Holiday on Ice

0
Dagtocht
Dagtocht

Holiday on Ice

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2546
1 dag
Reisdatum: zo.11/12/22
Details van deze reis

Tijdens de adembenemende show SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De 40 internationale artiesten zijn niet alleen op, maar ook bóven het ijs te zien. Voor de show werd een speciaal hightech 3D decor ontwikkeld en werden MEER DAN 300 spectaculaire kostuums ontworpen.
Holiday on Ice is in haar 77-jarig bestaan uitgegroeid tot de meest populaire ijsshow ter wereld. Inmiddels bezochten meer dan 333 miljoen mensen één van de shows van Holiday on Ice. Boek een arrangement inclusief busreis en zitplaats rang 1 voor de voorstelling van HOLDAY ON ICE. 

Vertrekdatum Holiday on Ice MartiniPlaza Groningen

  • Zondag 11 december 2022
  • Aankomst in Groningen om ± 11.00 uur.
  • Aanvang show Supernova- Journey to the stars: 12.00 uur.
  • De show duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten, inclusief een pauze van 20 minuten.

Reissom

Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar € 83,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats: € 5,63 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Groningen.

De voorstelling Supernova - Journey to the Stars

U bent te gast bij de spectaculaire voorstelling op ijs.

HOLIDAY ON ICE gaat van start! De energieke ijsshow SUPERNOVA neemt je mee op een avontuurlijke reis van de aarde naar de sterren.

Het verhaal begint met een kleurrijk winterfeest in het eeuwige ijs, ter ere van alle hemelse elementen. Maar een plotselinge gigantische sneeuwstorm maakt snel een einde aan de festiviteiten en voert de hoofdpersonen mee vanuit de besneeuwde poolwereld naar de oneindigheid van de kosmos. In de ruimte begint voor hen een indrukwekkende reis naar magische plekken in het melkwegstelsel en haar exotische bewoners. Uiteindelijk keren ze terug naar de aarde via een supernova – een lichtgevende, fonkelende, galactische explosie – en vieren ze een overweldigende finale in een zee van noorderlicht.

Creatief directeur en choreograaf van SUPERNOVA is Olympisch kunstschaatskampioen Robin Cousins, die al verantwoordelijk was voor de artistieke leiding van de hitshow ATLANTIS. Met SUPERNOVA vieren we de unieke, mysterieuze schoonheid van het universum. De geschiedenis biedt ons een schat aan fascinerende mogelijkheden: de overweldigende wereld van de Noordpool, de onvoorstelbare uitgestrektheid van het melkwegstelsel, de fenomenale supernova, het kleurrijke noorderlicht. En zoals de titel van onze nieuwe show al doet vermoeden, zullen onze schaatsers niet alleen óp het ijs bewegen, maar ook daarboven. Tezamen met het ontroerende verhaal van een stel geliefden, is het resultaat een veelzijdige, spannende en emotioneel geladen showervaring.

Stefano Canulli werd aangesteld voor de creatie van de kostuums. De internationaal gerenommeerde sterontwerper put uit zijn jarenlange ervaring in kostuumontwerp voor topshows als “Vivid” en “The Wyld” (Friedrichstadtpalast), “Zumanity”, “Love” en “Viva Elvis” (Cirque du Soleil).

STUFISH Entertainment Architects international creëerde het podiumontwerp, dat een extra dimensie toevoegt aan het ijspodium van SUPERNOVA door middel van veelzijdige projecties en innovatieve technologieën. Samen met de gerenommeerde ‘visual artist’ Jean-Luc Gason creëerde STUFISH spectaculaire beelden die het kunstschaatsen en de adembenemende luchtacrobatiek prachtig tot hun recht laten komen.

SUPERNOVA neemt je mee naar een andere wereld en laat zien dat acceptatie, vriendschap geen aardse grenzen kennen.

Kijk voor meer informatie op de website.

Terugreis

Na afloop van Holiday on Ice rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis