Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Authentiek Holland

0
5 daagse reis
5 daagse reis

Authentiek Holland

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1754
5 dagen

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen busreis Authentiek Nederland aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
 • Een blik in de groene toekomst tijdens een gidsgeleid bezoek aan Floriade Expo 2022
 • Ervaar Nederland in een notendop in Madurodam
 • Ontdek de Bloemenveiling in Aalsmeer met een ervaren gids
 • Beleef Gouda tijdens een grachtenrondvaart en kaasmarktbezoek
 • Wandel tussen de molens van ‘onze’ wereldberoemde Zaanse Schans
 • Neem een kijkje achter de schermen op vliegveld Teuge

Deze goed verzorgde 5-daagse reis naar de veelzijdige provincie Zuid Holland is méér dan een kennismaking met een provincie. Deze reis is bij uitstek dé vakantie om te ontdekken wat Nederland uniek maakt.  Met een hotel aan de Nederlandse kust en een gevarieerd excursie programma ziet u de schoonheid van ons land vanuit meerdere oogpunten.

Data & prijzen

Vertrekdatum 5 daagse reis Authentiek Holland

 • ...
 • De reis met vertrek op // kunt u kosteloos annuleren tot //

Na de uiterste annuleringsdatum blijft kosteloos annuleren mogelijk wanneer een land het reisadvies rood of oranje heeft. Eventueel kunnen we in overleg kijken naar een omboeking.

De reissom is inclusief

 • 4 Overnachtingen in 4-sterren NH hotel Leeuwenhorst inclusief ontbijtbuffet en 3-gangendiner
 • Koffie met appelgebak op de heenreis
 • Entree en rondleiding over de Floriade Expo 2022
 • Entree Madurodam
 • Gidsgeleide rondrit door Hofstad Den Haag
 • Entree en rondleiding Bloemenveiling Aalsmeer
 • Boottocht op de grachten in Gouda
 • Bezoek aan de Zaanse Schans, Boulevard Scheveningen en Kaasmarkt Gouda
 • Bezoek en rondleiding achter de schermen bij Vliegveld Teuge
 • In-ear audiosysteem tijdens de rondleidingen op de Floriade, Bloemenveiling en Den Haag
 • Uitstekend verzorgd en verrassend afscheidsdiner
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom

 Vertrekdatum 
 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€,- p.p.
 Toeslag 1-persoonskamer€,- p.p.

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering en SGR-coronaheffing

Verzekeringen

Kortlopende annuleringsverzekering (alleen deze reis)

 Vertrekdatum 
 Annuleringsverzekering€ 40,70 p.p.
 Bij verblijf in een 1-persoonskamer€ 50,45 p.p.


Kortlopende reisverzekering  (alleen deze reis)

incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

Uitgebreide dekking€ 11,94 p.p.
Basis dekking (€50,- eigen risico bagage)€  9,25 p.p.


Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten
Klik hier voor het overzicht van de reis- en annuleringsverzekering.

Reisprogramma

1e DagTwente – Floriade Almere – Noordwijkerhout

Na vertrek vanuit Twente rijden we naar ons koffieadres. Vervolgens zetten we koers naar Almere. Vanaf 14 april t/m 9 oktober 2022 is Almere een half jaar lang het podium van de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022 met als thema ‘Growing Green Cities’. In het 60 hectare grote Floriade-park ontdekt u onder leiding van een deskundige gids groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken op het gebied van groen, voeding, gezondheid en energie. Floriade vindt slechts één keer in de 10 jaar plaats, dus mis het niet. Aan het eind van de middag rijden we naar ons hotel in het hart van de Bollenstreek.’s Avonds kunt u in het hotel genieten van een goed verzorgd diner.

2e DagDen Haag & Scheveningen

Na het uitgebreide ontbijtbuffet rijden we naar Den Haag en Scheveningen. Hier vinden we op een unieke locatie het miniatuurpark waar u het mooiste van Nederland kunt zien, Madurodam. Er is veel te zien, te beleven en te doen. Op multimediale wijze vertelt Madurodam de verhalen achter de miniatuurgebouwen en daarmee over de geschiedenis van Nederland. Madurodam is de perfecte combinatie van een pretpark, historisch erfgoed en prachtige natuur. Er zijn meer dan 5.500 miniatuurbomen en 55.000 bloemen die het hele seizoen bloeien. Aan het begin van de middag stappen we weer in de touringcar en maken we onder deskundige leiding van een gids een prachtige rondrit door de hoofdstad van Zuid Holland, de Hofstad Den Haag. Na de rondrit rijden we naar de geliefde boulevard van Scheveningen waar u de rest van de dag naar eigen inzicht door kunt brengen.  

3e DagBloemenveiling Aalsmeer & Zaanse Schans

Vanuit Zuid Holland is een dagje naar het hoger gelegen Noord Holland prima te doen. Vandaar dat onze chauffeur u vandaag meeneemt naar de bloemenhoofdstad van de wereld, Aalsmeer. Hier gaan we het bezoekerscentrum binnen en lopen we over een galerij door het veilingcomplex. Aan het einde van deze galerij bevindt zich de veilingzaal waar dagelijks handelaren samenkomen om via de veilingklok miljoenen bloemen en planten te kopen. Tijdens het bezoek aan de bloemenveiling in Aalsmeer kunt u dit veilingproces zelf aanschouwen. Onder leiding van een professionele gids komt u precies te weten hoe dit alles in zijn werk gaat. Aan het eind van de ochtend rijden we naar de wereldberoemde Zaanse Schans. Heimwee bekruipt u bij het zien van de houten gevels, de knijpraampjes en de lage deuren. Hier liggen eeuwenoude herinneringen als voetstappen van het verleden in elk vertrek beklonken. Nog steeds, de Zaanse Schans leeft, want alle panden worden bewoond. Wandel langs het bakkerijmuseum of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u natuurlijk ook niet missen. Aan het eind van de middag keren we terug naar ons hotel in Noordwijkerhout.

4e DagGouda

Wie Kaas zegt, zegt Gouda en wie Gouda zegt, zegt kaas. Na het uitgebreide ontbijt maken we vandaag kennis met de stad van kaas, stroopwafels, kleipijpen, kaarsen, plateel én bier. Na aankomst in het centrum valt al gauw het handjeklap van de kaashandelaren en boeren op. En daar zijn ze: de bekende Goudse kaasmeisjes, omringd door publiek. Het is een komen en gaan van kaasbrikken, voortgetrokken door paarden. Vlak vóór de Goudse Waag houden ze stil. Kaasjongens springen eruit en beginnen, al overgooiend, de kazen uit te laden die vervolgens op de originele weegschaal in de Goudse Waag worden gewogen. U kunt vandaag niet alleen genieten van de wereldberoemde kaas maar ook van kramen vol met streek-producten. Naast kaashandel en kaasmakerijen heeft Gouda ook een ambachtenmarkt. Gouda is een prachtige stad en tijdens de grachtentocht per originele trekschuit door de monumentale binnenstad van Gouda toont ze zich van haar meest schilderachtige kant. De tocht volgt de historische vaarroute door de stad die vanaf de vroege middeleeuwen de enige verbinding vormde voor de handel tussen Vlaanderen en de Hollandse steden. De tocht wordt begeleid door de schipper die u allerlei historische wetenswaardigheden en anekdotes vertelt. Zeker een kennismaking waard is het laatgotische stadhuis en de machtige Sint Janskerk. Dit jaar staat Gouda volop stil bij het feit dat ze 750 jaar geleden stadsrechten kreeg.   

5e DagNoordwijkerhout - Naarden – Teuge – Twente

Na gebruik van het ontbijtbuffet verlaten we Noordwijkerhout en rijden we naar Naarden Vesting. Dit is een van de best bewaarde vestingsteden van ons land en ze is uniek vanwege haar stervormige bouw. Naarden telt tal van historische gebouwen en monumenten zoals het Spaanse Huis, het stadhuis en de Sint Vituskerk. Aan het begin van de middag vertrekken we richting Vliegveld Teuge. Hier zullen we een ‘blik achter de schermen’ werpen van dit in 1935 geopende vliegveld. Luisterend naar de interessante uitleg van een gids rijden we over de start- en landingsbanen en kunt u plaatsnemen in een Boeing 737-800 vluchtsimulator voor de nodige uitleg. Erg interessant is de collectie vliegtuigen uit de tijd van de Koude Oorlog. Na ons bezoek aan Vliegveld Teuge rijden we naar een gezellig restaurant voor het gebruik van een verrassend afscheidsdiner. Aansluitend keren we terug naar Twente en wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.  

Uw hotel in Noordwijkerhout

U verblijft in het 4-sterren NH Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout. Het hotel ligt in het hart van de Bollenstreek, op geringe afstand van Noordwijk aan Zee. De ruime kamers met moderne inrichting zijn voorzien van douche of bad, toilet, föhn, telefoon, televisie, WiFi en koffie- en theefaciliteiten. Verder beschikt het hotel onder meer over een  restaurant, terras, meerdere bars, zwembad, sauna, fitnessruimte, squashruimte en bowlingbaan. Voor een bezoek aan het centrum van Noordwijk aan zee (± 3 km) of Noordwijkerhout (± 2km) zou u een fiets kunnen huren in het hotel.

Beoordeling Booking.com: Goed 7,9 / Hotels.com: 8,3 
Internet: www.nh-hotels.nl

Route

Foto en Video
Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.