Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kaarsjesavond Orchideeën Hoeve Luttelgeest

0
Dagtocht
Dagtocht

Kaarsjesavond Orchideeën Hoeve

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1294
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen verzorgde dagtocht naar de Orchideeën Hoeve aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

De magische kaarsjesavonden vormen het hoogtepunt van WinterDroom in de Orchideeën Hoeve Luttelgeest. Kerstelfjes komen aan het begin van de avond tevoorschijn om duizenden kaarsjes en lampjes te ontsteken in het park. Een adembenemend lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren. Volg de speciaal uitgezette lichtjesroute en reis van droomwereld naar droomwereld. Ontdek hoe reusachtige palmen transformeren in mystieke lichtobjecten, bewonder de flamingo’s en nachtvlinders die ronddwalen in sprookjesachtig avondlicht en geniet van twee kopjes koffie met heerlijk kerstgebak.

Vertrekdata kaarsjesavond Orchideeën Hoeve

  • ...

Reissom

Busreis kaarsjesavond Orchideeën Hoeve
Verzorgde dagtocht inclusief:

  • twee kopjes koffie met heerlijk kerstgebak
  • entree Orchideeën Hoeve
€ ..,- p.p.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
Reisprogramma

Heenreis

Halverwege de middag vertrekken we vanaf de opstapplaatsen in de regio Twente. We rijden naar Luttelgeest om een bezoek te brengen aan de Orchideeën Hoeve. Na de aankomst om 16.00 uur wordt u getrakteerd op twee kopjes koffie met heerlijk kerstgebak.

WinterDroom

De kaarsjesavond is een hartverwarmende belevenis voor het hele gezin. Zodra de duizenden echte kaarsen in de Orchideeën Hoeve worden ontstoken, transformeert de jungle in een lichtspektakel dat nergens anders is te ervaren.

Volg de speciaal uitgezette lichtjesroute en reis van droomwereld naar droomwereld. Ontdek hoe reusachtige palmen transformeren in mystieke lichtobjecten, bewonder de flamingo’s en nachtvlinders die ronddwalen in sprookjesachtig avondlicht en geniet van lekker eten en drinken en sfeervolle livemuziek in de romantische ‘Zwevende’ Bloementuin.

Het dag-nachtritme van de dieren is tijdens WinterDroom niet anders dan normaal. Hierdoor zijn niet alle dieren tijdens de kaarsjesavonden te zien.

Terugreis

Aan het eind van de avond (20.00 uur) rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.