Betuwse Bloesemtocht

0
Dagtocht
Dagtocht

Betuwse Bloesemtocht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

910
1 dag

AFGELAST

AFGELAST vanwege het coronavirus! Deelnemers ontvangen zo spoedig mogelijk persoonlijk bericht. Momenteel hebben we geen nieuwe data voor deze reis. Mochten er nieuwe data beschikbaar komen zullen we dat hier publiceren.

Details van deze reis

Het ritme van rivieren, de smaak van het fruit en de roze deken van de bloesem maken de Betuwe, in het voorjaar, tot een uitzonderlijk stukje Nederland. Tijdens deze prachtige bloesemtocht door de Betuwe komen we langs de bloeiende boomgaarden en door authentieke kleine dorpjes. De bloesem is in de bloesemtijd volop aanwezig en u kunt tijdens deze dagtocht genieten van deze kleurrijke regio!

De Betuwse Bloesemtocht met ter Beek Reizen

Vertrekdatum Betuwse Bloesemtocht

Reissom

Inclusief koffie met gebak, boottocht met lunch aan boord (koffietafel met kroket), vrije pauze in Tiel en een heerlijk uitgebreid 3-gangen diner.€ 82,50 p.p.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we richting de Betuwe. Tijdens de heenreis wordt u getrakteerd op een kopje koffie met gebak.

De dag in de Betuwe

In Leerdam gaan we aan boord voor een rondvaart op de Linge. Tijdens uw vaart stroomopwaarts over “De Linge” wordt u op de hoogte houden van hetgeen er te zien valt en passeert u de 14e eeuwse basiliek van Asperen, de stadswallen en maakt u een “spannende” passage van de “Nieuwe Hollandse Waterlinie” mee door het smalle sluisje bij Fort Asperen. De boomgaarden en uiterwaarden zijn een geliefd jachtterrein van Reigers, Ooievaars, Ysvogels en wilde ganzen, u zult ze vrijwel zeker zelf kunnen zien!

Na afloop van de twee uur durende rondvaat rijden we verder naar de mooie Betuwestreek voor een prachtige bloesemtocht die ons naar de oude handelsstad Tiel brengt. Tiel is een plaats in hartje Betuwe, dat vooral bekend staat om zijn enige fruitcorso van heel Europa en natuurlijk Flipje met zijn stevige frambozenlijfje en bessenarmpjes. Wie wel eens jam van een bepaald bekend merk in huis haalt, kent ongetwijfeld het olijke frambozenmannetje Flipje. Sinds zijn geboorte in 1935 is hij uitgegroeid tot het symbool van Tiel. U kunt enige tijd vrij in het centrum van Tiel doorbrengen. 

Terugreis

De dag wordt afgesloten met een goed verzorgd 3-gangen diner.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.VoorlettersAchternaam 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.