Country & Christmas Fair Kasteel de Haar

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Country & Christmas Fair Kasteel de Haar

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1054

Helaas gaat de Country & Christmas Fair niet door

De Country Christmas Fair 2021 wordt verplaatst naar 2022. Blijf via onze website op de hoogte van de nieuwe data.

Details van deze reis

De Country & Christmas Fair bij kasteel de Haar in Harzuilens is uitgegroeid tot de grootste, mooiste en meest gevarieerde Kerstfair van de Benelux! Vanaf het moment dat u door de toegangspoorten loopt ademt u kerst in fabelachtige sferen. Zo wandelt u langs vele unieke stands, ieder met een eigen en uniek aanbod. Met onder andere leuke kerstsnuisterijen, delicatessen, prachtige woonaccessoires, antiek en kunst, mode- en cosmeticaproducten en meer is het aanbod zeer divers te noemen!
Tijdens al dat kerstshoppen verbrand u de nodige energie die natuurlijk weer opgeladen dient te worden. Dit kan bij de vele stands die tal van lekkers bieden. Bijvoorbeeld een welverdiende kop Glühwein en een portie oud-Hollandse poffertjes.
Als het koude winterzonnetje achter de horizon is verdwenen, lichten de honderdduizenden kerstlichtjes de Country & Christmas Fair prachtig op; een waar kunstwerk om te aanschouwen. Ook worden de vuurkorven ontstoken en zijn de stands geopend om op uw gemak langs te kuieren.
Kortom, de Country & Christmas Fair is het event in het midden van Nederland om in die o zo heerlijke kerstsfeer te komen. Graag tot ziens in onze luxe touringcar op weg naar de Country & Christmas Fair!

Vertrekdata Country & Christmas Fair Kasteel de Haar

 • ...

Reissom

Country & Christmas Fair entree en vervoer  € 42,50 p.p.
Country & Christmas Fair ALLEEN vervoer € 27,50 p.p.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Holten, AC Restaurant
 • Deventer, carpoolplaats Deventer/Zutphen, bij afslag 23 van A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaatsen rijden we rechtstreeks naar kasteel de Haar, gelegen nabij Utrecht om de Country & Christmas Fair te bezoeken.

Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar (Haarzuilens)

Uw kerst wordt na het bezoeken van deze sfeervolle fair onvergetelijk. U maakt kennis met de nieuwste trends en producten.
Zodra u onder de entreepoort doorloopt waant u zich in een sprookjesachtige omgeving vol lichtjes, kerstbomen en prachtige decoraties. Net als voorgaande edities vindt deze sfeervolle fair plaats in de tuinen rondom het Kasteel en in de kapel van Kasteel de Haar. U vindt er exclusieve kerstcadeaus, decoraties, lekkernijen, beauty en kleding. Door het bezoeken van de stands, het genieten van de muziek, ontspannen op het lounge terras, de heerlijke hapjes en drankjes en een spetterende licht en watershow, komt u volledig in kerstsferen. Na afloop rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente. Kijk voor meer informatie over de Country & Christmas Fair op de website: https://countrychristmasfair.nl

Verblijf op de Country & Christmas Fair Kasteel de Haar op dinsdag 23 november & zaterdag 27 november: 11.00 – 16.00 uur. Op vrijdag 26 november: 17.00 – 21.30 uur.

Terugreis

Na het bezoek aan deze gezellige en sfeervolle fair rijden we terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Vul hier eventueel het adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers, e-mailadres en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.