IJsbeeldenfestival Zwolle

0
Dagtocht
Dagtocht

IJsbeelden en concert

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

271

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht nar het IJsbeeldenfestival in Zwolle aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Details van deze reis

De beste ijskunstenaars ter wereld komen naar Zwolle waar ze in een grote vrieshal aan de slag gaan met 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog. Laat u verwonderen door de mooie zaken in het leven; LIEFDE, KUNST, ARCHITECTUR, FLORA & FAUNA en MOOIE MENSEN. Niemand kon dit zo mooi verwoorden als muzikant Louis Armstrong met ‘What a Wonderful World’. Luister en laat u inspireren!
Deze verzorgde dagtocht sluiten we af met een gezellig en sfeervol optreden van muzikant Gert Ekkelboom. Deze muzikale entertainer verzorgt een mini concert. Aansluitend kunt u genieten van een uitstekend verzorgd 3-gangendiner in winterse sferen.

Vertrekdatum IJsbeeldenfestival Zwolle en muzikaal diner

 • ...

Reissom

IJsbeeldenfestival Zwolle & muzikaal diner
Volledig verzorgde dagtocht inclusief:

 • smaakvolle lunch
 • entree IJsbeeldengfestival Zwolle
 • mini concert muzikaal entertainer Gert Ekkelboom
 • uitstekend verzorgd 3-gangen winterdiner
€ …,- p.p.

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we naar Ommen. Verscholen tussen de bossen en aan de oever van de Vecht ligt het karakteristieke stadje Ommen. Een oude stad met een rijke geschiedenis, prachtige natuur en leuke bezienswaardigheden. Bij een sfeervol restaurant wordt u welkom geheten en kunt u genieten van een smaakvol ’12-uurtje’ bestaande uit een kop soep, 2 sneetjes vloerbrood met kaas, salade en een Amsterdamse kroket. Dit is inclusief koffie, thee, melk of karnemelk.

IJsbeeldenfestival Zwolle

We vervolgen de reis en rijden naar de Hanzstad Zwolle dat elk jaar het decor is van het grootste ijssculpturenfestival van Europa. Uit 275.000 kilo ijs en 275.000 kilo sneeuw wordt door de beste ijskunstenaars van de wereld een grandioze winterwereld gecreëerd. Daarmee vertalen zij het thema “WHAT A WONDERFUL WORLD” in een magische wereld van sneeuw- en ijssculpturen tot wel 6 meter hoog. 
Na een lange tijd van Corona onzekerheid, angst en eenzaamheid is het weer tijd om samen te genieten van de mooie dingen van het leven. Wij mensen zijn veranderd. We hebben door Covid-19 meer bewondering en respect voor de wereld gekregen. Er is meer bewustwording ontstaan door de zaken die we lang niet meer konden doen. Het verlangen naar reizen, het buitenland, entertainment en leuke dingen doen met elkaar is nog nooit zo groot geweest als nu. We hebben geleerd dat veel zaken niet vanzelfsprekend zijn, we willen de wereld weer omarmen.

Mini concert Gert Ekkelboom en winters 3-gangendiner

Om 15.30 uur rijden we terug naar Twente. In Langeveen wordt u bij een sfeervol restaurant welkom geheten door de muzikale entertainer Gert Ekkelboom. Met een mix van gezellige trompet/saxofoon muziek, afgewisseld met zangnummers belooft het een gezellig verblijf te worden. Tussentijds kunt u genieten van een uitstekend winters 3-gangendiner bestaande uit twee soorten soep, varkenshaas omwikkeld met spek en een bearnaisesaus met gebakken aardappelen, friet, rauwkost en warme groente en ijs en parfait van amarenekersen als dessert.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

IJsbeeldenfestival Zwolle

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Ter controle vragen wij u uw e-mailadres 2x in te geven.
 • Vul hier eventueel het adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers, e-mailadres en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.