Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Friese Meren

0
Dagtocht
Dagtocht

Friese Meren

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1837
1 dag
Reisdatum: wo.24/07, vrij.02/08, vrij.23/08 & wo.18/09
Details van deze reis

De Friese stad Sneek barst van de leuke hotspots. Er is zoveel te zien dat een dag al gauw te kort is. In het centrum wordt u omgeven door historie, leuke winkeltjes en sfeervolle terrasjes. De perfecte stad voor een gezellige dagtocht. In het programma mag een rondvaart over het Sneekermeer niet ontbreken. Het Sneekermeer (Officieel en Fries: Snitser Mar) is een meer in de Nederlandse provincie Friesland, gelegen tussen de stad Sneek en de dorpen Terhorne (Terherne) en Goingarijp, dat vooral bekend is vanwege zijn grote populariteit bij watersporters.

Vertrekdata Friese Meren

 • woensdag 24 juli 2024 - VOL (boeking op wachtlijst mogelijk)
 • vrijdag 2 augustus 2024 - VOL (boeking op wachtlijst mogelijk)
 • vrijdag 23 augustus 2024
 • woensdag 18 september 2024

Reissom

Friese Meren
Volledig verzorgde dagtocht inclusief:

 • uitgebreid ontbijtbuffet bij Van der Valk
 • 2 uur durende rondvaart Sneekermeer
 • vrije pauze in het centrum van Sneek
 • uitstekend verzorgd 3-gangendiner
€ 99,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanuit de regio rijden we naar een sfeervol Van der Valk restaurant waar u kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet inclusief warme gerechten. Vervolgens zetten we koers naar de stad van de duim-vormige Friese koekjes ofwel de “Dúmkefretters” zoals de Friezen zelf zeggen. We hebben het over Sneek.

Sneek

In het centrum van deze aangename en interessante stad gaan we aan boord van een groot en van alle gemakken voorzien schip voor het maken van een circa 2 uur durende rondvaart op het Sneekermeer en de wateren rond Sneek. Aansluitend kunt u op eigen gelegenheid enige tijd doorbrengen in het centrum van deze buitengewoon gezellige stad. Sneek is weliswaar een moderne stad maar ze is gebouwd op een rijke historie. De stad kent vele grachten, waterlopen, monumenten en oude stadsgezichten en het meest bekende bouwwerk is ongetwijfeld de Waterpoort uit 1613. Een wereldwijd bekend monument waar Sneek bijzonder trots op is. De vele cafeetjes, kroegjes, restaurantjes, winkeltjes, boetiekjes en filialen van grote winkelketens maken dat u zich in Sneek geen moment hoeft te vervelen.

Terugreis

Aan het einde van de middag keren we terug naar Twente. Voordat u wordt teruggebracht naar uw opstapplaats kunt u genieten van een uitstekend verzorgd 3-gangen diner.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Friese Meren

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Ter controle vragen wij u uw e-mailadres 2x in te geven.
 • Vul hier eventueel het adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers, e-mailadres en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.