Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kastelruther Spatzen

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

Kastelruther Spatzen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3788
1 dag
Reisdatum: vr.25/10
Details van deze reis

De beroemde Kastelruther Spatzen geven op vrijdag 25 oktober 2024 een concert in de Stadthalle Rheine. De formatie uit Zuid-Tirol zijn de meest succesvolle groep in de folkmuziekscene aller tijden. Afgelopen jaar vierden de sterren van de volksmuziek een uniek jubileum: 40 jaar Kastelruther Spatzen – Wiedersehen. En nu komen ze in Rheine om oude en nieuwe hits live voor u te spelen.

Sinds 1983 zijn de Kastelruther Spatzen op tournee door heel Europa, 40 jaar van ontelbare concerten, miljoenen concertbezoekers, miljoenen verkochte platen. De 7 muzikanten uit Zuid-Tirol schrijven met hun volksmuziek en populaire hits al tientallen jaren muziekgeschiedenis in binnen- en buitenland.  De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit gemütliche optreden tot een onvergetelijke belevenis. 

Vertrekdatum Kastelruther Spatzen - Tournee 2024

  • vrijdag 25 oktober 2024

Reissom concertreis Kastelruther Spatzen

 Kastelruther Spatzen inclusief zitplaats op rang 1 en busreis € 109,-
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Opstapplaatsen

Annuleringsvoorwaarden & -verzekering

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Deze wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

  • De premie van de a.s.r. ik kies zelf kortlopende annuleringsverzekering bedraagt:
  • Zitplaats rang 1: € 7,25 p.p. + € 4,24 poliskosten per boeking
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar de Duitse stad Rheine. Ruim voor aanvang van het concert zullen we arriveren. Het concert ‘Kastelruther Spatzen – Tournee 2024’ begint om 19.30 uur. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

Kastelruther Spatzen - Tournee 2024

In 1975 is de band opgericht door de muzikanten Karl Schieder, Walter Mauroner, Valentin Silbernagl, Oswald Sattler, Ferdinand Rier en Anton Rier. De Kastelruther Spatzen zijn een begrip in de Volksmusik. Met vijftien miljoen verkochte platen, tachtig gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tientallen trofeeën, waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en de Echo’s. Daarmee behoort de formatie tot één van de succesvolste bands uit Oostenrijk. In 2023 maakt de band een tour om haar 40-jarig jubileum te vieren. Dit jaar komen ze naar Rheine om live hun grootste hits en nieuwe songs ten gehore te brengen.

Kijk voor meer informatie op de website van de Kastelruther Spatzen.

Terugreis

Na afloop van het concert rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis