Keukenhof en Noordwijk aan Zee

0
Dagtocht
Dagtocht

Keukenhof en Noordwijk aan Zee

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

4100
1 dag
Details van deze reis

Keukenhof; het mooiste lentepark ter wereld! De zeven miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor ruim 32 hectare aan geur en kleur. Keukenhof is een park om van te genieten. Maar u kunt er ook inspiratie opdoen voor uw eigen huis en tuin in de Inspiratietuinen. ‘Flower Classics’ is het thema van Keukenhof 2022. Bloemen zijn belangrijk voor mensen: ze horen bij ons leven, al eeuwenlang. Als klassieke symbolen komen we bloemen tegen in kunst, architectuur en design. De roos voor de liefde en de tulp voor de nieuwe lente! In Keukenhof brengen we deze klassiekers samen; met de tulp als stralend middelpunt! Maak kennis met de bijzondere bollenstreek en beleef de gezellige maritieme sfeer van strand, zee en water in Noordwijk aan Zee.

Dagtocht Keukenhof en Noordwijk aan Zee per luxe touringcar met Ter Beek Reizen

Vertrekdata Keukenhof en Noordwijk aan Zee

 • ...

Reissom

Keukenhof en Noordwijk aan Zee dagtocht
Dagtocht inclusief:
• entree Keukenhof
• bezoek Noordwijk aan Zee (behalve op za.23 april i.v.m. bloemencorso)
€ …,- p.p.

 

 

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
 • Holten, AC Restaurant
Reisprogramma

Heenreis

We rijden via een snelle route richting Lisse. Er is geen plek ter wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zó losbarst als op Keukenhof. Het mooiste lentepark ter wereld!

Keukenhof 2022

Keukenhof, het leukste en fleurigste dagje uit! Dit voorjaar staan meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Naast de ruim 32 hectare aan bloemen kunt u genieten van spectaculaire bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, unieke kunstwerken en geweldige evenementen. Vergeet vooral de Tulpomania tentoonstelling in het Juliana Paviljoen niet. Geniet van de lente, kom naar Keukenhof en vergeet vooral uw fototoestel niet!

Het thema van Keukenhof 2022 is Flower Classics. Ontdek de mooiste tulpen en andere prachtige bloemen bij Keukenhof in Lisse in de kleurrijke Bollenstreek. Bloemen horen al eeuwenlang bij het leven van mensen. Bloemen worden als klassieke symbolen in kunst, architectuur en design gebruikt. De tulp voor de start van de lente en de roos als symbool voor de liefde! Keukenhof brengt deze klassiekers samen. Dit met de tulp als stralend middelpunt!

Internetsite: www.keukenhof.nl
Klik hier voor de veelgestelde vragen en antwoorden

Verblijf op Keukenhof: 11.00 uur tot 15.00 uur.

Na afloop van ons bezoek rijden we via de kleurrijke bollenstreek naar Noordwijk, de moderne kustplaats met een rijke historie. Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek met als grootste blikvanger het dertien kilometer lange zandstrand. Maar ook de levendige boulevards, de sfeervolle oude dorpskern, robuuste duinen en weidse bossen zijn topattracties.

Terugreis

Aan het begin van de avond (18.00 uur) rijden we terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Keukenhof en Noordwijk aan Zee

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.