Kerstreis Dinkelsbuhl

0
6 Daagse
6 Daagse

Kerstreis Dinkelsbühl

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

557
Hoogtepunten
 • Schitterend 4-sterren centrumhotel (in 2019 geopend) slechts 300m. van de Altstadt van Dinkelsbühl
 • Rondritten over de beroemde Romantische Straße met bezoek aan schilderachtige stadjes als Rothenburg ob der Tauber, Nordlingen en Dürrwang
 • Sfeervol kerstsamenzijn in het hotel en bezoek aan kerstconcerten in Dinkelsbühl en Dürrwang
 • Stadswandeling door Dinkelsbühl met een glas Glühwein en bezoek aan het "Haus der Geschichte"
 • Rondvaart door Frankfurt am Main
 • Bezoek aan de gezellige kerstmarkten van Kassel en Rothenburg op der Tauber

Kronkelende straatjes, met kinderhoofdjes geplaveide pleintjes, ontelbare vakwerkhuizen, de imposante munsterkerk, een bijna volledig intacte stadsmuur met torens en poorten en idylische stadsgrachten. Ze vormen het decor van Dinkelsbühl én van deze fanstastische Kerstreis. Het superior 4-sterrenhotel Meiser Design verwelkomt u voor een heerlijke kerstbeleving, een kerstbeleving in het idylische Dinkelsbühl.

Data & prijzen

Vertrekdatum Kerstreis Dinkelsbühl

 • ... 2022

De reissom is inclusief

 • 5 Overnachtingen in het 4-sterren superior Meiser Design Hotel Dinkelsbühl inclusief uitgebreid ontbijtbuffet en 3-gangen frontcooking buffet
 • Kopje koffie met gebal op de heenreis
 • Bezoek aan de kerstmarkten van Kassel en Rothenburg ob der Tauber
 • Gidsgeleide rondrit door de streek van de Romantische Straße
 • Stadswandeling in Dinkelsbühl onder leiding van een gids inclusief bezoek aan het museum "Haus der Geschichte" en een glas Gluhwein
 • Een sfeervol samenzijn met voordrachten en kerstmuziek op kerstavond in het hotel
 • Bezoek aan Nördlingen
 • bezoek aan het sfeervolle kerstconcert in de St. Pauluskerk in Dinkelsbuhl met de Stadtkapelle en mannenkoor Concordia 1831 (onder voorbehoud)
 • Bezoek aan het kerstconcert van de Dürrwanger Harles-Sänger (onder voorbehoud)
 • Circa 50 minuten durende rondvaart door Frankfurt am Main
 • Goed verzorgd 3-gangen afscheidsdiner
 • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

Reissom

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ ..,- p.p.
 Toeslag 1-persoonskamer€ ..- p.p.

Verzekeringen

• Annuleringsverzekering doorlopend voor 1 jaar:
  (Max.reissom € 1500,- p.p. per reis)
 
– voor 2 personen (zelfde huisadres)€ 92,70
– voor 1 persoon€ 61,17
Prijzen doorlopende verzekering inclusief poliskosten 
• Annuleringsverzekering kortlopend (alleen deze reis): 
– per persoon bij verblijf in een 2-persoonskamer€ 54,98
– per persoon bij verblijf in een 1-persoonskamer€ 67,88
Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten 
• Reisverzekering kortlopend (alleen deze reis)
  (incl. bagage + geneesk. kosten + ongevallen)
 
– Uitgebreide dekking€ 14,32 p.p.
– Basis dekking (€ 50,- eigen risico bagage)€ 11,10 p.p.
Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten 

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering
 • Download hier de PDF gids
  Bekijk deze reis vanuit onze reisgids.
Reisprogramma

1e DagTwente – Kassel - Dinkelsbühl

Tijdens de heenreis kunt u bij een sfeervol restaurant genieten van een kopje koffie met gebak waarna we verder rijden naar Kassel voor een bezoek aan Kasseler Sprookjeskerstmarkt. Deze kerstmarkt is onlosmakelijk verbonden met de wereldberoemde sprookjes van de gebroeders Grimm die in Kassel werden opgetekend. Aansluitend rijden we naar Dinkelsbühl waar we aan het einde van de middag ons luxe hotel bereiken. U kunt vanavond genieten van een 3-gangen diner met frontcooking buffet.

2e DagRondrit Romantische Straße met kerstmarkt Rothenburg ob der Tauber

Na gebruik van een uitstekend ontbijtbuffet start een interessante gidsgeleide rondrit door de Romantische Straße. We hebben een uitgebreid verblijf op de gezellige kerstmarkt van het werkelijk prachtige stadje Rothenburg ob der Tauber. Ook vanavond tonen de koks in het hotel hun vaardigheden tijdens het frontcooking buffet. 

3e DagStadswandeling Dinkelsbühl en kerstsamenzijn

Vandaag gaan we Dinkelsbühl verkennen. Onder leiding van een deskundige gids bezoeken we de mooiste plekjes en het museum “Haus der Geschichte” dat gaat over de ontwikkeling van Dinkelsbühl door de tijd. Tijdens de rondgang wordt u getrakteerd op Gluhwein. Van 17.30 uur tot 18.30 uur kunt u in het hotel genieten van een sfeervol samenzijn met voordrachten en kerstmuziek. Het vormt een toepasselijke inleiding op het luxe kerstdiner van vanavond.

4e Dag (1e kerstdag)Bezoek Nördlingen en concert in de St. Pauluskerk Dinkelsbühl

De ochtend van deze Eerste Kerstdag kunt u naar eigen inzicht doorbrengen. U zou bijvoorbeeld een kerstmis of kerstdienst kunnen bezoeken. Vanmiddag staat een rondrit door de schilderachtige Romantische Straße op het programma waarbij we tevens een bezoek brengen aan Nördlingen. Dit stadje, met z’n volledig intacte stadsmuur met torens en poorten, z’n prachtige huizen uit de middeleeuwen en de renaissance is een juweeltje. Aan het einde van de middag kunt u in de St. Pauluskerk in Dinkelsbuhl een sfeervol kerstconcert bijwonen dat traditiegetrouw wordt verzorgd door de Stadtkapelle samen met het mannenkoor Concordia 1831. Aansluitend kunt u natuurlijk weer genieten van een heerlijk diner in ons hotel.

5e Dag (2e kerstdag)Bezoek Dürrwang met concert Dürrwanger Harles-Sänger

Op de Tweede Kerstdag maken we opnieuw een mooie rondrit door de streek van de Romantische Straße. Er wordt een pauze ingelast in het plaatsje Dürrwangen waar u ’s middags een Kerstconcert van de Dürrwanger Harles-Sänger kunt bijwonen. Eenmaal terug in het hotel kunt u weer genieten van de culinaire kunsten van de koks tijdens het 3-gangen frontcooking buffet.

6e DagDinkelsbühl - Frankfurt am Main - Twente

Na het gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet verlaten we Dinkelsbühl en rijden we naar Frankfurt am Main. Hier, in deze indrukwekkende metropool kunt u aan boord gaan voor een circa 50 minuten durende rondvaart en ontdekt u de Main-metropool in al haar diversiteit. Stedelijk, glinsterend, levendig en tegelijkertijd historisch en charmant maar altijd de moeite waard. Tegen de avond bereiken we de Twentse regio en kunt u genieten van een goed verzorgd afscheidsdiner.

Uw centrumhotel in Dinkelsbühl

U verblijft in het uitstekende, op slechts 300 meter van de Altstadt gelegen superior 4-sterrenhotel Meiser Design. Alle comfortabele kamers zijn voorzien van bad of douche en toilet, extra lange bedden, kast, kluisje, koelkastje, bureau, flatscreen tv en airconditioning. Daarnaast beschikt het hotel over een bar en een restaurant, een tuin en een terras, een 24-uursreceptie, een cadeauwinkel en gratis WiFi. Beoordeling Booking.com: 8.9 Heerlijk

Beoordeling Booking.com: Heerlijk 8.9
Internet: https://meiser-hotels.de/design/

Route

Foto en Video
Boek deze reis