Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Herfsttintentocht

0
Dagtocht
Dagtocht

Herfsttintentocht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

4038
1 dag
Reisdatum: di.17/10, wo.25/10, vr.03/11, do.09/11 & wo.15/11
Details van deze reis

Geniet van de herfst tijdens onze heerlijke herfsttintentocht. Voordat de bladeren vallen verschuift de kleur gedurende enkele weken langzaam van hun gebruikelijke groene kleur naar een reeks kleuren, die varieert van geel, oranje tot rood en bruin. Deze bijzondere belevenis markeert de start van de herfst. Een prachtige periode om te genieten van deze geheel verzorgde dagtocht naar de geliefde Sallandse Heuvelrug en omgeving. Deze herfsttintentocht wordt afgesloten met een uitstekend verzorgd 3-gangendiner.

Vertrekdata Herfsttintentocht

 • dinsdag 17 oktober 2023 - op reserve
 • woensdag 25 oktober 2023 - op reserve
 • vrijdag 3 november 2023
 • donderdag 9 november 2023
 • woensdag 15 november 2023

Reissom

Herfsttintentocht
Verzorgde dagtocht inclusief:
• koffie met gebak
• rondrit over de Sallandse Heuvelrug met deskundige gids
• uitstekend verzorgde lunch met kroket
• bijzondere sagen vertelling in een Saksische boerderij
• heerlijk 3-gangendiner

€ 95,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis met tussenstop voor koffie met gebak

Na het vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we richting Salland. Rond koffietijd houden we een tussenstop en kunt u genieten van een kop koffie met gebak.

Rondrit Sallandse Heuvelrug in herfsttinten

Dwarrelend blad en het bos dat bestaat uit bonte kleuren. Het is herfst en het bos is dé plek waar u het meest gelukkig wordt. Terwijl de laagstaande zon het geelrode blad een gouden gloed geeft, knisperen boomvruchten onder uw voeten. De geur van vochtige aarde dringt zich op. Wat u hoort is het gescharrel van eekhoorns, op zoek naar eten. De eikels die ze echt niet meer op kunnen, verstoppen ze. Niemand weet tenslotte hoelang de winter gaat duren.

U maakt kennis met een deskundige gids om vervolgens een interessante natuur-rondrit over de Sallandse Heuvelrug te maken. Dit gebied is onderdeel van een familie van Nationale Parken in Nederland. Ontstaan toen een grote ijsmassa de grond opzij duwde, waardoor we vanaf 16 heuvels kunnen genieten van een magisch uitzicht. Met de charmante rivier de Regge die er tussendoor kronkelt. Stuwwallen, zwerfkeien en grafheuvels vertellen ons de verhalen van onze voorvaderen. De namen van velden verwijzen naar onze familienamen.

Lunch en Sagenmysterie (theateruitvoering)

Nadat we afscheid hebben genomen van onze deskundige gids rijden we verder naar Hellendoorn. Op Landgoed Schuilenburg wordt u welkom geheten voor het gebruik van een goed verzorgde lunch bestaande uit: Koffie, thee, melk of jus d’orange. Diverse afbakbroodjes, zachte bolletjes wit en bruin,
krentenbollen, kaas, diverse vleeswaren, zoetwaren en een rundvleeskroket.

Aansluitend begeven we ons naar een schitterende Saksische boerderij. U bent te gast bij een theateruitvoering. In de sfeervolle verduisterde wagenschuur van Schuilenburg vertelt een sagenverteller u allerlei huiveringwekkende en vrolijke verhalen van vroeger over onder andere de ‘Witte Wieven’ en de duivel. Diverse personages in de verhalen komen tot leven en zullen verrassend tevoorschijn komen tijdens de vertellingen. Helaas lopen lang niet alle verhalen goed af.

Terugreis met 3-gangendiner

Aan het einde van de middag rijden we terug richting Twente. Voordat we terugkeren naar de opstapplaatsen kunt u bij een sfeervol restaurant genieten van een heerlijk 3-gangendiner. Een smaakvolle afsluiter van deze kleurrijke herfsttintentocht.

Route

Boek deze Reis

Herfsttintentocht

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.