André Rieu in Keulen

0
concertreis
concertreis

André Rieu in Keulen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3597
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen concertreis naar André Rieu in Keulen aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Concertbelevenis André Rieu in Keulen

De koning van de wals, weet het publiek al ruim twintig jaar te imponeren met zijn muziek. Op woensdag 25 mei is André Rieu, samen met zijn Johann Strauss Orkest te gast in de LANXESS arena Keulen. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is! Boek eenvoudig een bus arrangement inclusief concertticket en busreis. Geniet van het unieke optreden van André Rieu, het Johann Strauss orkest, koor en alle internationale solisten.

Vertrekdatum concertbelevenis André Rieu in Keulen

  • ...

Reissom

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar € …,- p.p.
  • Aankomst in Keulen om ± 17.00 uur.
  • Aanvang concert: 19.00 uur, duur van het concert circa 2,5 uur.

Let op: voor deze reis gelden aangepaste annuleringsvoorwaarden

Op deze concertreis zijn afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt tenminste de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats: € 10,79 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

André Rieu concertbelevenisTwente – Keulen

Vanuit de regio Twente rijden we woensdagmiddag rechtstreeks naar Keulen. Aan het begin van de avond arriveren we bij de Lanxess Arena waar we het concert van André Rieu en het Johann Strauss Orkest bijwonen. Deze muzikale belevenis is verpakt in een wervelende show met humor, emotie en een vleugje romantiek. Ervaar zelf waarom André Rieu al vele jaren één van de populairste live acts ter wereld is. Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto en Video
Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.