André Rieu in Maastricht 2 dagen

0
concertreis
concertreis

André Rieu in Maastricht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3978
2 dagen
Reisdatum: vr.14/07/23
Hoogtepunten
  • Zitplaats rang 1 tijdens Vrijthofconcert André Rieu op vrijdag 14 juli 2023
  • Overnachting inclusief ontbijtbuffet Van der Valk Hotel Heerlen (4-sterren hotel)

Geniet van het unieke optreden van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Kom zelf kijken waarom André Rieu al een aantal jaren een van de populairste live acts ter wereld is! Na afloop van het concert rijden we naar het nabijgelegen Van der Valk Hotel Heerlen voor een overnachting. De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Data & prijzen

Vertrekdatum 2-daagse concertbelevenis André Rieu Maastricht

  • vrijdag 14 juli 2023

De reissom is inclusief

Reissom 2-daagse concertbelevenis André Rieu Maastricht

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ 355,- p.p.

Niet inbegrepen

  • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering

Verzekeringen

 Kortlopende annuleringsverzekering € 25,77 p.p.

 Reisverzekering (alleen deze reis) incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

 Uitgebreide dekking € 5,12 p.p.
 Basis dekking (€50,- eigen risico bagage) € 3,96 p.p.
  • Prijzen verzekering exclusief 1x € 4,25 poliskosten
Reisprogramma

1e DagTwente – Maastricht - Heerlen

Vanaf de opstapplaats rijden we naar ons hotel in Heerlen. Na het inchecken rijden we door richting de geliefde Limburgse stad om een concert van André Rieu bij te wonen.

Voor aanvang van het concert heeft u de tijd om op eigen gelegenheid in het centrum van Maastricht door te brengen. De oude binnenstad vormt een fantastisch decor met historische panden, terrassen vol gezelligheid en romantische straatjes en pleinen. De bekende (mode)merken hebben in de stad de meest prachtige winkels en talrijke boetieks met unieke artikelen op het gebied van mode, accessoires en design. Culinair gezien is er van alles te beleven, want zo’n beetje elke keuken is wel vertegenwoordigd. Van Mediterrane smaken en Aziatische specialiteiten tot streekgebonden lekkernijen; van een sterrenrestaurant en gezellig wijn-restaurant tot een typisch Maastrichts bruin café.

Het Vrijthofconcert begint om 21.00 uur. De poorten van het Vrijthof gaan om 18.30 uur open.
Om circa 20.00 uur verzorgt de Koninklijke Harmonie Sainte Cécile Eijsden straatoptredens met
feestelijke marsmuziek. Geniet vervolgens van de unieke optredens van André Rieu en het Johann Strauss orkest, van alle solisten en gastoptredens! Ieder jaar pakt André groots uit met bijzondere gastartiesten op het Vrijthof! Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten.

Na afloop van het concert rijden we naar het Van der Valk Hotel in Heerlen om de nacht door te brengen.

2e DagHeerlen - Nijmegen - Twente

Na een goede nachtrust en uitgebreid ontbijtbuffet in het hotel rijden we naar Nijmegen. De oudste stad van Nederland is onlosmakelijk verbonden met de Romeinen. Zo’n kleine tweeduizend jaar geleden streken ze neer op deze voor hen strategisch interessante plek. Van een ‘gewone’ heuvel aan een rivier maakten zij een bruisende nederzetting: Ulpia Noviomagus Batavorum. Ook Keizer Karel de Grote en de Tweede Wereldoorlog hebben een stempel gedrukt op de stad. Na een vrije pauze in het centrum van deze bruisende Gelderse stad rijden we terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Uw hotel in Heerlen

Van der Valk Hotel Heerlen is een luxe 4-sterrenhotel op het platteland, op slechts 800 meter van het 14e-eeuwse kasteel en landgoed Terworm. De accommodatie beschikt over een overdekt zwembad en een fitnessruimte. De comfort tweepersoonskamers hebben een eigen badkamer en toilet. Er is overal gratis WiFi beschikbaar. In het moderne restaurant kunt u op zaterdagmorgen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Beoordeling Booking.com: Erg goed 8.5
Internet: www.hotelheerlen.nl

Route

Foto en Video
Boek deze reis