Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kerst bij Kasteel Cannenburch

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Kerst bij Kasteel Cannenburch

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1458
1 dag
Reisdatum: za.09/12
Details van deze reis

Midden in het dorp Vaassen, op het mooie voorplein van kasteel Cannenburch, wordt de sfeervolle Kerstmarkt van Vaassen gehouden. In de kramen treft u vele originele kerstcadeaus en winterse lekkernijen. Tegen het schitterende decor van Kasteel Cannenburch brengen koren en muziekgroepen sfeervolle kerstmuziek ten gehore. En uiteraard ontbreken de kerstman en een kerststal niet. Tevens kunt u een kijkje nemen in het mooie historische kasteel. Maar voordat we aankomen in Vaassen begint de middag al goed met een heerlijk uitgebreid lunchbuffet.

Vertrekdatum bij Kasteel Cannenburch

  • zaterdag 9 december 2023

Reissom

Kerst bij Kasteel Cannenburch
Inclusief:
• Uitgebreid lunchbuffet
• Entree Kerstmarkt Vaassen
• Entree Kasteel Cannenburch

€ 59,- p.p.

 

 

 

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting de Veluwe.

Het programma

Hier kunt u bij een sfeervol restaurant genieten van een zeer uitgebreid lunchbuffet. U heeft de keuze uit een zeer breed assortiment aan brood en broodjes, (zoet) beleg en warme gerechten. Natuurlijk ontbreken koffie en thee niet.

Aansluitend rijden we via een mooie route naar Vaassen waar de sfeervolle kerstmarkt wordt gehouden. Op het mooie voorplein van het middeleeuwse kasteel Cannenburch is een prachtig verlichte en sfeervolle kerstmarkt ingericht. In de kramen treft u vele originele kerstcadeaus en winterse lekkernijen. Tegen het schitterende decor van Kasteel Cannenburch brengen koren en muziekgroep sfeervolle kerstmuziek ten gehore. En uiteraard ontbreken de kerstman en een kerststal niet. Tevens kunt u een kijkje nemen in het mooie historische kasteel. Dwaal rond in de feestelijk en sfeervol ingerichte vertrekken van het 16e-eeuwse kasteel en geniet van verschillende optredens. In de kasteelwinkel zijn prachtige geschenken te koop en lekker opwarmen kan met een hapje en drankje in de Taveerne, in de kelders van het kasteel. Een uitgebreid muziekprogramma maakt de sfeer in het kasteel compleet.
Op het voorterrein van het kasteel is Restaurant Het Koetshuis eveneens geopend. Hier kunt u zonder traplopen lekker warm zitten en iets nuttigen.

Meer informatie vindt u op de volgende websites:
http://kerstmarktvaassen.nl
https://cannenburch.glk.nl

Terugreis

Na een verblijf van circa 4 uur rijden we om 18.00 uur via een snelle route terug naar de verschillende opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Kerst bij Kasteel Cannenburch

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

  • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
  • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
  • VoorlettersAchternaam
  • Vast nummerMobiel nummer
  • Vul hier eventueel het adres, telefoonnummer, telefoonnummer thuisblijvers, e-mailadres en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.