Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kerstshoppen Bremen

0
Boek de 2 daagse reis
Boek de 2 daagse reis

Kerstshoppen Bremen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2080
2 dagen

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we deze tweedaagse reis ‘Kerstshoppen in Bremen’ niet aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Hoogtepunten
 • Overnachting inclusief ontbijt in het uitstekende IntercityHotel Bremen
 • Bezoek aan de sfeervolle kerstmarkt in Hanzestad Bremen

Hanzestad Bremen is het hele jaar door de moeite van een bezoek waard, zeker tijdens de adventstijd is Bremen nog sfeervoller. Ontdek het middeleeuwse wijkje Schnoor met haar heuse kerstwinkel (365 dagen per jaar geopend), de maritieme kunststraat Böttcherstraße en de prachtige historische markt met de vele kerstkraampjes en de feestelijk verlichte Weserpromenade Schlachte. Maar ook ontbreken in deze historische stad de prachtig versierde luxe warenhuizen en winkelpassages niet. Boek deze tweedaagse kerstshopreis inclusief overnachting met ontbijt en ontdek de charme van de gastvrije Hanzestad Bremen.

Data & prijzen

Vertrekdatum kerstshoppen Hanzestad Bremen

  De reissom is inclusief

  • 1 overnachting inclusief ontbijt in het IntercityHotel Bremen
  • Vervoer per luxe touringcar en begeleiding door een ervaren chauffeur/reisleider

  Reissom

   Bij verblijf in een 2-persoonskamer 
   Toeslag 1-persoonskamer 

  Niet inbegrepen

  • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering

  Verzekeringen

   Kortlopende annuleringsverzekering 
   Bij verblijf in een 1-persoonskamer 

  Kortlopende reisverzekering (alleen deze reis) incl. bagage + geneeskundige kosten + ongevallen

   Optimale dekking 
   Comfort dekking (€50,- eigen risico bagage) 

   

  • Prijzen verzekering exclusief poliskosten (reisverzekering € 3,50 en annuleringsverzekering € 4,24)
  Reisprogramma

  1e DagTwente – Bremen

  We rijden via de snelste route naar de voormalige Hanzestad Bremen. In de schitterende Altstadt met het historische raadhuis dat behoort tot het UNESCO werelderfgoed, nodigen feestelijk versierde kraampjes en attracties u uit tot kijken, kopen en genieten. Via de smalle Böttcherstrasse bereikt u de Weserpromenade ‘Schlachte’ waar u de unieke historische kerstmarkt in maritieme sfeer vindt. Vooral als de schemering invalt is deze markt een zeer bijzonder spektakel en wordt ze druk bezocht door zowel inwoners als gasten van Bremen. Wie aan de Weser-oever door de machtige houten poorten loopt waant zicht terug in de middeleeuwen. Naast de vele gezellige kerstmarkten biedt Bremen ook vele (historische) bezienswaardigheden zoals de St. Petri Dom en het Rathaus uit 1409 met de gezellige Ratskeller, één van de oudste stadswijnkelders. De Böttcherstraße “de geheime hoofdstraat” van Bremen staat bekend als bijzonder bezienswaardig door de diverse kunstwinkeltjes. Maar ontdek ook het pittoreske Schnoor, zoals de parels van een parelsnoer, zo zijn de kleine huisjes uit de 15e en 16e eeuw aaneengeregen. Verder vindt u in het centrum exclusieve winkelpassages, ontelbare boetieks, grote mode en warenhuizen, een uitstekend gastronomisch aanbod en gezellige winkelstraatjes. Mede door de maritieme sfeer en de schitterende Altstadt heeft de stad voor toeristen een bijzondere charme.

  2e DagBremen – Twente

  Na een uitgebreid ontbijtbuffet kunt u de hele dag vrij besteden in Bremen. Rond 17.00 uur verlaten we Bremen en keren terug naar Twente.

  Uw centrumhotel in Bremen

  U overnacht en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet in het 4-sterren Intercity Hotel Bremen, gelegen op loopafstand (15 minuten) van het historische centrum van Bremen. De luxe kamers zijn van alle hedendaagse faciliteiten voorzien zoals badkamer, flatscreen tv, airconditioning, enzovoort. Het hotel beschikt over een stijlvol restaurant en een gezellige bar. 

  Beoordeling Booking.com: Goed 7.8
  Internet: https://hrewards.com/de/intercityhotel-bremen

  Route

  Foto en Video
  Boek deze reis
   

   

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.