Hanzestad Hamburg

0
3 daagse reis
3 daagse reis

Hanzestad Hamburg

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

608
3 dagen
Reisdatum: Vrijdag 13 december 2019
Hoogtepunten
 • Bijzondere stadsrondrit in Hanze- en havenstad Hamburg met Nederlandssprekende gids
 • Indrukwekkende havenrondvaart
 • Bezoek aan de gezellige zondagse Fischmarkt
 • Mogelijke deelname aan een spectaculaire rondleiding bij vliegtuigbouwer Airbus

Hamburg, na Berlijn de grootste stad van Duitsland. Deze gastvrije en maritieme stad is fascinerend om te bezoeken. Jarenlang speelde Hamburg een leidende rol in het Hanzeverbond, waaraan de stad een groot deel van zijn rijkdom dankt. De haven vormt het hart van Hamburg met daaromheen het bruisende centrum waar bezoekers genieten van cultuur, kunst, fraaie pakhuizen gelegen aan de grachten en de talrijke restaurants en knusse cafés. Combineer het verblijf in deze veelzijdige stad met een bezoek aan de imposante wereld van vliegtuigbouwer Airbus. Hier worden de grootste vliegtuigen ter wereld gebouwd.

Hamburg busreis ter Beek Reizen

Vertrekdata Hanzestad Hamburg

 • Vrijdag 13 december 2019

Reissom

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ 260,- p.p.
 Toeslag 1-persoonskamer€   48,- p.p.
 Toeslag excursie Airbus€   27,- p.p.

Verzekeringen

Annuleringsverzekering€ 17,50 p.p.
Bij verblijf in een 1-persoonskamer€ 20, 70 p.p.

Reisverzekering (alleen deze reis) incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

Uitgebreide dekking€ 7,16 p.p.
Basis dekking (€50,- eigen risico bagage)€ 5,54 p.p.
 • Prijzen verzekering exclusief 1x € 4,25 poliskosten

De reissom is inclusief

 • 2 Overnachtingen in het 4-sterren Best Western Amedia Hotel Hamburg inclusief ontbijtbuffet.
 • Circa 2 uur durende stadsrondrit in Hamburg met een Nederlandssprekende gids.
 • Bezoek aan de Fischmarkt (voor de vroege vogels).
 • Circa 1 uur durende havenrondvaart in Hamburg.
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Niet inbegrepen

 • Excursie bij vliegtuigbouwer Airbus, overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering.

Reistip!

Wilt u onze reistip van deze reis bekijken?

Klik dan snel hier!

Onze reistip:

Kersttijd in Hamburg!

Tijdens de advent- en kerstperiode is Hamburg sprookjesachtig verlicht. Geniet van de kerstbetovering op één van de 15 sfeervolle kerstmarkten. Vooral de historische kerstmarkt bij het Rathaus en in de luxe Spitalerstrasse zijn bijzonder geliefd.

Reisprogramma

1e DagTwente - Hamburg

We rijden rechtstreeks naar Hamburg waar u enige tijd in het centrum kunt doorbrengen. Nadat u zich in het hotel hebt kunnen opfrissen keren we terug naar het centrum voor een avondbezoek.

2e DagStadsrondrit Hamburg en eventueel bezoek aan Airbus

Tijdens een 2 uur durende stadsrondrit ziet u alle belangrijke bezienswaardigheden. Hamburg is de tweede stad van Duitsland en is de trotse erfgenaam van een lange maritieme traditie die terug gaat tot in de Hanzetijd. De stad ligt aan de rivier de Elbe en leeft van en rond het water: de rivier, de grootste haven van Duitsland, de tientallen kanalen en het schitterende Alstermeer in het hart van de stad. Het machtige Rathaus staat symbool voor het trotse verleden en in de buurt hiervan liggen de bezienswaardige Jacobikirche en Petrikirche. Voor de liefhebbers is er ’s middags de mogelijkheid een bezoek te brengen aan Airbus. Deze vliegtuigbouwer bouwt onder meer de A380, het grootste passagiersvliegtuig ter wereld. Dit toestel heeft een capaciteit van 555 passagiers tot 853 passagiers. Meerdere luchthavens hebben voor dit specifieke toestel hun landings- en taxibanen en gates moeten aanpassen. Tijdens een twee uur durende rondleiding maakt u nader kennis met Airbus.

3e DagFischmarkt en Havenrondvaart

Voor de vroege vogels is er de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de legendarische Fischmarkt. Op zondag vanaf 05.00 uur veranderen de Auktionshalle en de nabijgelegen kade in een kleurrijke marktplaats. Vissers, net terug van zee wedijveren met lawaaierige groentehandelaren en andere verkopers om de aandacht van het publiek. Duizenden toeristen vermengen zich hier met zeelui en dames uit het Hamburger nachtleven. Vroeger maakte de ochtendmis van 10.00 uur een einde aan het kleurrijke en levendige spektakel maar tegenwoordig blijft het publiek langer. Rond het middaguur maken we een havenrondvaart. Het is erg indrukwekkend om deze metropool met z’n drukke en levendige haven vanaf het water te bekijken tijdens een circa 1 uur durende rondvaart vanaf Sankt Pauli. Er zijn voortdurend meer dan honderd schepen onderweg van en naar de haven. Aansluitend keren we terug naar Nederland.

Uw hotel

U verblijft in het 4-sterren Best Western Amedia Hotel Hamburg gelegen in de wijk Ohlsdorf, circa 15 minuten rijden van het centrum. Het metro- en sneltreinstation Ohlsdorf met directe centrumverbinding ligt naast het hotel. De moderne kamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, televisie, kluisje en koelkast. WiFi is gratis beschikbaar. Daarnaast beschikt het rookvrije hotel over een restaurant, een bar/lounge en een 24-uurs businesscentrum. ’s Ochtends kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet

Beoordeling Booking.com: Erg goed 8.3
Internet: www.plazahotels.de

Best Western Amedia Hotel Hamburg ter Beek Reizen
Route

Foto en Video
Boek deze reis