Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Hildesheim

0
5 daagse reis
5 daagse reis
Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3880
5 dagen

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen reis naar Hildesheim in Duitsland aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
 • Uitstekend hotel aan de schitterende markt van het vakwerkstadje Hildesheim
 • Bezoek aan het PS.SPEICHER museum in Einbeck, een zeer bijzonder mobiliteitsmuseum
 • Rit per toeristentreintje door de schitterende Altstadt van het “Keizerlijke” Goslar
 • Entree en rondleiding in het romantische Schloß Marienburg

Het Weserbergland is een romantisch middelgebergte, een prachtige streek met zacht glooiende heuvels, talrijke vakwerkhuisjes en gezellige stadjes die u de belofte doet van een fascinerende reis met veel afwisselingen. Een reis waarbij u te gast bent in een sfeervol hotel dat gelegen is aan het marktplein in het historische centrum van het vakwerkstadje Hildesheim. 

5-daagse busreis Hildesheim ter Beek Reizen
Data & prijzen

Vertrekdatum 5-daagse reis Hildesheim

 • ...

Uiterste annuleringsdatum

 • De reis met vertrek op // kunt u kosteloos annuleren tot //

Na de uiterste annuleringsdatum blijft kosteloos annuleren mogelijk wanneer een land het reisadvies rood of oranje heeft. Eventueel kunnen we in overleg kijken naar een omboeking.

De reissom is inclusief

 • 4 Overnachtingen in 4-sterren Van der Valk Hotel Hildesheim inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
 • 2x Uitstekend verzorgd 3-gangendiner en 2x uitgebreid dinerbuffet
 • 2 Kopjes koffie met gebak tijdens de heenreis
 • Bezoek aan Hameln met ontvangst door de Rattenvanger
 • Stadswandeling door Hildesheim onder leiding van een ervaren Duitssprekende gids
 • Entree bij PS.SPEICHER, interactieve paardenkrachttentoonstelling “130 jaar op wielen”
 • Rit per toeristentreintje door het “Keizerlijke” Goslar
 • Entree en rondleiding in het prachtige Schloß Marienburg
 • Schitterende natuurtochten en pauzes in mooie historische plaatsen
 • Uitstekend verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ ,- p.p.
 Toeslag 1-persoonskamer€ ,- p.p.

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering en SGR-coronaheffing

Verzekeringen

Kortlopende annuleringsverzekering (alleen deze reis)

Annuleringsverzekering (alleen deze reis) € 39,30 p.p.
Bij verblijf in een 1-persoonskamer € 49,05 p.p.


Reisverzekering (alleen deze reis)
incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

 Uitgebreide dekking € 11,94 p.p.
 Basis dekking (€50,- eigen risico bagage) €   9,25 p.p.


Prijzen verzekering exclusief 1x € 4,25 poliskosten
Klik hier voor het overzicht van de reis- en annuleringsverzekering.

Reisprogramma

1e DagTwente - Hildesheim

Na vertrek rijden we via een snelle route richting het Weserbergland. Onderweg wordt u tijdens een pauze getrakteerd op twee kopjes koffie met gebak. In Hamelen houden we de volgende pauze. De legende verhaalt van een gebeurtenis die plaatsvond in deze stad op 26 juni 1284 toen een rattenvanger met de klanken van z’n speelfluit het stadje van een rattenplaag verloste. Nadat betaling van zijn werk achterwege bleef lokte hij op dezelfde wijze alle kinderen van Hamelen uit de stad. De rattenvanger heet u welkom en geeft op humoristische wijze wetenswaardige informatie over het prachtige stadje. Aansluitend bent u enige tijd vrij waarna we de reis vervolgen naar onze vakantiebestemming Hildesheim.

2e DagStadswandeling Hildesheim

Na een uitgebreid ontbijtbuffet vertrekken we voor een uitgebreide stadswandeling in Hildesheim. Het stadje, dat beschouwd wordt als de onbetwiste hoofdstad van de Romaanse cultuur werd gesticht in het jaar 815 als bisschopsstad en bezit maar liefst vijf romaanse kerken. Trots is Hildesheim op z’n “Tausendjähriger Rosenstock”, een rozenstruik die al meer dan 1000 jaar groeit in de kathedraal. Het oude vakwerkstadje met z’n rijke geschiedenis en zijn aangename sfeer komt volop aan de orde tijdens de interessante stadswandeling. Aan het einde van de ochtend kunt u op eigen gelegenheid de lunch gebruiken waarna u de rest van de middag naar eigen inzicht kunt doorbrengen. 

3e DagPS.SPEICHER Einbeck

Vandaag vertrekken we voor een mooie natuurtocht door het Weserbergland. Via een natuurrijke route rijden we naar het voormalige Hanzestadje Einbeck. Hier vinden we PS.SPEICHER en dat is de naam van een heel bijzonder museum. De hier gepresenteerde interactieve tentoonstelling laat met liefde voor detail de geschiedenis, het heden en de toekomst van onze voortbeweging op wielen zien. Aansluitend kunt u enige tijd op eigen gelegenheid doorbrengen in Einbeck. In het stadje zijn vakwerkhuizen te bewonderen waarvan er velen dateren van de late middeleeuwen.

4e Dag“Keizerlijke” Goslar

Vandaag rijden we naar een streek met groen beboste heuvels, smalle, kronkelende riviertjes, verstilde dorpjes met rijke vakwerktraditie, kuuroorden, kastelen en kloosters. Het zijn de herkenningspunten van een prachtige streek bekend onder de naam Harz. Diverse plaatsen in deze regio getuigen met hun weelderige bebouwing van een rijk en welvarend verleden. Eén van de mooiste plaatsen is wel de 1000-jarige, “Keizerlijke” stad Goslar. In de schitterende Altstadt stapt u aan boord van een toeristentreintje dat u langs indrukwekkende bezienswaardigheden voert. Ontdek de voormalige keizerlijke residentie Kaiserpfalz, het prachtige marktplein met z’n historische Rathaus, de middeleeuwse stadspoorten en pittoreske straatjes met vakwerkhuizen bekleed met leien daken. Na deze rit heeft u volop de gelegenheid om van dit werkelijk schitterende stadje te genieten voordat we terugkeren naar Hildesheim.

5e DagHildesheim - Schloß Marienburg - Twente

Na het ontbijt vertrekken we naar het romantische Schloß Marienburg voor een indrukwekkende rondleiding. Dit kasteel is bekend om z’n unieke silhouet. Al van ver is te zien hoe het mooie kasteel met z’n vele torens naar de hemel wijst. Aansluitend rijden we naar Bad Rothenfelde; een gezellig kuuroordje waar door middel van immense Salzsalinen de lucht ietwat zilt wordt. Voordat u naar uw opstapplaats wordt teruggebracht kunt u bij een sfeervol restaurant genieten van een heerlijk 3-gangen afscheidsdiner.

Uw hotel

U verblijft in het uitstekende 4-sterren Van der Valk Hotel Hildesheim. Dit sfeervolle hotel is gunstig gelegen aan het historische marktplein in het centrum van Hildesheim. Achter de authentieke vakwerkgevel schuilen luxe kamers die allemaal zijn voorzien van bad of douche, toilet, minibar, tv, koffie- en theefaciliteiten. Daarnaast beschikt het hotel over een stijlvol restaurant, gezellige bar, zwembad, sauna en een solarium. ’s Ochtends kunt u genieten van een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds wordt u verwacht voor het gebruik van een uitgebreid 3-gangendiner of dinerbuffet.

Beoordeling Booking.com: Heerlijk 8.8
Internet: www.hildesheim.vandervalk.de/nl

Hildesheim Van der Valk hotel busreis ter Beek Reizen
Route

Foto en Video
Boek deze reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.