Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Frozen de Musical

0
Dagtocht
Dagtocht

Frozen de Musical

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

44
1 dag
Reisdatum: zo.07/07
Details van deze reis

Disney Frozen, komt eindelijk als musical naar Nederland! In 2024 zal Frozen, gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 2013, in Nederlandse vertaling te zien zijn in het AFAS Circustheater Scheveningen. Verwacht een spektakel van adembenemende decors en special effects.

Laat je niet tegenhouden dit bevroren koninkrijk binnen te stappen, het verhaal zal ieder hart laten smelten!

Vertrekdatum Frozen de Musical

  • Zondag 7 juli 2024

Reissom

Zitplaats Premium inclusief vervoer per luxe touringcar€ 156 pp
Zitplaats rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar€ 124 pp

Annuleringsvoorwaarden & -verzekering

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Deze wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

De premie van de a.s.r. ik kies zelf annuleringsverzekering bedraagt:

  • Premium zitplaats: € 10,38 pp + € 4,24 poliskosten per boeking
  • Rang 2 zitplaats: € 8,25 pp + € 4,24 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we via een snelle route richting het AFAS Circustheater in Scheveningen, waar we rond 14.00 uur zullen arriveren.
U heeft hier ruim de tijd om op eigen gelegenheid een hapje te eten of om even over de boulevard van deze badplaats te wandelen voordat de musical om 16.00 uur zal beginnen.

Het verhaal

Frozen is oorspronkelijk een animatiefilm uit 2013, geproduceerd door Walt Disney Animation Studio’s en gebaseerd op het sprookje ‘de ijskoningin’ van Hans Christiaan Anderson.

Centraal in het verhaal van Frozen staat de relatie tussen twee zussen Elsa en Anna. Twee prinsessen in het fictieve Arendelle. De inwoners weten niets van de magische kracht van Elsa, die mensen en dingen kan bevriezen, zonder daar controle over te hebben. Elsa’s angst voor haar magische kracht neemt toe, wanneer ze haar zus per ongeluk verwondt. En naarmate de jaren verstrijken en Elsa’s kroning tot koningin van Arendelle dichterbij komt, vreest ze dat de inwoners haar magische krachten ontdekken en bang worden voor haar.

Wanneer Elsa na een ruzie met Anna vlucht, beseft ze niet dat ze per ongeluk haar krachten heeft ingezet om Arendelle in een eeuwige winter achter te laten. Wat volgt is een avontuurlijke zoektocht van Anna naar haar zus, ontmoetingen, strijd om het koningschap van Arendelle en uiteindelijk de ontdekking dat er slechts één oplossing is die Elsa’s magie teniet kan doen: een daad van ware liefde. 
Het verhaal laat de verbinding van twee zussen zien die steeds weer op zoek gaan naar elkaar. 

Terugreis

Na afloop van deze adembenemende Disney musical rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis