Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kerstmarkt in Hanzestad Bremen

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Kerstmarkt in Hanzestad Bremen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3082
1 dag

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar de kerstmarkt in Bremen aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

Breng een bezoek aan de gezellige en sfeervolle kerstmarkt in Bremen. Hij behoort tot één van de mooiste van Duitsland met bijna 200 kraampjes en stalletjes. Vanaf eind november gaat de kerstmarkt in Bremen van start. Het centrum van deze schitterende historische Hanzestad verandert dan in een grote zee met lichtjes, geuren en geluiden die aan kerst herinneren.

Vertrekdata Kerstmarkt in Hanzestad Bremen

  Reissom

  Kerstmarkt Hanzestad Bremen (verblijf van 12.00 tot 19.00 uur) 

  Opstapplaatsen

  Reistip!

  Liever 2 dagen kerstshoppen in Bremen inclusief overnachting?

  Klik dan snel hier!

  2 dagen kerstshoppen

  Kersttijd in Bremen!

  Tijdens de advent- en kerstperiode is Bremen magisch verlicht. Geniet van de kerstbetovering in het middeleeuwse wijkje Schnoor met haar heuse kerstwinkel (365 dagen per jaar geopend), de maritieme kunststraat Böttcherstraße en de prachtige historische markt met de vele kerstkraampjes en de feestelijk verlichte Weserpromenade Schlachte.

  Reisprogramma

  Heenreis

  Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Hanzestad Bremen, waar onze touringcar zal stoppen in het centrum.

  De kerstmarkt

  Rond het Stadhuis treft u de sfeervolle traditionele Bremer kerstmarkt. Met historische, winterse en maritieme attracties lokt in december ook de kerstmarkt ‘Schlachte-Zauber’ langs de Weserpromenade. Houtvuren en fakkels omlijsten traditionele ambachten en middeleeuwse tavernes. In sneeuwbedekte alpenhutten worden stevige heerlijkheden geserveerd, vers gebraden vis en warme glühwein aangeboden. Ontdek ook de luxe winkelpassages, het pittoreske Middeleeuwse wijkje ‘Schnoor’ en het kunststraatje ‘Böttscherstraße’ welke in het schitterende historische centrum van deze welvarende Hanzestad gelegen zijn. Kijk voor meer informatie op de website van de kerstmarkt Bremen (www.bremer-weihnachtsmarkt.de).

  Terugreis

  Na een verblijf van 7 uur rijden we weer terug richting Twente.

  Route

  Foto/ Video
  Boek deze Reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.