Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Fred & Friends

0
Dagtocht
Dagtocht

Fred van Leer & Friends in Ahoy

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2100
1 dag

Helaas bieden wij een arrangement naar dit concert niet meer aan

Op dit moment bieden we arrangementen aan naar Fred & Friends. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Details van deze reis

Op zaterdag 19 september 2020 viert Fred van Leer zijn verjaardag met een groot spektakel in Rotterdam Ahoy: ‘Fred & Friends’. Samen met zijn muzikale vrienden maakt hij er een waanzinnige avond van voor iedereen die van een feestje houdt. Fred heeft de eerste gasten bekend gemaakt: niemand minder dan de Vengaboys, Anita Meyer, Glennis Grace en Mart Hoogkamer komen optreden op Fred’s feest! Boek een arrangement inclusief busreis en tickets voor ‘Fred & Friends’. Heeft u al tickets? Geen probleem. Boek eenvoudig een busreis met vertrek vanuit de regio Twente en geniet van een onvergetelijke avond uit.

Vertrekdatum Fred & Friends in Ahoy

Reissom

 Zitplaats ring 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 112,- p.p.
 Arena Vloer staanplaats inclusief vervoer per luxe touringcar€ 107,- p.p.
 Alléén vervoer per luxe touringcar€   35,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Ring 1 zitplaats: € 7,60 + € 4,25 poliskosten per boeking
  • Arena Vloer staanplaats: € 7,30 + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Rotterdam. Rond 19.00 uur arriveren we bij Ahoy.

Fred & Friends

Om 20.00 uur begint Fred & Friends. Op zijn verjaardag, maakt Fred bekend, dat hij volgend jaar zijn verjaardag met een groot feest in zijn hometown Rotterdam viert. En nergens anders dan in Rotterdam AHOY! Fred van Leer: “Als Rotterdammer is het natuurlijk fantastisch om in AHOY te mogen staan. Iets wat ik nooit voor mogelijk hield omdat ik natuurlijk niet kan zingen. En nu sta ik daar volgend jaar. Met mijn vrienden! Hoe cool is dat? Wat en wie kun je verwachten? Dat ga ik nu nog niet verklappen. Het wordt een heerlijke, hysterische avond vol met te gekke live optredens, dans, spektakel en toeters en bellen. Er komen grote namen uit onverwachte hoek. Het wordt een rariteitenkabinet ten top met natuurlijk een paar verrassingen. Wie weet word ikzelf verrast of krijg ik visite. Ik ben tenslotte jarig. Iedereen die mij kent, weet dat ik van een goed feestje hou.”

Het succes van Fred van Leer is al ruimschoots bewezen met zijn televisieprogramma’s en uitverkochte “Leer van Fred Live” theatertour waarvoor binnen een dag meer dan 40.000 kaarten zijn verkocht. Inmiddels zijn meer dan 70.000 kaarten voor “Leer van Fred Live” verkocht. Zijn gelijknamige boek was reeds een bestseller. ‘Alles Uit De Kast’ en ‘Say Yes To The Dress’ gaan nu alweer het tweede seizoen in. Meer dan een miljoen volgers op social media volgen Fred zijn dagelijkse leven.

Klik hier door naar de Fred & Friends website

Terugreis

Na afloop van deze geweldige avond rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Op dit moment bieden we géén arrangementen aan naar Fred & Friends. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.