Holiday on Ice

0
Dagtocht
Dagtocht

Holiday on Ice

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1657
1 dag
Reisdatum: zo.12/12/21

Helaas gaat Holiday on Ice - SUPERNOVA niet door!

In de persconferentie van vrijdag 26 november zijn er nieuwe coronamaatregelen afgekondigd door de Rijksoverheid. Door deze maatregelen kan Holiday on Ice – SUPERNOVA op zondag 12 december 2021 om 12:30 uur niet doorgaan. Mensen die bij ons een reservering hebben gemaakt worden telefonisch op de hoogte gebracht. We vertrouwen op uw begrip.

Details van deze reis

HOLIDAY ON ICE is in 2021 weer terug in Nederland met de spectaculaire show SUPERNOVA. Bij SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt. De meerjarige Europese tournee is afgelopen jaar in Duitsland met groot succes in première gegaan. Boek een arrangement inclusief busreis en zitplaats rang 1 voor de voorstelling van HOLDAY ON ICE. 

Vertrekdatum Holiday on Ice in de IJsselhallen Zwolle

  • Zondag 12 december 2021 - GAAT NIET DOOR!
  • Aankomst in Zwolle om ± 12.00 uur.
  • Aanvang show Supernova- Journey to the stars: 13.00 uur.
  • De show duurt ongeveer 2 uur en 15 minuten, inclusief een pauze van 20 minuten.

Reissom

Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar € 79,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats: € 5,36 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Zwolle.

De voorstelling Supernova - Journey to the Stars

U bent te gast bij de spectaculaire voorstelling op ijs. Bij SUPERNOVA komt het publiek ogen en oren tekort. De schaatsers zijn deze keer niet alleen op, maar zelfs boven het ijs te zien. Voor de voorstelling zijn ongeveer vierhonderd kostuums gemaakt.
CEO van Holiday on Ice en producer van Supernova Peter O’Keeffe over de nieuwe show: “Supernova is een schoolvoorbeeld van ons streven om het publiek te verrassen. Wij willen de bezoekers een onvergetelijke ervaring voorschotelen door acts van ’s werelds beste performers te combineren met de nieuwste technische mogelijkheden. We hebben een show kunnen creëren die het publiek niet snel vergeet. Met deze nieuwe productie blijven we trouw aan onze eis om onszelf opnieuw uit te vinden, onze grenzen te verleggen en onszelf elk jaar weer uit te dagen. Ik ben heel erg blij dat we juist met Supernova onze comeback in Nederland kunnen maken, na een te lange afwezigheid.”
Kijk voor meer informatie op de website.

Terugreis

Na afloop van Holiday on Ice rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis