Andrea Berg Live 2020

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

Andrea Berg Live

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2850
1 dag
Details van deze reis

Schlagerster Andrea Berg weet het publiek al vele jaren te imponeren met haar repertoire. In 2020 maakt Andrea Berg opnieuw een grote Arena Tour door Duitsland. Wij bieden de unieke mogelijkheid om aanwezig te zijn bij één van de verschillende concerten. Feest mee en geniet van de meeslepende en tedere schlagermuziek. Een avond met een lach en een traan. Een muzikale concertreis om niet te vergeten. Of zij nu met water en vuur speelt, een draak temt, met een motor over het podium raast of als Peter Pan een piratenschip laat zinken, het lukt haar keer op keer iedereen met haar fantasierijke en fascinerende shows te verrassen.

Vertrekdata Andrea Berg Live 2020 Arena Tour

Reissom

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ ,- p.p.
 Zitplaats rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar€ ,- p.p.

Aanvang van de concerten: 20.00 uur.

Wij berekenen geen reserveringskosten! 

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze busreis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden via één van onze reisadviseurs.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
Reisprogramma

Heenreis

Vanuit de regio Twente rijden we rechtstreeks naar de concertlocatie (op donderdag 16 januari König Pilsener Arena in Oberhausen – op zaterdag 18 januari Lanxess Arena in Keulen – op zondag 9 februari Gerry-Weber-Stadion in Halle/Westfalen).

Programma

Vanavond staat er een bijzondere muziekbelevenis op het programma. U bent te gast bij het concert van Andrea Berg. Een avond om niet te vergeten met meeslepende muziek, overweldigende solo’s en geliefde schlagermuziek. Deze muzikale beleving is verpakt in een wervelende show met humor, emotie en een vleugje romantiek
Kijk voor meer informatie op de website van Andrea Berg.

Terugreis

Na afloop van het concert rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis