Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Formule 1 België

0
Dagtocht
Dagtocht

F1 GP België

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

173
1 dag
Reisdatum: zo.28/07
Details van deze reis

Een racebelevenis die bij velen nog op de ‘bucketlist’ staat. Ga mee met onze busreis naar de Grand Prix van België (busdagtocht), naar één van de mooiste circuits ter wereld: Circuit de Spa-Francorchamps. Het circuit heeft de bijnaam “glijbaan van de Ardennen” omwille de hoogteverschillen en zijn uitdagende bochten en snelle rechte stukken in het parcours. Dan Gurney zei altijd van dit circuit dat het “de mannen onderscheidde van kleine jongens”. Op zondag 28 juli 2024 staat de Formule 1 race gepland. Met grote overmacht won Max Verstappen de Grand Prix van België in 2022. Gaat hij in 2024 op herhaling? Mis het niet en boek eenvoudig onze busreis naar de Grand Prix van België en de geliefde staanplaats Bronze. Relaxed reizen per luxe touringcar, zonder parkeerstress rondom het circuit.

Tickets Bronze

De staanplaatsen Bronze zijn een zeer gewilde optie voor de Formule 1 Grand Prix van België.  De Bronze zone beslaat een groot deel van het terrein rondom het circuit. Binnen deze zone kan eenieder zich vrij bewegen en plaatsnemen op één van de 5 natuurlijke tribunes.  Neem als zitplaats gerust een inklapbare stoel of een deken mee om comfortabel te  kunnen zitten op de grasvelden langs het circuit. De reuzenschermen garanderen een volledig overzicht van de race. Met een ticket Bronze heb je toegang tot alle algemene toegangsgebieden. Zichtbare actiezones omvatten bochten 4 tot en met 13, evenals bocht 17.

Vertrekdatum Formule 1 Grand Prix Spa Francorchamps België

  • zondag 28 juli 2024

Reissom

Volwassenen: Bronze staanplaats + bus€345 pp
 Kinderen van 6 t/m 12 jaar: Bronze staanplaat + bus
(mits kinderticket beschikbaar)
€150 pp
 Alléén vervoer per luxe touringcar€  89 pp

Opstapplaatsen

Verzekeringen

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

Annuleringsverzekering kortlopendVerzekeraar: a.s.r. ik kies zelf
reis.asr.nl
– voor 1 persoon€ 22,96
Reisverzekering (alleen deze reis)
(incl. bagage + geneesk. kosten + ongevallen)
Verzekeraar: a.s.r. ik kies zelf
reis.asr.nl
– Optimaal dekking (geen eigen risico bagage)€ 2,77 p.p.
– Comfort dekking (€ 50,- eigen risico bagage)€ 1,92 p.p.
– Basis dekking (€ 100,- eigen risico bagage)€ 1,67 p.p.
Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 3,50 poliskosten 

 

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats in Tubbergen en vervolgens Hengelo rijden we via een snelle route richting België. Verwachtte aankomsttijd bij circuit Spa-Francorchamps is 07.00 uur.

Formule 1 Grand Prix van België 2024

De hele dag staat in het teken van racen. Voor de start van de Formule 1 kunt u ook genieten van de Formule 3, Formule 2 en tal van races met historische voertuigen. Een belevenis van formaat.

De Grand Prix van België is één van de meest prestigieuze Formule 1-races ter wereld. In het hart van de Belgische Ardennen, ligt de ongeëvenaarde juweel van de autosport, het circuit van Spa-Francorchamps. De Grand Prix van België staat doorgaans garant voor spektakel, niet in de laatste plaats door de karakteristieken van het circuit en een aantal legendarische bochten, zoals Blanchimont, Eau Rouge-Raidillon, La Source en Les Combes.

Terugreis

Na afloop van de Formule 1 race keren we terug naar de touringcar en rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis