Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kerst in Domstad Keulen

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Kerst in Domstad Keulen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2010
1 dag

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar domstad Keulen in kerstsfeer aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

De kerstmarkt van Keulen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom. En misschien kunnen de hapjes en een glaasje gluhwein dienen als inspiratie voor het kerstmenu.

Vertrekdata Kerst in Domstad Keulen

  Reissom

  Kerstmarkt Keulen (verblijf van 12.00 tot 19.00 uur) 

  Opstapplaatsen

  Reisprogramma

  Heenreis

  Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Keulen. Onze touringcars parkeren bij de Messe (verplicht) en u gaat met de gratis shuttlebus rechtstreeks naar de Heumarkt in het centrum van de stad. 

  Het verhaal

  De kerstmarkt in Keulen is groots. Op veel pleinen en in de straatjes eromheen is wat te beleven. Toch is dat niet wat de kerstmarkt in Keulen speciaal maakt. Het is het decor dat de kerstmarkt van Keulen zo bijzonder maakt. Een plein vol leuke kraampjes en mooie kerstverlichting met op de achtergrond de grootste en meest imposante DOM van Duitsland. Dat moet u echt zien en beleven. De aanwezigheid van de DOM geeft de kerstmarkt in Keulen een speciaal tintje. Kijk voor meer informatie op de website van de kerstmarkt Keulen: www.koeln.de/tourismus/weihnachtliches_koeln/weihnachtsmaerkte

  Terugreis

  Na een verblijf van 7 uur rijden we weer terug richting Twente.

  Route

  Foto/ Video
  Boek deze Reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.