Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

André Rieu in Maastricht 2 dagen

0
concertreis
concertreis

André Rieu in Maastricht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

4878
2 dagen
Reisdatum: za.16/12/23
Hoogtepunten
  • Zitplaats rang 1 tijdens kerstconcert in Maastricht op zaterdag 16 december 2023
  • Overnachting inclusief ontbijtbuffet Van der Valk Hotel (4-sterren hotel)

Geniet in de adventsperiode van het unieke optreden van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Zijn meest extravagante setting sinds zijn Schönbrunn-tour. “Voor velen van u, mijn dierbare fans, is kerst het hoogtepunt van het jaar. Dit jaar wordt het nog mooier dan ooit! Met ‘Kerst met André’ beloof ik u een avond om nooit te vergeten.
Luister bij aankomst naar kerstliederen, vertolkt door een koperblazersensemble en word begroet door acteurs in mooie kostuums in Charles-Dickens-stijl om in de stemming te komen voor het drie uur durende concert. Geniet van André’s Johann Strauss Orkest, fantastische solisten, 300 dansers, 60 geweldige schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen.
Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer! De deuren gaan twee uur voor aanvang open, zodat u rond kunt lopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken.
Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is! Na afloop van het concert rijden we naar het nabijgelegen Van der Valk Hotel voor een overnachting. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Data & prijzen

Vertrekdatum 2-daagse concertbelevenis André Rieu Maastricht

  • zaterdag 16 december 2023 - VOL

De reissom is inclusief

  • Overnachting comfort kamer Van der Valk Hotel Stein/Urmond
  • Uitstekend verzorgd ontbijtbuffet op zaterdagmorgen in het Van der Valk Hotel
  • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom 2-daagse concertbelevenis André Rieu Maastricht

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ 355,- p.p.

Niet inbegrepen

  • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering

Verzekeringen

 Kortlopende annuleringsverzekering € 25,77 p.p.

 Reisverzekering (alleen deze reis) incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

 Uitgebreide dekking € 5,12 p.p.
 Basis dekking (€50,- eigen risico bagage) € 3,96 p.p.
  • Prijzen verzekering exclusief 1x € 4,25 poliskosten
Reisprogramma

1e DagTwente – Maastricht - Urmond

Vanaf de opstapplaats rijden we naar ons Van der Valk Hotel in Urmond. Na het inchecken rijden we door richting de geliefde Limburgse stad om een concert van André Rieu bij te wonen.

Op zaterdag 16 december 2023 is MECC Maastricht decor van André’s magische evenement in een prachtige winterse setting. Laat je betoveren in André’s majestueuze kerstdecor compleet met sneeuw, ijsbanen en kroonluchters. Geniet van een onvergetelijke avond met de mooiste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige aria’s en songs van over de hele wereld. 

Luister bij aankomst naar kerstliederen, vertolkt door een koperblazersensemble en word begroet door acteurs in mooie kostuums in Charles-Dickens-stijl om in de stemming te komen voor het drie uur durende concert. Geniet van het Johann Strauss Orkest, fantastische solisten, 300 dansers, 60 geweldige schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen.

Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer! De deuren gaan twee uur voor aanvang open, zodat u rond kunt lopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Na afloop van het concert rijden we naar het Van der Valk Hotel om de nacht door te brengen.

2e DagUrmond - Magisch Maastricht - Twente

Na een goede nachtrust en uitgebreid ontbijtbuffet in het van der Valk Hotel brengen we op zondag 17 december een bezoek aan Magisch Maastricht. December is een maand die betovert. En nergens is de sfeer deze feestmaand magischer dan tijdens Magisch Maastricht Vrijthof. Beleef de bijzondere kerstsfeer op het mooiste plein van Nederland. In de sfeervol verlichte stalletjes op de traditionele kerstmarkt vind je het mooiste handwerk, kerstdecoraties, cadeaus en nog veel meer. Dwalend over de kerstmarkt, kom je ook genoeg chaletjes tegen, met lekkernijen als crêpes, poffertjes, wafels, flammkuchen en curryworsten, waarbij een glas glühwein of warme chocolademelk met slagroom natuurlijk niet mag ontbreken. 
De overdekte schaatsbaan van maar liefst 1.000 vierkante meter is al jarenlang dé publiekstrekker op Magisch Maastricht Vrijthof. Nieuw hier is een kleinere replica van de Sint-Servaasbrug, waar je overheen kunt lopen of onderdoor kan schaatsen. Je op “glad ijs” begeven kan dit jaar ook op de nieuwe street curlingbaan, waar je het met en tegen elkaar kunt opnemen in een wedstrijdje ‘stenen schuiven’. Een tubeglide aan de voet van de Sint-Servaasbasiliek en de Sint-Janskerk zorgt dit jaar voor nog meer winterpret.Traditiegetrouw mag ook de carrousel niet ontbreken. Een andere topattractie is het nieuwe 45 meter hoge reuzenrad, met gesloten glazen gondels, van waaruit je een spectaculair uitzicht hebt op het Vrijthof en over de stad Maastricht.

Uw hotel in Urmond - kerstreis december 2023

Van der Valk Hotel Stein Urmond is een luxe 4-sterrenhotel gelegen aan de aan de Limburgse Heuvel- en Mergellandroute. Hotel Stein-Urmond beschikt over 166 kamers op 4-sterrenniveau, twee suites en één mindervalide kamer. De hotelkamers zijn stuk voor stuk sfeervol ingericht, voorzien van een moderne badkamer, een balkon en verder van alle gemakken voorzien om uw verblijf te veraangenamen. Het hotel beschikt verder over een 24-uurs receptie, een sfeervolle huisbar, twee ruime restaurants, een uitgebreid terras en een Van der Valk Sport Center waar u als gast gratis gebruik van mag maken tijdens uw verblijf.
In het moderne restaurant kunt u op zondagmorgen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Beoordeling Booking.com: Erg goed 8.0
Internet: www.hotelsteinurmond.nl

Route

Foto en Video
Boek deze reis