Kastelruther Spatzen

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

Kastelruther Spatzen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1261
1 dag
Details van deze reis

De beroemde Kastelruther Spatzen geven op woensdag 22 januari een concert in Emsdetten. De formatie uit Zuid-Tirol heeft al ruim dertig jaar succes en ook het nieuwe album is enthousiast door de fans ontvangen. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis. Een onvergetelijk concert met een lach en een traan.

Vertrekdatum Kastelruther Spatzen – Live 2020

Reissom

 Kastelruther Spatzen Live inclusief entree en vervoer€ ,- p.p.
 Kastelruther Spatzen Live alléén vervoer€ ,- p.p.
  • Genoemde prijzen zijn inclusief servicekosten. Wij berekenen géén extra kosten.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats in de regio Twente rijden we rechtstreeks naar Emsdetten. Ruim voor aanvang van het concert zullen we arriveren. Het concert ‘Kastelruther Spatzen – Live 2020 -‘ begint om 19.30 uur. De typische ‘Zuid-Tiroolse charme’ van de Kastelruther Spatzen laten uw hart sneller kloppen en maken dit muziekevenement tot een onvergetelijke belevenis.

Programma

De Kastelruther Spatzen zijn een begrip in de Volksmusik. Met vijftien miljoen verkochte platen, tachtig gouden en platina albums behaald in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en tientallen trofeeën, waaronder de prestigieuze Grand Prix der Volksmusik en de Echo’s. Daarmee behoort de formatie tot één van de succesvolste bands uit Oostenrijk. Kijk voor meer informatie op de website van de Kastelruther Spatzen.

Terugreis

Na afloop van het concert rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis