Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Historische kerstmarkt Osnabrück

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Historische kerstmarkt Osnabrück

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2643
1 dag

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar de historische kerstmarkt in Osnabrück aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

De kerstmarkt van Osnabrück is geliefd om haar beslotenheid en uitgesproken gezellige sfeer. De stad is op sfeervolle wijze versierd en verlicht. Hier duikt u in de feestelijke charme van de historische kerstmarkt en met het rode treintje rijdt u naar de betoverend mooie kraampjes bij de Johanniskirche. Ontdek de grootste speeldoos ter wereld, die ronddraait bij de klanken van 25 kerstliederen, of de 6 meter grote notenkraker op een van de mooiste markten van het land. De sfeervolle ambiance van de verlichte historische stadskern doet u bij zachte kerstmuziek het leven van alledag vergeten.

Vertrekdata Historische kerstmarkt in Osnabrück

  Reissom

  Kerstmarkt Osnabrück (verblijf van 12.00 tot 19.00 uur) 

  Opstapplaatsen

  Reisprogramma

  Heenreis

  Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Osnabrück.

  De kerstmarkt

  De kerstmarkt van Osnabrück is geliefd om haar beslotenheid en uitgesproken gezellige sfeer. De stad is op sfeervolle wijze versierd en verlicht. Hier duikt u in de feestelijke charme van de historische kerstmarkt en met het rode treintje rijdt u naar de betoverend mooie kraampjes bij de Johanniskirche. Ontdek de grootste speeldoos ter wereld, die ronddraait bij de klanken van 25 kerstliederen, of de 6 meter grote notenkraker op een van de mooiste markten van het land. De sfeervolle ambiance van de verlichte historische stadskern doet u bij zachte kerstmuziek het leven van alledag vergeten. Kijk voor meer informatie op de website van de kerstmarkt Osnabrück: www.osnabrueck.de/weihnachtsmarkt/start/

  Terugreis

  Na een verblijf van 7 uur rijden we weer terug richting Twente.

  Route

  Foto/ Video
  Boek deze Reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.