Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Huishoudbeurs

0
Dagtocht
Dagtocht

Huishoudbeurs 2024

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

5147
1 dag
Reisdatum: za.17/02, ma.19/02, di.20/02, wo.21/02 & do.22/02
Details van deze reis

De Huishoudbeurs in RAI Amsterdam is het gezelligste dagje uit. Lekker eten en drinken, de leukste optredens van gave artiesten, gezellige marktkraampjes, handige beauty- en interieuradviezen, fijne workshops, alles over een happy (en healthy) lifestyle en nog véél meer! Van zaterdag 17 t/m donderdag 22 februari 2024 openen de deuren van Nederlands gezelligste lifestyle-event: De Huishoudbeurs!

Zeg dan maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in onze onvergetelijke wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten. Kom ook en boek eenvoudig een busreis eventueel in combinatie met een entreeticket!

Vertrekdata Huishoudbeurs 2023 RAI Amsterdam

 • zaterdag 17 februari 2024
 • maandag 19 februari 2024
 • dinsdag 20 februari 2024
 • woensdag 21 februari 2024
 • donderdag 22 februari 2024

Reissom

 Huishoudbeurs Amsterdam op ma.19/02, di.20/02 of wo.21/02
 Inclusief entree Huishoudbeurs 2023 en vervoer per luxe touringcar
€ 45,- p.p.
 Huishoudbeurs Amsterdam op za.17/02 of do.22/02
 Inclusief entree Huishoudbeurs 2023 en vervoer per luxe touringcar
€ 46,- p.p.
 Vervoer naar de Huishoudbeurs
 Alleen vervoer per luxe touringcar
€ 31,50 p.p.

 

 • Voor deze dagtocht gelden afwijkende annuleringsvoorwaarden!

In geval van annulering gelden voor deze dagtocht afwijkende bepalingen! Wanneer u na 9 februari 2024 deze dagtocht annuleert, dan zijn wij genoodzaakt tenminste de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via de snelste route naar Amsterdam waar we rond 11.00 uur arriveren bij de RAI.

Huishoudbeurs 2024

Beleef samen met je vriendin(nen) het gezelligste dagje uit! Proef, shop en probeer en geniet van live optredens van diverse Hollandse artiesten.

Zeg maar ciao tegen de tijd, want deze vergeet je meteen zodra je samen met je vrienden en familie in de onvergetelijke Huishoudbeurs wereld stapt. Een wereld waarin jullie verrassende activiteiten beleven, nieuwe smaken proeven en winkelen tussen de vele unieke producten.

Wat dacht je van dé lifehacks op het gebied van klussen, groene vingers ontwikkelen en koken als een pro? Of misschien wil je eindelijk eens ervaren hoe dat ‘in het moment leven’ met simpele meditaties nu eigenlijk werkt. Krijg inzicht in hoe je van jouw huis een echt thuis maakt, hoor alles over de nieuwste reistrends en ga los in verschillende sportieve poses. Zoek je juist praktische tools waarmee je al jouw rollen in het leven in balans brengt? Check, want ook die krijg je bij De Huishoudbeurs. Van comfort food tot vegetarische alternatieven, we serveren het met de beste (non-)alcoholische versnaperingen erbij. En uiteraard entertainment! Spot goede deals en laat je verwonderen door die ene gadget. Eén ding is zeker: dit uitje wil je niet missen, dát beloven we je!

Het complete programma volgt zo snel mogelijk. Klik voor meer informatie op deze link naar de website van de Huishoudbeurs.

Terugreis

Het verblijf op de Huishoudbeurs is van 11.00 uur tot 18.00 uur. Na afloop rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Huishoudbeurs

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.