Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kersttijd in CentrO Oberhausen

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Kersttijd in CentrO Oberhausen

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2171
1 dag
Reisdatum: vr.01/12, vr.08/12 & wo.13/12
Details van deze reis

Het winkelcentrum CentrO, is een walhalla voor kerstshoppers. Het hele winkelcentrum is feestelijk versierd en op het buitenterrein bevindt zich één van de grootste kerstmarkten van het hele Ruhrgebied. Meer dan 135 houten kraampjes bieden vele verrassingen, speelgoed, heerlijke lekkernijen en bijzonder kunstnijverheid. U kunt op de kerstmarkt van het Centro Oberhausen heerlijk Glühwein drinken, regionale snacks proeven, langs de kraampjes slenteren en cadeau’s inkopen. In de sfeervolle ambiance van deze feestelijke kerstmarkt kunt u zich nog meer op het grote kerstfeest verheugen.
In de directe omgeving van CentrO bevinden zich verschillende toeristische attracties, zoals de König-Pilsener-Arena, het pretpark CentrO Park, het SeaLife Aquarium, het Legoland Discovery Center en Gasometer Oberhausen.

Vertrekdata Kersttijd in CentrO Oberhausen

  • vrijdag 1 december 2023
  • vrijdag 8 december 2023 - VOL (boeking op wachtlijst mogelijk)
  • woensdag 13 december 2023

Reissom

Kerstmarkt CentrO Oberhausen (verblijf van 12.00 tot 19.00 uur)€ 28,50 p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar het winkelcentrum CentrO Oberhausen.

De kerstmarkt

Houdt u er ook van, in een zee van duizenden kerstlichtjes te duiken? Of van het behaaglijke, kriebelige gevoel van het plezier dat er aan voorafgaat? Verheug u op ‘deze magische momenten’. Beleef in Oberhausen één van de mooiste en populairste kerstmarkten in de Ruhrmetropool, direct aan het grootste winkel- en recreatiecentrum van Europa, het CentrO.

Het winkelcentrum CentrO, is een walhalla voor kerstshoppers. Het hele winkelcentrum is feestelijk versierd en op het buitenterrein bevindt zich één van de grootste kerstmarkten van het hele Ruhrgebied. Meer dan 135 houten kraampjes bieden vele verrassingen, speelgoed, heerlijke lekkernijen en bijzonder kunstnijverheid. Glühwein drinken, regionale snacks proeven, langs de kraampjes slenteren en cadeau’s inkopen zijn bekende onderdelen van de kerstmarkt in Oberhausen. In de sfeervolle ambiance van deze feestelijke kerstmarkt kunt u zich nog meer op het grote kerstfeest verheugen.
In de directe omgeving van CentrO bevinden zich verschillende toeristische attracties, zoals de König-Pilsener-Arena, het pretpark CentrO Park, het Sea Life Aquarium, het Legoland Discovery Center en Gasometer Oberhausen.
Kijk voor meer informatie op de website: http://centro-weihnachtsmarkt.de/nl/startpagina/

Terugreis

Na een verblijf van 7 uur rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Kerstmarkt CentrO Oberhausen

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.

  • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
  • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
  • VoorlettersAchternaam
  • Vast nummerMobiel nummer
  • Vul hier de voorletter(s), achternaam en andere bijzonderheden van de extra deelnemers in.