Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Kersttijd in het luxe Düsseldorf

0
Boek de dagtocht
Boek de dagtocht

Kersttijd in het luxe Düsseldorf

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

2250
1 dag

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar de kerstmarkt in Düsseldorf aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

De Kerstmarkt Düsseldorf is bijzonder en een ware belevenis voor de bezoeker. Düsseldorf wordt beschouwd als de kersthoofdstad van Duitsland. Bijna anderhalve maand staat de stad werkelijk op zijn kop. Alle straten, bomen en huizen zijn dan verlicht. Kerst in Düsseldorf in een notendop: In de stad hangt een super sfeer dankzij honderden kraampjes met leuke kerstwaar, warme glühwein, warme wafels en uiteraard de gratis grote ijsbaan bij het Schauspielhaus.

Vertrekdata Kersttijd in het luxe Düsseldorf

  Reissom

  Kerstmarkt Düsseldorf  (verblijf van 12.00 tot 19.00 uur) 

  Opstapplaatsen

  Reisprogramma

  Heenreis

  Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Düsseldorf, waar de touringcar zal stoppen aan de Fritz-Roeber-Straße of aan de Tonhallenufer, vlakbij de Altstadt van Düsseldorf.

  Het verhaal

  De Kerstmarkt in Düsseldorf is bijzonder. Düsseldorf wordt beschouwd als de kersthoofdstad van Duitsland. Bijna anderhalve maand staat de stad werkelijk op zijn kop. Alle straten, bomen en huizen zijn dan verlicht. Kerst in Düsseldorf in een notendop: In de stad hangt een super sfeer dankzij honderden kraampjes met leuke kerstwaar, warme glühwein, warme wafels en uiteraard de gratis grote ijsbaan bij het Schauspielhaus. In deze aanloop naar de donkere dagen kunt u dagelijks terecht voor een romantische kerstsfeer die over de hele binnenstad is verspreid: de Marktplatz, Flingerstasse, Heinrich Heine Platz, Stadtbruckchen, Schadowplatz en de Schadowstrasse zijn de hoofdlocaties waar u omringd wordt door een warme kerstsfeer. Alle kerstmarkten liggen op wandelafstand. Kijk voor meer informatie op de volgende websites:
  www.duesseldorf-tourismus.de/top-veranstaltungen/duesseldorfer-weihnachtsmarkt
  www.weihnachtsmarkt-duesseldorf.com.

  Terugreis

  Na een verblijf van 7 uur rijden we weer terug richting Twente.

  Route

  Foto/ Video
  Boek deze Reis

  Oeps! We konden je formulier niet vinden.