Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kerstconcert André Rieu Maastricht

0
Dagtocht
Dagtocht

Kerstconcert André Rieu

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

6287
1 dag
Reisdatum: zo.15/12
Details van deze reis

André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest geven een magisch kerstconcert in Maastricht! Het concert ‘Kerst in Maastricht’ wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar! Het publiek wordt door André Rieu getrakteerd op een sprookjesachtige avond. Het MECC Maastricht wordt hiervoor omgetoverd tot een heus winterwonderland. Zijn meest extravagante setting sinds zijn Schönbrunn-tour.

In deze prachtige setting kan het publiek helemaal in de kerststemming komen. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. Boek een arrangement inclusief busreis en ticket.

Andre Rieu ter Beek Reizen

Vertrekdata kerstconcert André Rieu

  • zondag 15 december 2024
  • Aankomst in Maastricht 1 uur voor aanvang van het concert.
  • Aanvang concert zondagmiddag: 15.00 uur.

Reissom

 Zitplaats rang 1  (vak B1) inclusief vervoer per luxe touringcar€ 196 pp

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden en -verzekering

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten. Deze wordt afgesloten bij a.s.r. ik kies zelf

  • Rang 1 zitplaats: € 13,04 + poliskosten 1 x €4,24 per boekingsdossier

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Maastricht. In de decembermaand is Maastricht een magische plek om te zijn. Overal zie je versiering en kerstlichtjes. Je ervaart de stad op een unieke manier.

Het kerstconcert van André Rieu

Op zondag 10 en zondag 17 december begint het kerstconcert van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest om 15.00 uur. U wordt getrakteerd op een sprookjesachtige muziekbeleving. De mooiste kerstnummers, romantische walsen en andere prachtige nummers van over de hele wereld worden uitgevoerd door de ‘Koning van de Wals’, zijn Johann Strauss Orkest, dansers, koor en internationale solisten. Het concert ‘Kerst in Maastricht’ wordt ongetwijfeld het meest romantische muziekevenement van het jaar! Zijn meest extravagante setting sinds zijn Schönbrunn-tour. “Voor velen van u, mijn dierbare fans, is kerst het hoogtepunt van het jaar. Dit jaar wordt het nog mooier dan ooit! Met ‘Kerst met André’ beloof ik u een avond om nooit te vergeten.”

Luister bij aankomst naar kerstliederen, vertolkt door een koperblazersensemble en word begroet door acteurs in mooie kostuums in Charles-Dickens-stijl om in de stemming te komen voor ons drie uur durende concert. Geniet van mijn Johann Strauss Orkest, fantastische solisten, 300 dansers, 60 geweldige schaatsers, de Golden Voices of Gospel en nog veel meer verrassingen.

Dompel u onder in de kerstsfeer terwijl u danst en meezingt met de beste kerstklassiekers, romantische walsen en prachtige liedjes van over de hele wereld zoals Jingle Bells, Ave Maria, O Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride en nog veel meer! De deuren gaan drie uur voor aanvang open, zodat u rond kunt lopen op een prachtige kerstmarkt en voor het concert kunt genieten van heerlijk eten en drinken.

Terugreis

Na afloop van het meeslepende concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis