Disney’s The Lion King

0
Boek The Lion King
Boek The Lion King

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

28
1 dag
Reisdatum: diverse data
Details van deze reis

Disney’s The Lion King. Koning der Musicals! Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savanne komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten. Met de beroemde muziek van Elton John en Tim Rice, de bekende karakters als Simba, Nala, Timon en Pumbaa en het tijdloze verhaal over hoop, liefde en moed.

The Lion King Musical per luxe touringcar met ter Beek Reizen

Vertrekdatum The Lion King

 • Zondag 14 april 2019 VOL geboekt- (matineevoorstelling)
 • Zaterdag 18 mei 2019 VOL geboekt- (matineevoorstelling)
 • Dinsdag 21 mei 2019 (avondvoorstelling) STUNTAANBIEDING!!!
 • Zondag 23 juni 2019 (matineevoorstelling)
 • Zondag 14 juli 2019 (matineevoorstelling)

Voorstellingsduur: 3 uur inclusief een pauze.
– Aanvang matineevoorstelling zaterdag: 15.00 uur.
– Aanvang matineevoorstelling zondag: 16.00 uur.
– Aanvang avondvoorstelling dinsdag: 20.00 uur.

Stuntaanbieding dinsdag 21 mei 2019!

Rang 1 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 79,- p.p.

Reissom Disney's The Lion King

Rang 1 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 109,- p.p.
Rang 2 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar € 94,- p.p.
Alléén touringcarvervoer € 35,- p.p.

 

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 • Zitplaats rang 1: € 7,30 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.
 • Zitplaats rang 2: € 6,30 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
 • Holten, AC Restaurant
 • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting Almere zuidwaarts.

Tijdens het verblijf

Disney’s The Lion King. Koning der Musicals! Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven. Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een theaterervaring die je niet snel zult vergeten.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en zal worden gesproken en gezongen in het Nederlands. Met deze musical vieren we tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

Terugreis

Na afloop van de musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen. Kijk voor meer informatie over de musical op de website.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis