Libelle Zomerweek

0
Dagtocht
Dagtocht

Libelle Zomerweek 2022

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

6381
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar De Libelle Zomerweek aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

Libelle Zomerweek: een feest voor vriendinnen. Van donderdag 19 tot en met woensdag 25 mei is het weer tijd voor de gezelligste week van het jaar: de Libelle Zomerweek. Dit keer zal het evenement niet plaatsvinden aan het Almeerderstrand, maar Expo Haarlemmermeer, een geheel nieuwe locatie.
De Libelle Zomerweek is al 25 jaar het grootste buitenevenement voor vrouwen. Door te verhuizen naar de iconische Expo, die mede bekend is door de Floriade, kunnen we ons feestje nog beter buiten én binnen vieren.
Het gehele terrein van maar liefst 45.000 m2 wordt door de Libelle Zomerweek organisatie. Wat je kunt verwachten? Meer dan 400 stands, 15.000 workshops en tientallen optredens. Yes, wat hebben we er zin in! Gezellig shoppen, leuke workshops volgen, meezingen met bekende artiesten, heerlijk eten, spetterende modeshows bijwonen en vooral heel veel genieten. Mis het niet en boek een busreis met eventueel een entreeticket.

Vertrekdata Libelle Zomerweek 2022

  • ...

Reissom

Libelle Zomerweek inclusief entree en vervoer (verblijf van 11.00-17.30 uur)€ ,- p.p.
Alleen vervoer naar de Libelle Zomerweek (verblijf van 11.00-17.30 uur)€ ,- p.p.

⦁ In geval van annulering gelden voor deze dagtocht afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt tenminste de kosten van het entreebewijs aan u door te berekenen.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route naar Expo Haarlemmermeer. Verwachtte aankomsttijd is 11.00 uur.

Libelle Zomerweek viert haar jubileum feestje!

Libelle Zomerweek viert voor de 25e keer het állerleukste vriendinnen feest van het jaar

19 t/m 25 mei vindt het grootste buiten evenement voor vrouwen plaats op het terrein van Expo Haarlemmermeer. Met 45.000 vierkante meter een mooie mix tussen (glazen) binnenruimtes en een groen buiten terrein waardoor het feestje nog beter buiten én binnen te vieren valt.

Nieuw jaar, nieuw thema
Elk jaar worden de bezoekers getrakteerd in een andere wereld en elk thema wordt door de redactie doorgevoerd tot in de kleinste details. Dit jubileumjaar zijn er zelfs 3 thema’s die je gaat zien! Mis het niet en zorg dat je er van 19 t/m 25 mei bij bent tijdens de 25ste editie van de Libelle Zomerweek.

Wat je kunt verwachten?
Met meer dan 400 shops, 15.000 workshops en heerlijk eten en drinken wordt deze 25e jubileum editie van de Zomerweek weer een echt feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s!

Showen & shoppen, zingen & swingen, workshops, lekker eten
Urenlang shoppen bij honderden tenten en leuke standjes, lekker eten, creatieve workshops volgen en nieuwe producten proeven en proberen: hier kan het allemaal! In het grote Libelle Theater is het de hele dag feest. Zing en swing mee tijdens optredens van de beste artiesten, laat je verrassen door modeshows vol nieuwe trends en luister mee bij interviews met bekende schrijvers en politici. Voor ruim 82.000 vrouwen meer dan genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!

Hoogtepunt van het jaar
Ook Hilmar Mulder, hoofdredacteur van Libelle, kan niet wachten: “Dit unieke evenement is een jaarlijks hoogtepunt voor iedereen op de redactie. Een week lang ontmoeten we duizenden lezeressen en komt het Libelle-gevoel helemaal tot leven.
Een feest voor vriendinnen waarbij de Libelle-vrouw de gezelligste dag van het jaar beleeft.”

Terugreis

Aan het eind van de middag (17.30 uur) rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.