De Beentjes van Sint-Hildegard

0
Dagtocht
Dagtocht

De Beentjes van Sint Hildegard

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3510
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Deze dagtocht is uitermate geschikt voor groepen, gezelschappen en (personeels)verenigingen.  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Details van deze reis

De Beentjes van Sint-Hildegard is de eerste Twentse bioscoopfilm, geregisseerd door Johan Nijenhuis. Ter Beek Reizen biedt een verzorgde dagtocht die grotendeels in het teken staat van deze film. Na ontvangst met koffie en gebak bekijkt u de film De Beentjes van Sint-Hildegard in een door ons afgehuurde filmzaal in een Twents Kulturhus. Na afloop rijden we naar één van de bijzondere filmlocaties waar u kunt genieten van een luxe lunch. De middag staat in het teken van Twente en zullen we tijdens een natuurrijke rondrit kennis maken met meerdere filmlocaties. Onze gids, Thea Kroese (bekend van RTV Oost, tevens actrice in de film), vertelt op humoristische wijze leuke wetenswaardigheden over de totstandkoming en ervaringen tijdens de opnames van de film. Maar er is veel meer op deze prachtige route te zien! Als u denkt dat u alles al over Twente weet moet u júist meegaan.

Vertrekdatum De Beentjes van Sint-Hildegard

Reissom

Beentjes van Sint-Hildegard 
Verzorgde dagtocht inclusief:
• ontvangst met koffie en gebak
bekijken van de film in een bioscoopzaal
luxe lunch in een sfeervol restaurant bij één van de filmlocaties
natuurrijke rondrit met gids Thea Kroese langs meerdere filmlocaties waaronder Bad Bentheim

 € ,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het Kulturhus. Verwachtte aankomsttijd is 09.45 uur. Na de ontvangst met koffie en gebak neemt u plaats in de comfortabele bioscoopstoel om te genieten van de film De Beentjes van Sint-Hildegard.

De film

Jan is 35 jaar getrouwd met Gedda. Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Als hij een glas van tafel wil pakken is zij hem al voor en reikt hem het glas aan. Daarnaast bepaalt ze zijn kleding, vriendschappen, vakanties en al hun andere bezigheden. In een poging meer ruimte te krijgen maakt Jan dermate rare sprongen dat hij zijn huwelijk letterlijk in een gesloten afdeling ziet veranderen. Dochter Liesbeth zit met haar afgepaste en jaloerse vriend in eenzelfde schuitje als haar vader. In DE BEENTJES VAN SINT-HILDEGARD nemen ze hun partner onder de loep en rijst de vraag: hoeveel liefde is te veel liefde?

Na afloop van de film rijden we naar een sfeervol restaurant in Langeveen. In de nabijheid van dit restaurant ligt de kerk en de begraafplaats die is gebruikt als opnamelocatie van de film. U wordt getrakteerd op een luxe lunch met o.a. soep, belegde broodjes, koffie/thee, enzovoort.

Vervolgens stapt gids Thea Kroese bij ons in de touringcar voor een buitengewoon mooie rondrit door een karakteristiek stukje Twente. We gaan zelfs de grens over naar de pittoreske Duitse stad Bad Bentheim, hier heeft u aan het einde van de dag nog enige tijd vrij. U zult versteld staan van wat Thea u onderweg allemaal vertelt. 

Terugreis

Aan het eind van de middag (± 17.30 uur) rijden we weer terug naar de opstapplaatsen.

Reistip voor groepen

Reistip voor groepen!

Deze verzorgde dagtocht is ook beschikbaar voor groepen.

Klik hier voor meer informatie!

Gezellig met een groep of gezelschap op reis?

Boek de dagtocht De Beentjes van Sint-Hildegard met een eigen bus!

Wij bieden groepen, verenigingen, families, enzovoort, graag de helpende hand bij het organiseren van een gezellige dag uit. In overleg stellen we een programma op maat samen. Maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor. De koffie staat klaar. Bel. 0546-621379.

Route
De Bestemming is geheim
Foto/ Video
Boek deze Reis

De Beentjes van Sint Hildegard

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
  • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
  • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
  • VoorlettersAchternaam
  • Vast nummerMobiel nummer
  • Ter controle vragen wij u uw e-mailadres 2x in te geven.
  • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
    Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.