Huishoudbeurs

0
Dagtocht
Dagtocht

Huishoudbeurs 2023

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

4150
1 dag
Reisdatum: za.18/2, ma.20/2, di.21/2, wo.22/2, do.23/2 & vr.24/2
Details van deze reis

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam is het gezelligste dagje uit. Lekker eten en drinken, de leukste optredens van gave artiesten, gezellige marktkraampjes, handige beauty- en interieuradviezen, fijne workshops, alles over een happy (en healthy) lifestyle en nog véél meer! Van zaterdag 18 t/m vrijdag 24 februari 2023 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs! Zeg dan maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in onze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten. Kom ook en boek eenvoudig een busreis eventueel in combinatie met een entreeticket!

Ga mee naar de Huishoudbeurs met ter Beek Reizen

Vertrekdata Huishoudbeurs 2023 RAI Amsterdam

 • zaterdag 18 februari 2023
 • maandag 20 februari 2023
 • dinsdag 21 februari 2023
 • woensdag 22 februari 2023
 • donderdag 23 februari 2023
 • vrijdag 24 februari 2023

Reissom

 Huishoudbeurs Amsterdam
 Inclusief entree Huishoudbeurs 2023 en vervoer per luxe touringcar
€ 40,- p.p.
 Vervoer naar de Huishoudbeurs
 Inclusief vervoer per luxe touringcar
€ 30,- p.p.

 

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via de snelste route naar Amsterdam waar we rond 11.00 uur arriveren bij de RAI.

Huishoudbeurs 2023

Beleef samen met je vriendin(nen) het gezelligste dagje uit! Proef, shop en probeer en geniet van live optredens van diverse Hollandse artiesten.
Zeg maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in de onvergetelijke Huishoudbeurs wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten.
Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? Of misschien wil je eindelijk eens ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties nu eigenlijk werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Check, want ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En uiteraard entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door die ene gadget. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!
Het complete programma volgt zo snel mogelijk. Klik voor meer informatie op deze link naar de website van de Huishoudbeurs.

Terugreis

Het verblijf op de Huishoudbeurs is van 11.00 uur tot 18.00 uur. Na afloop rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Huishoudbeurs

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.