Kastelruther Spatzen

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

Kastelruther Spatzen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3150
1 dag
Reisdatum: wo.10/05/23
Details van deze reis

De beroemde Kastelruther Spatzen geven op woensdag 10 mei 2023 een concert in de Emsland Arena Lingen. De formatie uit Zuid-Tirol zijn de meest succesvolle groep in de folkmuziekscene aller tijden. Nu vieren de sterren van de volksmuziek een uniek jubileum: 40 jaar Kastelruther Spatzen – Wiedersehen.
Sinds 1983 zijn de Kastelruther Spatzen op tournee door heel Europa, 40 jaar van ontelbare concerten, miljoenen concertbezoekers, miljoenen verkochte platen. De Kastelruther Spatzen werden de belichaming van volksmuziek en populaire hits, ze behoren tot de echt grote namen in de volksmuziek. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit gemütliche optreden tot een onvergetelijke belevenis. Een onvergetelijk concert met een lach en een traan.

Vertrekdatum Kastelruther Spatzen 40 Jahre! Das große Jubiläum - Live! Wiedersehen

  • woensdag 10 mei 2023

Reissom concertreis Kastelruther Spatzen

 Kastelruther Spatzen inclusief zitplaats op rang 1 en busreis€ 109,- p.p.
 Kastelruther Spatzen inclusief zitplaats op rang 2 en busreis€ 102,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Opstapplaatsen

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 Kortlopende annuleringsverzekering: 
 Arrangement met ticket op rang 1€ 7,91 + € 4,52 poliskosten per boeking.
 Arrangement met ticket op rang 2€ 7,41 + € 4,52 poliskosten per boeking.

 

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar de Duitse stad Lingen. Ruim voor aanvang van het concert zullen we arriveren. Het concert ‘Kastelruther Spatzen – 40 Jahre! Das große Jubiläum – Live! – Wiedersehen’ begint om 19.30 uur. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

Kastelruther Spatzen - 40 Jahre! Das große Jubiläum - Live! - Wiedersehen

In 1975 is de band opgericht door de muzikanten Karl Schieder, Walter Mauroner, Valentin Silbernagl, Oswald Sattler, Ferdinand Rier en Anton Rier. De Kastelruther Spatzen zijn een begrip in de Volksmusik. Met vijftien miljoen verkochte platen, tachtig gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tientallen trofeeën, waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en de Echo’s. Daarmee behoort de formatie tot één van de succesvolste bands uit Oostenrijk. In 2023 maakt de band een tour om haar 40-jarig jubileum te vieren.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kastelruther Spatzen.

Terugreis

Na afloop van het concert rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis