Holland Zingt Hazes

0
Dagtocht
Dagtocht

Holland Zingt Hazes

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

600
1 dag
Reisdatum: za.19/03/22

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen concertreis naar Hazes aan. Houd onze website in de gaten voor het actuele programma met concertreizen.

Details van deze reis

Al 10 jaar een ode aan het leven van André Hazes! Holland Zingt Hazes keert ook in 2022 terug in de Ziggo Dome in Amsterdam.
Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Al zijn hits gezongen door fantastische artiesten waaronder zijn kinderen. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 16 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk. Boek eenvoudig een busarrangement inclusief busreis en concertticket.

Vertrekdatum Holland Zingt Hazes

  • Zaterdag 19 maart 2022

Reissom Holland Zingt Hazes

Veld staanplaats inclusief vervoer per luxe touringcar€ ,- p.p.
Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar€ ,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Veld staanplaats: € 8,76 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking
  • Rang 1 zitplaats: € 8,76 per persoon + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Amsterdam. Ongeveer een uur voor aankomst van het concert arriveren we bij het Ziggo Dome

Holland Zingt Hazes - Al tien jaar een ode aan het leven van André Hazes.

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks waarbij de hits van André Hazes centraal staan. Al zijn hits gezongen door fantastische artiesten waaronder zijn kinderen. Nederland houdt onophoudelijk van André Hazes en zijn muziek is 16 jaar na zijn overlijden nog steeds onsterfelijk.

Holland Zingt Hazes, het grootste meezingconcert van Nederland bezorgt al jaren lang honderdduizenden bezoekers een onvergetelijke avond. Bij elk concert zingen 15.000 bezoekers zijn hits uit volle borst mee. Tijdens Holland Zingt Hazes 2022 zijn André Hazes, Jeroen van der Boom en Roxeanne Hazes te zien, de andere artiesten worden op een later moment bekend gemaakt.

Terugreis

Na afloop van het gezellige meezingconcert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis