Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Betuwse Bloesemtocht

0
Dagtocht
Dagtocht

Betuwse Bloesem- en fruittocht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2938
1 dag
Reisdatum: do.18/04, di.23/04, vrij.03/05 & di.07/05
Details van deze reis

Het ritme van rivieren, de smaak van het fruit en de roze deken van de bloesem maken de Betuwe, in het voorjaar, tot een uitzonderlijk stukje Nederland. Tijdens deze prachtige bloesemtocht door de Betuwe komen we langs de bloeiende boomgaarden en door authentieke kleine dorpjes. De bloesem is in de bloesemtijd volop aanwezig en u kunt tijdens deze dagtocht genieten van deze kleurrijke regio!

In september maken we een fruittocht door de Betuwe. Geniet van boomgaarden vol prachtige rode appels en sappige peren tijdens een boottocht over de meest kenmerkende rivier van Rivierenland: De Linge. De rivier meandert door de hele Betuwe heen en is maar liefst 108 kilometer lang. Wist u dat de Linge de langste rivier van ons land is?

De Betuwse Bloesemtocht met ter Beek Reizen

Vertrekdata dagtocht Betuwse Bloesem- of fruittocht

 • donderdag 18 april 2024
 • dinsdag 23 april 2024
 • vrijdag 3 mei 2023
 • dinsdag 7 mei 2024

Reissom

 

Betuwse Bloesemtocht
Verzorgde dagtocht inclusief:
• koffie met appelgebak
• boottocht met lunch aan boord 
• vrije pauze in Leerdam
• heerlijk uitgebreid 3-gangendiner
 

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we richting de Betuwe. Tijdens de heenreis wordt u getrakteerd op een kopje koffie met heerlijk appelgebak.

De dag in de Betuwe

Na een korte rondrit over de Betuwe, waar de fruitbomen volop in bloei staan voordat ze vrucht gaan dragen, komen we aan in Leerdam. Hier gaan we aan boord voor een 3-uur durende rondvaart op de Linge. Trossen los: Bij de lunch zit 2x koffie of thee inbegrepen. Nadat we zijn vertrokken krijgt u alvast 1x een kopje koffie/thee. Later bij de lunch wordt nog 1x koffie/thee na geschonken (of op verzoek 1x melk).

We varen stroomopwaarts richting Acquoy met een passage door het smalle sluisje bij fort Asperen en daarmee een stukje van de Nieuwe Hollandse Waterlinie of we varen richting Arkel langs prachtige natuurgebieden. De kapitein bepaalt de vaarrichting. Tijdens de vaart zal het lunchbuffet worden geopend. U wordt tafel voor tafel uitgenodigd en volgt de instructies van het personeel op.

Na 1,5 uur keren we om en varen we langzaam terug naar Leerdam. Na de lunch kunt u tegen bijbetaling een heerlijk ijsje bestellen.

Terug op het vaste land bent u enige tijd vrij in het levendige en mooie Leerdam. Leerdam is al sinds 1765 dé glasstad van Nederland, de hele wereld eet Leerdammer kaas en het ligt aan de meest romantische rivier van Nederland: de Linge! 

Terugreis

De dag wordt afgesloten bij een sfeervol restaurant in de regio Twente met een goed verzorgd 3-gangendiner.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Betuwse Bloesemtocht

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.