Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

De Tocht

0
Dagtocht
Dagtocht

Musical De Tocht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

824
1 dag
Reisdatum: zo.21/04
Details van deze reis

In een spectaculaire muzikale theaterbeleving word je meegezogen in het indrukwekkende verhaal van vijf vroegere schaatsvrienden die elkaar in de loop der jaren door ruzie en afgunst uit het oog verloren zijn. Maar in hun jongere jaren deden ze elkaar een belofte: als De Tocht ooit nog een keer komt, dan rijden we hem samen uit. Belofte maakt schuld, zeker aangezien één van de vrienden een geheim bij zich draagt, waardoor er veel meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje…
De musical wordt opgevoerd in een nieuw theater dat speciaal voor De Tocht wordt gebouwd in Leeuwarden. Met een 360º ijsvloer van 2.000m2 en de nieuwste theater-technieken, beleven 1.460 toeschouwers de Elfstedentocht in elke voorstelling samen met de hoofdpersonen uit ons verhaal in al zijn uitersten. Een beleving om nooit te vergeten. Ga mee en boek een arrangement inclusief busreis en ticket voor musical De Tocht.

Vertrekdata musical De Tocht Leeuwarden

  • Zondag 21 april 2024

Reissom

Reissom Musical De Tocht op zondag 21/04/2024 (voorstelling start om 14.00 uur)

Zitplaats Premium inclusief vervoer per luxe touringcar€ 144 pp
Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 134 pp


Wij berekenen geen reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden & -verzekering

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Deze wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

De premie van de a.s.r. ik kies zelf annuleringsverzekering bedraagt:

  • Premium zitplaats: € 9,59 pp + € 4,24 poliskosten per boeking
  • Rang 1 zitplaats: € 8,92 pp + € 4,24 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Leeuwarden. Circa 1 uur voor aankomst van de voorstelling arriveren we bij het speciaal voor de musical gebouwde Friso Theater.

Musical De Tocht

De Tocht vertelt het verhaal van afzien, doorzetten en de kracht van vriendschap. Vijf jeugdvrienden sluiten een pact: “Later als we groot zijn, rijden we samen de Elfstedentocht”. In de winter van 2023 maakt belofte schuld, zeker nu één van de vrienden een geheim bij zich draagt en er meer op het spel staat dan enkel het halen van het kruisje.

Een unieke theaterbeleving
De musical vindt plaats in een speciaal gebouwd theater in Leeuwarden. Met de nieuwste theatertechnieken, meteorologische special effects en een immense 360° ijsvloer komt de Elfstedenmagie voelbaar tot leven!

Muzikale beleving
De Elfstedentocht kenmerkt zich door extreme uitersten. Van de warmte en het feest in de Friese steden tot de kou een eenzaamheid op de kilometers ijs daartussen. Componisten Sytse Broersma en Ad van Dijk vangen dit gevoel perfect in rockgeoriënteerde composities en geven De Tocht haar bijzondere geluid, van start tot finish.

Terugreis

Na afloop van deze speciale musicalbeleving rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis