Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kerstreis Dinkelsbühl

0
6 Daagse
6 Daagse

Kerstreis Dinkelsbühl

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1690
6 dagen

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen kerstreis naar Dinkelsbühl aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
 • Schitterend 4-sterren centrumhotel (in 2019 geopend) slechts 300m. van de Altstadt van Dinkelsbühl
 • Rondritten over de beroemde Romantische Straße met bezoek aan schilderachtige stadjes als Rothenburg ob der Tauber en Nordlingen
 • Sfeervol kerstsamenzijn in het hotel en bezoek aan een kerstconcerten in Dinkelsbühl en de Waldweihnacht in Dürrwangen
 • Stadswandeling door Dinkelsbühl met een glas Glühwein
 • Rondvaart door Frankfurt am Main
 • Bezoek aan de gezellige kerstmarkten van Kassel en Rothenburg op der Tauber

Kronkelende straatjes, met kinderhoofdjes geplaveide pleintjes, ontelbare vakwerkhuizen, de imposante munsterkerk, een bijna volledig intacte stadsmuur met torens en poorten en idylische stadsgrachten. Ze vormen het decor van Dinkelsbühl én van deze fanstastische Kerstreis. Het superior 4-sterrenhotel Meiser Design verwelkomt u voor een heerlijke kerstbeleving, een kerstbeleving in het idylische Dinkelsbühl.

Data & prijzen

Vertrekdatum Kerstreis Dinkelsbühl

  De reissom is inclusief

  • 5 Overnachtingen in het 4-sterren superior Meiser Design Hotel Dinkelsbühl inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen frontcooking buffet
  • Kopje koffie met gebak op de heenreis
  • Bezoek aan de kerstmarkten van Kassel en Rothenburg ob der Tauber
  • Gidsgeleide rondrit door de streek van de Romantische Straße
  • Stadswandeling in Dinkelsbühl onder leiding van een gids inclusief een glas Gluhwein
  • Een sfeervol samenzijn met voordrachten en kerstmuziek op kerstavond in het hotel
  • Bezoek aan Nördlingen
  • bezoek aan het sfeervolle kerstconcert in de Münster St. Georg in Dinkelsbuhl met de Stadtkapelle en mannenkoor Concordia 1831 (onder voorbehoud)
  • Bezoek aan het de Waldweihnacht in de bossen van Dürrwangen met de Dürrwanger Harles-Sänger (onder voorbehoud)
  • Circa 50 minuten durende rondvaart door Frankfurt am Main
  • Goed verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
  • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

  Reissom

   Bij verblijf in een 2-persoonskamer 
   Toeslag 1-persoonskamer 

   

  Verzekeringen

  Annuleringsverzekering doorlopend voor 1 jaar:
  (Max.reissom € 1500,- p.p. per reis)
  Verzekeraar: Unigarant
  www.unigarant.nl
  – voor 2 personen (zelfde huisadres)€ 
  – voor 1 persoon€ 
  Prijzen doorlopende verzekering inclusief poliskosten 
  Reisverzekering (alleen deze reis)
  (incl. bagage + geneesk. kosten + ongevallen)
  Verzekeraar: a.s.r. ik kies zelf
  reis.asr.nl
  – Optimaal dekking (geen eigen risico bagage)€ 
  – Comfort dekking (€ 50,- eigen risico bagage)€ 
  – Basis dekking (€ 100,- eigen risico bagage)€ 
  Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 3,50 poliskosten 

   

  Niet inbegrepen

  • Overige uitgaven, consumentenbijdrage SGR, reis- en annuleringsverzekering
  Reisprogramma

  1e DagTwente – Kassel - Dinkelsbühl

  Tijdens de heenreis kunt u bij een sfeervol restaurant genieten van een kopje koffie met gebak waarna we verder rijden naar Kassel voor een bezoek aan Kasseler Sprookjeskerstmarkt. Deze kerstmarkt is onlosmakelijk verbonden met de wereldberoemde sprookjes van de gebroeders Grimm die in Kassel werden opgetekend. Aansluitend rijden we naar Dinkelsbühl waar we aan het einde van de middag ons luxe hotel bereiken. U kunt vanavond genieten van een 3-gangen diner met frontcooking buffet.

  2e DagRondrit Romantische Straße met kerstmarkt Rothenburg ob der Tauber

  Na gebruik van een uitstekend ontbijtbuffet start een interessante gidsgeleide rondrit door de Romantische Straße. We hebben een uitgebreid verblijf op de gezellige kerstmarkt van het werkelijk prachtige stadje Rothenburg ob der Tauber. Ook vanavond tonen de koks in het hotel hun vaardigheden tijdens het frontcooking buffet. 

  3e DagStadswandeling Dinkelsbühl en kerstsamenzijn

  Vandaag gaan we Dinkelsbühl verkennen. Onder leiding van een deskundige gids bezoeken we de mooiste plekjes. Tijdens de rondgang wordt u bovendien getrakteerd op een glas  Gluhwein. Van 17.30 uur tot 18.30 uur kunt u in het hotel genieten van een sfeervol samenzijn met voordrachten en kerstmuziek. Het vormt een toepasselijke inleiding op het luxe kerstdiner van vanavond.

  4e Dag (1e kerstdag)Bezoek Nördlingen en concert in de Münster St. Georg in Dinkelsbühl

  De ochtend van deze Eerste Kerstdag kunt u naar eigen inzicht doorbrengen. U zou bijvoorbeeld een kerstmis of kerstdienst kunnen bezoeken. Vanmiddag staat een rondrit door de schilderachtige Romantische Straße op het programma waarbij we tevens een bezoek brengen aan Nördlingen. Dit stadje, met z’n volledig intacte stadsmuur met torens en poorten, z’n prachtige huizen uit de middeleeuwen en de renaissance is een juweeltje. Aan het einde van de middag kunt u in de Münster St. Georg in Dinkelsbühl een sfeervol kerstconcert bijwonen dat traditiegetrouw wordt verzorgd door de Stadtkapelle samen met het mannenkoor Concordia 1831. Aansluitend kunt u natuurlijk weer genieten van een heerlijk diner in ons hotel.

  5e Dag (2e kerstdag)Rondrit Romantische Straße en bezoek van de Waldweihnacht in Dürrwangen met de Dürrwanger Harles-Sänger

  Op de Tweede Kerstdag maken we opnieuw een mooie rondrit door de streek van de Romantische Straße. Rond 17.00 uur wordt een pauze ingelast in de bossen nabij het plaatsje Dürrwangen waar u een bezoek brengt aan de sfeervolle Waldweihnacht waar de Dürrwanger Harles-Sänger het geheel muzikaal omlijsten. Eenmaal terug in het hotel kunt u weer genieten van de culinaire kunsten van de koks tijdens het 3-gangen frontcooking buffet.

  6e DagDinkelsbühl - Frankfurt am Main - Twente

  Na het gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet verlaten we Dinkelsbühl en rijden we naar Frankfurt am Main. Hier, in deze indrukwekkende metropool kunt u aan boord gaan voor een circa 50 minuten durende rondvaart en ontdekt u de Main-metropool in al haar diversiteit. Stedelijk, glinsterend, levendig en tegelijkertijd historisch en charmant maar altijd de moeite waard. Tegen de avond bereiken we de Twentse regio en kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsdiner.

  Het reisprogramma/arrangement is onder voorbehoud van o.a. afgelasting van evenementen.

  Uw centrumhotel in Dinkelsbühl

  U verblijft in het uitstekende, op slechts 300 meter van de Altstadt gelegen superior 4-sterrenhotel Meiser Design. Alle comfortabele kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, extra lange bedden, kast, kluisje, koelkastje, bureau, flatscreen tv en airconditioning. Daarnaast beschikt het hotel over een bar en een restaurant, een tuin en een terras, een 24-uursreceptie, een cadeauwinkel en gratis WiFi. 

  Beoordeling Booking.com: Heerlijk 8.9
  Internet: https://meiser-hotels.de/design/

  Route

  Foto en Video
  Boek deze reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.