Diana & Zonen

0
Dagtocht
Dagtocht

Diana & Zonen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

893

Helaas bieden wij deze musicalreis momenteel niet aan

Kijk voor ons actuele reisaanbod met musical en concertreizen op www.terbeekreizen.nl/dagtochten/musicals-en-concertreizen

Details van deze reis

Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo meeslepend verteld als live in het theater.
Beleef het meeslepende verhaal van prinses Diana: naast prinses vooral ook moeder, vechtend voor het geluk van haar zonen. In de gloednieuwe musical Diana & Zonen schakelen we tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge ‘Lady Di’ en prins Charles en de op social media breed uitgemeten romance tussen prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen Diana’s zonen Harry en William te maken? Wat kregen ze van hun moeder mee? Ga mee en boek deze musicalreis inclusief busreis en ticket.

Vertrekdata musical Diana & Zonen

  • ...
  • Aankomst in Amsterdam 1 uur voor aanvang van de musical Diana & Zonen.
  • Aanvang musical Diana & Zonen op zondag 14.00 uur.
  • Duur: 2 uur 30 minuten inclusief pauze.

Reissom 19 december 2021

 Gouden Rang zitplaats incl. vervoer per luxe touringcar € 125,- p.p.
 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar € 115,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • December: Gouden Rang zitplaats: € 8,50 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking
  • December: Rang 1 zitplaats: € 7,85 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Amsterdam. We arriveren ongeveer een uur voor aanvang van de matineevoorstelling van de musical Diana & Zonen.

De musical Diana & Zonen

Beleef het meeslepende verhaal van prinses Diana: naast prinses vooral ook moeder, vechtend voor het geluk van haar zonen. In de gloednieuwe musical Diana & Zonen schakelen we tussen het stormachtige liefdesverhaal van de jonge ‘Lady Di’ en prins Charles en de op social media breed uitgemeten romance tussen prins Harry en Meghan Markle. Met welke uitdagingen krijgen Diana’s zonen Harry en William te maken? Wat kregen ze van hun moeder mee? Diana & Zonen is een koninklijk liefdesverhaal over rivaliteit, schuld en romantiek, nergens zo intens te ervaren als live in het DeLaMar Theater.

Terugreis

Na afloop van deze meeslepende musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis