Mamma Mia! – De Musical

0
Boek Mamma Mia!
Boek Mamma Mia!

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

675
1 dag
Reisdatum: Zaterdag 31 augustus 2019
Details van deze reis

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over een alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia!’ Wervelend, energiek, romantisch, vrolijk, zomers en ontroerend. MAMMA MIA! is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek een arrangement inclusief zitplaats en busreis vanuit Twente.

Ga met ter Beek Reizen mee naar Mamma Mia

Vertrekdata Mamma Mia

  • Zaterdag 31 augustus 2019 (aanvang 15.00 uur)

Duur van de musical: 2,35 uur inclusief pauze.
– Locatie: Beatrix Theater Utrecht

Reissom

Rang 1 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar€ 75,- p.p.
Rang 2 zitplaats inclusief vervoer per luxe touringcar€ 70,- p.p.

LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

Zitplaats rang 1:€ 5,10 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.
Zitplaats rang 2:€ 4,75 p.p. + € 4,25 poliskosten per boeking.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting Utrecht. Verwachtte aankomsttijd is 1 uur voor aanvang van de show.

Programma

De wereldwijde hitmusical MAMMA MIA! is dé feel-good show van het nieuwe theaterseizoen. MAMMA MIA! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. Donna’s dochter staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit de vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. met alle bekende ABBA hits als; ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’ is te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

MAMMA MIA! beleefde 19 jaar geleden haar wereldpremière op London’s West End, waar de show nog steeds te zien is. Inmiddels heeft de musical al 60 miljoen bezoekers getrokken en is deze uitgevoerd in 16 verschillende talen. In 2008 ging de filmversie van MAMMA MIA! The Movie in première en aankomende zomer verschijnt het vervolg MAMMA MIA! Here we go again. Volgend seizoen viert MAMMA MIA! de musical de 20e verjaardag in het Londense West End.

MAMMA MIA! wordt in Nederland geproduceerd door Stage Entertainment Nederland in de Nederlandse taal en in samenwerking met Judy Cramer, Richard East en Björn Ulveaus namens Littlestar en Universal. Met de muziek en teksten van ABBA-leden Benny Andersson & Björn Ulvaeus, MAMMA MIA! is geschreven door Catherina Johnson, geregiseerd door Phyllida Lloyd en de choreografie is van Anthony van Laast. Het decor is ontworpen door Mark Thompson, met lichtontwerp van Howard Harrison en geluidsontwerp van Andrew Bruce & Bobby Aitken. De arrangementen zijn geschreven door Martin Koch die tevens verantwoordelijk is voor de muzikale supervisie.

Terugreis

Na afloop van het concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.
Kijk voor meer informatie over de musical op de website van Stage Entertainment.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis