Havenrondvaart & Markthal Rotterdam

0
Ga mee naar Rotterdam!
Ga mee naar Rotterdam!

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

549
1 dag
Reisdatum: Donderdag 1 augustus & dinsdag 10 september 2019
Details van deze reis

We rijden via een snelle route westwaarts. Aankomst in de Rotterdamse haven, waar we aan boord stappen van een rondvaartboot voor een 75 minuten durende rondvaart door de Rotterdamse haven waarbij u kennis gaat maken met een van de grootste zeehavens ter wereld. Nadat we zijn teruggekeerd zullen we naar de nieuwe Markthal rijden. De Markthal Rotterdam is de nieuwe architectuur icoon voor Rotterdam en 39 meter hoog. Aan de binnenkant van de boogvormige hal is een indrukwekkend kunstwerk van ruim 11.000 m². Appartementen, een grote versmarkt, horeca, foodwinkels, een supermarkt en ondergronds parkeren allemaal onder één dak, dat is nog nergens ter wereld gedaan.

Ga gezellig mee naar Rotterdam

Vertrekdatum dagje Rotterdam

 • Donderdag 1 augustus 2019
 • Dinsdag 10 september

Reissom

Havenrondvaart & Markthal Rotterdam€ 43,50

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
 • Holten, AC Restaurant
 • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting Rotterdam. Verwachtte aankomsttijd is 11.00 uur.

Programma

We rijden via een snelle route westwaarts. Aankomst in de Rotterdamse haven, waar we aan boord stappen van een rondvaartboot voor een 75 minuten durende rondvaart door de Rotterdamse haven waarbij u kennis gaat maken met een van de grootste zeehavens ter wereld. Middenin het drukke verkeer van zee- en binnenvaartschepen beleeft u een bijzondere vaartocht door de schitterende Rotterdamse zeehavens. U ziet de indrukwekkende skyline met imposante gebouwen aan u voorbijglijden, gevolgd door een uniek uitzicht op werven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden containers. Tijdens deze interessante havenrondvaart verschaft de kapitein een boeiende uitleg. Nadat we zijn teruggekeerd zullen we naar de nieuwe Markthal rijden. De Markthal Rotterdam is de nieuwe architectuur icoon voor Rotterdam en 39 meter hoog. Aan de binnenkant van de boogvormige hal is een indrukwekkend kunstwerk van ruim 11.000 m². Appartementen, een grote versmarkt, horeca, foodwinkels, een supermarkt en ondergronds parkeren allemaal onder één dak, dat is nog nergens ter wereld gedaan. De Markthal is op 1 oktober 2014 geopend en heeft sindsdien al veel prijzen gewonnen en is genomineerd voor het beste gebouw van Nederland. De basis van de Markthal is een afgesloten overdekte markt met 96 permanente- en losse marktkramen. In de versunits worden verse groene, vis, kaas, noten en andere vers producten verkocht. Maar ook vind je er kleine horeca zaakjes zoals Obba’s foodbar en 21 pinchos tappasbar. U heeft hier enige vrije tijd om rond te kijken en te winkelen in het centrum.

Terugreis

Aan het eind van de middag (18.00 uur) rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/Video
Boek deze Reis
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.VoorlettersAchternaam 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.