Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Holiday on Ice

0
Dagtocht
Dagtocht

Holiday on Ice

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3276
1 dag
Reisdatum: zo.10/12
Details van deze reis

A NEW DAY, de spectaculaire nieuwe jubileumshow van Holiday on Ice. Tijdens de adembenemende show komt het publiek ogen en oren tekort.
2023 is een heel speciaal jaar voor Holiday on Ice.De succesvolste ijsshow ter wereld bestaat dan 80 jaar! In verband daarmee is een prachtige en extra speciale jubileumvoorstelling gemaakt die ook in Nederland een beperkt aantal malen zal worden opgevoeerd: A NEW DAY. Beleef het avontuur van Adam & Aurora in A NEW DAY mee en geniet van een weergaloos spektakel dat vertolkt wordt door een 40-koppige cast van topkunstschaatsers van over de hele wereld.
In de 80 jaar van Holiday on Ice bezochten meer dan 330 miljoen toeschouwers op 5 continenten bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 verschillende shows.
Boek een arrangement inclusief busreis en zitplaats voor de voorstelling van HOLDAY ON ICE. 

Vertrekdatum Holiday on Ice MartiniPlaza Groningen

  • zondag 10 december 2023
  • Aankomst in Groningen om ± 11.00 uur.
  • Aanvang show A New Day: 12.00 uur.
  • De show duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten, inclusief een pauze van 20 minuten.

Reissom

Zitplaats Premium inclusief vervoer per luxe touringcar € 114,- p.p.
Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar €   99,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats: € 6,03 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Groningen.

A NEW DAY, de spectaculaire nieuwe jubileumshow van Holiday on Ice

U bent te gast bij de spectaculaire voorstelling op ijs.

2023 is een heel speciaal jaar voor Holiday on Ice.De succesvolste ijsshow ter wereld bestaat dan 80 jaar! In verband daarmee is een prachtige en extra speciale jubileumvoorstelling gemaakt die ook in Nederland een beperkt aantal malen zal worden opgevoeerd: A NEW DAY.

In A NEW Day, van sterregisseur Francisco Negrin, maakt u kennis met Aurora, een vrouwelijk wezen uit een kleurloze en vreugdeloze wereld. Als Aurora op onze aarde komt ontmoet ze de jonge Adam, die haar laat kennismaken met de schoonheid en diversiteit van onze bonte wereld. Aarzelend raapt Aurora al haar moed bij elkaar en stort zich in een groot avontuur waarin mysterieuze krachten haar terug proberen te trekken naar haar eigen kille planeet. Een spannende achtervolging begint in een adembenemende show. Kleurrijk en vol met spectaculaire verrassingseffecten. A NEW DAY is een grandioos kunstwerk op het ijs.

Beleef het avontuur van Adam & Aurora in A NEW DAY mee en geniet van een weergaloos spektakel dat vertolkt wordt door een 40-koppige cast van topkunstschaatsers van over de hele wereld.

In de 80 jaar van Holiday on Ice bezochten meer dan 330 miljoen toeschouwers op 5 continenten bijna 60.000 voorstellingen van meer dan 100 verschillende shows. Kijk voor meer informatie op de website.

Terugreis

Na afloop van Holiday on Ice rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis