Formule 1 Spa-Francorchamps

0
Dagtocht
Dagtocht

Grand Prix van België

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3548
1 dag
Reisdatum: zo.30/07/23

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen arrangementen voor de Formule 1 race in België aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
  • Staanplaats Grand Prix van België

Maak de koningsklasse van de autosport van dichtbij mee en boek een arrangement (busreis en staanplaats) voor de Grand Prix van België in 2023. Ervaar de spanning tijdens de race en de gemoedelijkheid daaromheen. Een racebelevenis in de hoogste versnelling met hopelijk Nederlands succes.

Deze formule 1 reis is uiteraard ook geschikt voor groepen en (personeels)verenigingen die een eigen bus willen huren inclusief arrangement zoals staanplaats of tribunezitplaats. Informeer naar de arrangementen en groepsprijzen.

Data & prijzen

Vertrekdatum 1-daagse Formule 1 busreis naar de Grand Prix van België

  • ...

Opstapplaatsen

Reissom

 Busreis en staanplaats Brons (tribune zitplaats op aanvraag en tegen meerprijs mogelijk) volgt
 Alléén de busreis volgt

 

De reissom is inclusief

  • Staanplaats: een zeer populaire ticketoptie voor het circuit van Spa-Francorchamps. Deze bevindt zich in het voetgangersgebied en bevindt zich bijna volledig in de omtrek van het circuit. Gigantische schermen zorgen ervoor dat je de hele race kunt volgen.
  • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Let op: voor deze reis gelden aangepaste annuleringsvoorwaarden

Op deze formule 1 reis zijn afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing. Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt tenminste de kosten van het entreebewijs aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een kortlopende annuleringsverzekering afsluiten á € 19,53 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking.

Reisprogramma

Twente – Spa-Francorchamps

Het circuit van Spa-Francorchamps wordt wel “glijbaan van de Ardennen” genoemd. De verscheidenheid van het parcours maakt de Grand Prix van België geliefd bij de coureurs en het publiek. Lange rechte stukken afgewisseld met scherpe bochten en het hoogteverschil maken het parcours uitdagend.

Na middernacht vertrekken we vanaf de opstapplaats in Tubbergen en Hengelo richting België. De hele dag kunt u genieten van autoraces. Het hoogtepunt van de dag is de Grand Prix van België. U beschikt over een ticket voor de staanplaatsen (tegen meerprijs en op aanvraag is een tribunezitplaats mogelijk).

Een staanplaats is een zeer populaire ticketoptie voor het circuit van Spa-Francorchamps. Deze bevindt zich in het voetgangersgebied en bevindt zich bijna volledig in de omtrek van het circuit. Gigantische schermen zorgen ervoor dat je de hele race kunt volgen. Het circuit staat bekend als één van de grootste ter wereld, met enkele van de meest uitdagende sectoren. Zo is Raidillon met zijn hoogteverschil en bochtencombinatie voor coureurs al tientallen jaren een flinke uitdaging. Of de eerste bocht, de scherpe haarspeld bij La Source die voor veel actie zorgt waaronder Fernando Alonso die in de lucht vloog terwijl de bolides knepen en vochten voor positie.

Na afloop van de Grand Prix van België rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaats in Hengelo en Tubbergen.

Tips

  • Neem een (camping)stoeltje mee met in hoogte verstelbare poten óf een schepje om de stoelpoten in te graven
  • Neem contant geld mee
  • Neem eigen eten en drinken mee
  • Trek goed schoeisel aan, de juiste kleding en een poncho of paraplu
Route

Foto en Video
Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.