Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Disneys Aladdin

(3 Beoordelingen)
Dagtocht
Dagtocht
Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2309

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen musicalreis naar Disney’s Aladdin aan. Voor groepen is een programma op maat mogelijk. Neem contact op met ter Beek Reizen en informeer naar de mogelijkheden. 

Details van deze reis

Bent u klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? Kom dan naar Disney’s Aladdin in het AFAS Circustheater Scheveningen. De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Yasmin is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het het Nederlandse publiek. Ga mee met deze musicalreis en beleef met Aladdin een avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten.

Vertrekdatum Disney's Aladdin

  • ...

Reissom musicalreis Disney's Aladdin

 Zitplaats premium inclusief vervoer per luxe touringcar 
 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar 

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Premium zitplaats: € 10,45 + € 4,25 poliskosten per boeking
  • Rang 1 zitplaats: € 9,80 + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Scheveningen waar we ruim twee uur voor aankomst van de musical arriveren. Geniet van de ontspannen sfeer in deze geliefde badplaats. Maak een wandeling over de boulevard en ervaar de frisse zeelucht. Onveranderd, welk jaargetijde het ook is, blijft het effect van de frisse wind; een ontspannen, rozig en voldaan vakantiegevoel.

De Broadway musical Disney's Aladdin

Om 16.00 uur begint de matineevoorstelling van Disney’s Aladdin. De grote Broadway musical in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Bent u klaar voor het wereldberoemde verhaal uit Duizend-en-één-nacht? De grote Broadway musical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is al jaren een daverend succes in internationale theaters. Een wervelende show vol humor, kleurrijke kostuums en special effects die de harten gaat stelen van het Nederlandse publiek.

Spring op het vliegende tapijt en ga mee met Aladdin op avontuur in een heel nieuwe wereld. Het wordt een rit om nooit te vergeten. In een duizelingwekkend tempo wordt u meegenomen in het overweldigende verhaal over romantiek, vriendschap en verraad. Componist en achtvoudig Oscarwinnaar Alan Menken schreef de beroemde muziek met hits zoals ‘A Whole New World’, Friend Like Me’ en ‘Arabian Nights’.

Jonathan Vroege gaat Alladin spelen. Vroege peelde in 2016-2019 in Disney’s The Lion King als understudy Simba en sprak in Disney’s live action versie van The Lion King de stem van volwassen Simba in. Acht jaar geleden vertolkte hij de rol van Joseph in de Kamperse productie van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, en kreeg hiervoor de Pia Douwes Special Talent Award van Pia Douwes.

Stanley Burleson wordt de iconische Geest in de lamp met een vlotte babbel. Een rol die hem op het lijf is geschreven met veel dans en humor. Voor Keoma Aidhen komt een grote wens uit, zij speelt Jasmine, de jonge prinses die graag de wereld buiten de beklemmende paleismuren wil ontdekken. Deze rol heeft Keoma meer dan een jaar als understudy vertolkt in de Duitstalige versie van ALADDIN in Stuttgart. In Nederland was ze eerder te zien in On Your Feet. Michel Sorbach kruipt in de huid van de zachtmoedige Sultan. Jafar wordt gespeeld door Roberto de Groot en Iago door Darren van der Lek. Boeventrio Kassim, Omar en Babkak worden respectievelijk gespeeld door Jermaine Faber, Dave Rijnders en Florian Avoux.

Terugreis

Na afloop van deze betoverende musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Video Disney's Aladdin
Boek deze Reis
3 Beoordelingen
Sorteer op:WaarderingDate

Volkskrant

Single reiziger

Een familievoorstelling met pit en de juiste dosis Disney-theatermagie.

6 oktober 2021

Trouw

Single reiziger

Oogverblindend spektakel.
‘Over de top’ is nog een te bescheiden term voor de musical als geheel. Niet in de laatste plaats door de aanstekelijke muziek van Alan Menken: je móet wel huppelend de zaal uitgaan.

6 oktober 2021

AD

Single reiziger

Weelderige paleiskamers, een grot van goud, overvolle marktjes, buikdanseressen, potten vuurwerk, Arabische nachten en een vliegend tapijt. Wie een kleine drie uur aan de werkelijkheid wil ontsnappen moet naar Aladdin in het Circustheater. De toeschouwer komt met een hoofd vol vrolijke muziek en een stapel dagdromen de zaal uit.

6 oktober 2021