Andrea Berg Heimspiel

0
3 daagse reis
3 daagse reis

Andrea Berg Heimspiel

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3123
3 dagen

Helaas bieden wij deze concertreis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen reis aan naar een concert van Andrea Berg Heimspiel. Houdt onze website en/of reisgids 2021 in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Data & Prijzen

‘Du hast mich 1000 Mal belogen’ is de alom bekende hit van Schlagerster Andrea Berg. In haar woonplaats Aspach geeft ze jaarlijks een groots concerthighlight, het Andrea Berg Heimspiel. Te midden van vrienden en familie, het thuispubliek, zingt ze met nog meer emotie, passie en plezier. Na dit spetterende concert is ze de volgende ochtend weer aanwezig bij het gezellige muzikale Frühschop Bergfest met een handtekeningsessie. Feest mee en geniet van de soms vrolijke en soms tedere schlagermuziek.

Andrea Berg Heimspiel ter Beek Reizen

Vertrekdatum Andrea Berg Heimspiel

Reissom

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ 359,- p.p.
 Toeslag 1-persoonskamer€   44,- p.p.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering€ 24,37
Bij verblijf in een 1-persoonskamer€ 27,36

 

Reisverzekering (alleen deze reis) incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

Uitgebreide dekking€ 7,16
Basis dekking (€50,- eigen risico bagage)€ 5,54


Prijzen verzekering exclusief 1x € 4,25 poliskosten

Klik hier voor het overzicht van de reis- en annuleringsverzekering.

De reissom is inclusief

  • Overnachtingen in Mercure Hotel Heilbronn inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
  • 90 minuten durende vermakelijke rondleiding door een gids in historisch kostuum in Ludwigsburg
  • Rang 1 zitplaatsen voor het Andrea Berg Heimspiel op zaterdag 18/07/20
  • Entree voor het Frühschop Bergfest op zondag 19/07/20
  • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Niet inbegrepen

  • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering
  • Download hier de PDF gids
    Bekijk deze reis vanuit onze reisgids.
Reisprogramma

1e DagTwente - Wimpfen - Heilbronn

Vanaf Twente rijden we met een tussenstop naar het romantische Neckarstadje Bad Wimpfen, waar we in de loop van de middag aankomen. Het markante silhouet van deze stad met de indrukwekkende historische burcht ‘Kaiserpfalz’ begroet haar bezoekers van verre. Bad Wimpfen is een parel aan de Necker met haar prachtige Altstadt. Aan het einde van de middag rijden we naar het nabijgelegen Heilbronn (15 km) waar u overnacht in Mercure Heilbronn in het levendige centrum. In Heilbronn vindt u zeer diverse restaurants en bars. Restaurant Ratskeller in het mooie historische Rathaus is zeker een aanrader.

2e DagLudwigburg en Andrea Berg Heimspiel

Na een heerlijk ontbijtbuffet rijden we naar het nabijgelegen barokke Ludwigsburg waar een gids in historisch kostuum ons op vermakelijke wijze rondleidt (circa 90 min.). Aan het levendige historische marktplein vindt u naast monumenten ook gezellige terrassen, restaurants en mooie winkels. Rond 16.00 uur rijden we naar de parkeerplaats van de Mechatronik Arena in Aspach (nog 700-1000m. te voet naar de Arena). Het voorprogramma van het openluchtconcert start ’s middags en het eigenlijke Andrea Berg concert begint om 20.30 uur. Een middag en avond met meeslepende muziek, overweldigende solo’s en geliefde schlagermuziek.

3e DagHeilbronn – Frühschop Bergfest - Twente

De zondagochtend rijden we opnieuw naar de Mechatronik Arena in Aspach voor het Frühschop Bergfest met verschillende activiteiten, muziekacts en vele stands met eten en drinken. Hopelijk kunnen we evenals vorig jaar als groep met Andrea Berg zelf op de foto. Rond 14.30 uur verlaten we Aspach en rijden terug naar Twente waar we rond 22. 45 uur aankomen bij de eerste uitstapplaats.

Uw hotel

U verblijft in 4-sterren Mercure Hotel Heilbronn. Het hotel bevindt zich op 500 meter van de historische markt met het gotische Kätchenhaus, het Rathaus. De lichte kamers zijn voorzien van alle moderne gemakken.

Beoordeling Booking.com: Heerlijk 8,8
Internet: www.mercure.com

Mercure Hotel Heilbronn
Route

Foto en Video
Boek deze reis

Op dit moment bieden we geen reis aan naar een concert van Andrea Berg Heimspiel. Houdt onze website en/of reisgids 2021 in de gaten voor eventuele nieuwe data.