Kastelruther Spatzen

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

Kastelruther Spatzen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2906
1 dag
Details van deze reis

De beroemde Kastelruther Spatzen geven op vrijdag 18 maart 2022 een concert in de Emsland Arena Lingen. De formatie uit Zuid-Tirol heeft al ruim dertig jaar succes en ook het nieuwe album ‘Liebe für die Ewigkeit’ is enthousiast door de fans ontvangen. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit gemütliche optreden tot een onvergetelijke belevenis. Een onvergetelijk concert met een lach en een traan.

Vertrekdatum Kastelruther Spatzen - Liebe für die Ewigkeit - Live 2022

  • ...

Reissom

 Kastelruther Spatzen Live inclusief entree en vervoer€ …,- p.p.
 Kastelruther Spatzen Live alléén vervoer€   ..,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar de Duitse stad Lingen. Ruim voor aanvang van het concert zullen we arriveren. Het concert ‘Kastelruther Spatzen – Liebe für die Ewigkeit – Live 2022‘ begint om 19.30 uur. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

Liebe für die Ewigkeit - Live 2022

In 1975 is de band opgericht door de muzikanten Karl Schieder, Walter Mauroner, Valentin Silbernagl, Oswald Sattler, Ferdinand Rier en Anton Rier. De Kastelruther Spatzen zijn een begrip in de Volksmusik. Met vijftien miljoen verkochte platen, tachtig gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tientallen trofeeën, waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en de Echo’s. Daarmee behoort de formatie tot één van de succesvolste bands uit Oostenrijk.
In 2020 bracht de Zuid-Tiroolse formatie een nieuw album uit: Liebe Fur Die Ewigheit. Een tijdloos muziekalbum met de nummers Schlösser bauen, Rosmarie, Rosmarie en vele anderen. 

Kijk voor meer informatie op de website van de Kastelruther Spatzen.

Terugreis

Na afloop van het concert rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis