Huishoudbeurs

0
Boek Huishoudbeurs 2020
Boek Huishoudbeurs 2020

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

640
Reisdatum: za.29/02/20

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht aan naar de Huishoudbeurs. Zodra er nieuwe data voor de Huishoudbeurs bekend zijn zullen wij dat hier bekend maken.

Details van deze reis

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam is het gezelligste dagje uit. Lekker eten en drinken, de leukste optredens van gave artiesten, gezellige marktkraampjes, handige beauty- en interieuradviezen, fijne workshops, alles over een happy (en healthy) lifestyle en nog véél meer! Van 22 februari tot en met 1 maart 2020 is de Huishoudbeurs er weer!  Ga met ons mee en geniet van een heerlijk dagje uit. It’s going to be FUN! Proef, shop, probeer en geniet. Kom ook en boek eenvoudig een busreis eventueel in combinatie met een entreeticket!

Ga mee naar de Huishoudbeurs met ter Beek Reizen

Vertrekdata Huishoudbeurs 2020 RAI Amsterdam

Reissom

 Huishoudbeurs Amsterdam
 Inclusief entree Huishoudbeurs 2020 en vervoer per luxe touringcar
€ 36,50 p.p.
 Vervoer naar de Huishoudbeurs
 Inclusief vervoer per luxe touringcar
€ 25,- p.p.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via de snelste route naar Amsterdam waar we rond 11.00 uur arriveren bij de RAI.

Tijdens de huishoudbeurs

Beleef samen met je vriendin(nen) het gezelligste dagje uit! Proef, shop en probeer en geniet van live optredens van diverse Hollandse artiesten. Huishoudbeurs 2020 vindt plaats van zaterdag 22 februari t/m zondag 1 maart 2020. Benieuwd wat er te doen of te beleven is op de Huishoudbeurs? Het complete programma volgt zo snel mogelijk. Klik voor meer informatie op deze link naar de website van de Huishoudbeurs.

Terugreis

Het verblijf op de Huishoudbeurs is van 11.00 uur tot 18.00 uur. Na afloop rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Op dit moment bieden we geen dagtocht aan naar de Huishoudbeurs. Zodra er nieuwe data voor de Huishoudbeurs bekend zijn zullen wij dat hier bekend maken.