F1 reis Hockenheim

0
Boek Formule 1 Hockenheim Duitsland
Boek Formule 1 Hockenheim Duitsland

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

884
1 dag
Reisdatum: Zondag 28 juli 2019
Details van deze reis

De Grand Prix van Duitsland wordt opnieuw verreden op de populaire Hockenheimring. Juich zij aan zij uw raceheld naar het podium vanaf de Orange Experience! De locatie van de Orange Experience is Innentribune B. Vanaf de Orange Experience ziet u de Formule 1-coureurs het ‘stadion’-gedeelte inrijden. Wat deze tribune uniek maakt? Vanaf de Orange Experience heeft u zicht op vijf bochten (11 t/m 16) én een groot videoscherm zodat u niets van alle actie hoeft te missen. Naast een ticket voor de Orange Experience ontvangt u een speciaal Orange Experience T-shirt én een goodiebox met toffe items de Formule 1 ervaring compleet maken. Heeft u al tickets? Boek dan alleen een busreis naar de Formule 1 Grand Prix van Duitsland met vertrek vanuit de regio Twente. Deze reis gaat definitief door!

Formule 1 in Hockenheim met ter Beek Reizen

Vertrekdatum Formule 1 reis Hockenheim Duitsland

  • Zondag 28 juli 2019 - met vertrekgarantie!

Reissom

 De Formule 1 reis Orange Experience is inclusief:€ 325,- p.p.
 Vervoer per luxe touringcar onder leiding van een deskundige touringcarchauffeurInclusief
 Genummerde zitplaatsen met een fantastisch zicht op vijf bochten tijdens de Grand Prix van DuitslandInclusief
 Uitstekend zicht op een videoschermInclusief
 Een Nederlands feestje tussen alle Duitse Vettel-fansInclusief
 Een speciaal Orange Experience T-shirtInclusief
 Een goodiebox met toffe items: Orange Experience Hockenheim T-shirt Keycord en tickethouder, 6 maanden Motorsport.com prime abonnement, Motorstore.com cadeaukaart, F1 Racing Magazine, Autosport Magazine, Oranje rugzak, Oranje gadget en Energy drink en een snackInclusief
 Een geweldige Formule 1 sfeer tijdens de Grand Prix van Duitsland.Inclusief
 Alléén busreis vanuit de regio Twente €   75,- p.p.

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Informeer naar de mogelijkheden

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Hengelo, hotel van der Valk
Reisprogramma

Heenreis

Geniet van een volledig verzorgd arrangement naar de Grand Prix van Duitsland. Na een vroeg vertrek (net na middernacht) vanaf een opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar de Hockenheimring. We arriveren om circa 09.00 uur.

De Race

Afgelopen jaar maakte de Hockenheimring voor het eerst kennis met de oranje tribune. De sfeervolle tribune trok veel bekijks en was een groot succes. In 2019 breidt de Orange Experience uit met maar liefst twee tribunes voor de Nederlandse Formule 1 fans! De locatie van de Orange Experience is Innentribune B. Vanaf de Orange Experience zie je de Formule 1-coureurs het ‘stadion’-gedeelte inrijden. Wat deze tribune uniek maakt is dat je vanaf de Orange Experience zicht hebt op vijf bochten (11 t/m 16) én een groot videoscherm zodat u niets van alle actie hoeft te missen. Naast een ticket voor de Orange Experience ontvangt elke deelnemer een speciaal Orange Experience T-shirt én een goodiebox met toffe items die de Formule 1 ervaring compleet maken. Dit is dé plek om de populaire Nederlandse Formule 1 coureur naar een podiumplaats te juichen!

Terugreis

Na afloop van de wedstrijd om circa 18.00 uur rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente. Kijk voor meer informatie op de website van de Grand Prix van Duitsland.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis