Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Floriade Extra

0
Dagtocht
Dagtocht

Floriade Extra

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1041
Details van deze reis

Op 14 april 2022 opent Floriade haar poorten een half jaar lang in Almere. Geniet van de geur en kleur van bloemen, planten, groenten en fruit. Duik in het thema ‘Growing Green Cities’ en laat u verrassen!

Ga met Ter Beek Reizen mee naar Floriade Expo 2022 en ontdek groene oplossingen van innovators uit binnen- en buitenland die onze steden leuker, mooier en duurzamer maken. Het Floriade-park is een feest van groen en duurzame technologie. In dit levend laboratorium worden nieuwe technologieën voor groen, voedsel, energie en gezondheid onderzocht en toegepast, maar dat is nog niet alles. Er valt van alles te zien, ruiken en proeven op de Expo!

Zweef hoog boven het Floriade-park in de kabelbaan en maak kennis met dit groene vervoersmiddel van de toekomst. Onderweg geniet u van een prachtig uitzicht over het Floriade-park vanaf 35 meter hoogte. Geniet van kunst en een uitgebreid en gevarieerd cultuurprogramma met tentoonstellingen, live-entertainment van klassiek tot jazz, amusementsorkesten en meer op de Expo.

Nadat u bent ingestapt rijden we naar een sfeervol gelegen restaurant waar u kunt genieten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet. Vervolgens rijden we door naar Almere waar u op eigen gelegenheid kunt genieten van al het moois op deze editie van Floriade Expo 2000. Aan het eind van de middag rijden we terug naar Twente en voordat wij u terugbrengen naar uw opstapplaats kunt u genieten van een goed verzorgd 3-gangen diner.

Vertrekdatum Floriade Expo 2022 Extra

  • ...

Reissom

Floriade Expo 2022 Extra Almere
Verzorgde dagtocht inclusief:
• uitgebreid ontbijtbuffet
• entree Floriade Expo 2022
• een enkele rit met de kabelbaan
• uitstekend verzorgd 3-gangendiner

€ ,- p.p.

⦁ In geval van annulering gelden voor deze dagtocht afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt tenminste de kosten van het entreebewijs aan u door te berekenen.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting Almere. Onderweg houden we een tussenstop bij een Van der Valk Hotel en kunt u genieten van een luxueuze ontbijtbuffet. Geniet van o.a.:
• diverse ambachtelijke broodsoorten van de lokale bakker
• krentenbollen en croissants
• diverse soorten kaas-, vleeswaren, gerookte zalm, rauwkostsalade en zoetwaren
• roerei, spek, gekookte eieren en à la minute gebakken spiegelei
• yoghurt, verse fruitsalade en verschillende soorten handfruit
• koffie, thee, melk en een sappenbar waaronder jus d’orange

Floriade Expo 2022

Om 11.45 uur arriveren we bij het Floriade park in Almere. Floriade Expo 2022 inspireert je om groener en gezonder te leven. Hierdoor is een dagje Floriade méér dan genieten van pracht en groen. Het is het podium waarop de Nederlandse tuinbouw samen met meer dan 400 nationale en internationale deelnemers creatieve, groene oplossingen laat zien die onze steden leuker, leefbaarder en duurzamer maken: Growing Green Cities.
Zweef hoog boven het Floriade-park in de kabelbaan en maak kennis met dit groene vervoersmiddel van de toekomst. Onderweg geniet u van een prachtig uitzicht over het Floriade-park vanaf 35 meter hoogte. Geniet van kunst en een uitgebreid en gevarieerd cultuurprogramma met tentoonstellingen, live-entertainment van klassiek tot jazz, amusementsorkesten en meer op de Expo.

Terugreis inclusief 3-gangendiner

Aan het eind van de middag (16.30 uur) rijden we weer terug richting Twente. Bij een sfeervol restaurant wordt u uitgenodigd om aan te schuiven voor een uitstekend verzorgd 3-gangendiner. een smaakvolle afsluiter van deze mooie dag.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.