Marco Borsato

0
Boek Marco Borsato
Boek Marco Borsato

Met ter Beek Reizen op stap?

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

941
1 dag
Reisdatum: Woensdag 29 mei 2019
Details van deze reis

Marco Borsato keert terug naar de Kuip! Op woensdag 29 mei 2019 treedt de zanger na vijftien jaar weer op in het Rotterdamse stadion. Dit doet hij niet alleen: André Hazes, Lil Kleine en DI-RECT vergezellen Borsato tijdens het bijzondere optreden. “Het is tijd om terug te gaan!” aldus Borsato. “Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik hier ooit graag wilde terugkeren. In dit stadion is het allemaal begonnen, ik heb hier zelfs nog met mijn zoontje Luca van toen drie op m’n armen rondgelopen.

Concert Marco Borsato per touringcar met ter Beek Reizen

Vertrekdatum Marco Borsato

  • Woensdag 29 mei 2019

Reissom

 Tribune zitplaats (vak R) en vervoer per luxe touringcar € 105,- p.p.
Aanbieding nu € 69,- p.p.!
 Alleen busreis per luxe touringcar € 30,- p.p.

LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten:

  • Annuleringsverzekering € 7,00 p.p. + €4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Raiffeisenstraat (t.h.v. pinautomaat Rabobank)
  • Holten, AC Restaurant
  • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via de snelste route naar Rotterdam waar we naar verwachting rond 18.00 uur arriveren. 

Programma

Vanaf 19.00 uur begint het voorprogramma in De Kuip. Om 20.15 uur begint het concert van Marco Borsato.

HET IS TIJD OM TERUG TE GAAN!

2002. Voor het eerst in de popgeschiedenis verkoopt een Nederlandse artiest meer dan 135.000 kaarten voor een stadionshow. Wie denkt dat het daarbij blijft heeft het mis. In 2004 besluit Marco Borsato om De Kuip opnieuw aan te doen. Daags na de release van zijn album ‘Zien’ overtreft de zanger alle verwachtingen door maar liefst zes keer het stadion tot aan de nok toe uit te verkopen. Het succes levert Borsato dit keer zelfs een persoonlijke wandschildering op in de spelerstunnel van Feyenoord, te midden van wereldsterren als Madonna en Tina Turner. Stadiondirecteur Jan van Merwijk daagt de zanger tijdens de onthulling meteen uit. “Alleen The Stones hebben hier door de jaren heen één keer vaker opgetreden dan jij (tien keer, red.). Dat record moet je dus nog wel breken!” Na de onthulling van de wandschildering in de tunnel maakt Borsato een belofte. “Ik kom zeker terug,” belooft hij op het moment dat hij het kunstwerk van zijn handtekening voorziet. “Want dat record wil ik hebben, haha. En elke keer dat The Stones hier terugkomen, kom ik ook weer!” Die belofte lost hij nu, vijftien jaar later, in.

Dit mag je niet missen! Boek snel een arrangement inclusief tribune zitplaats en busreis. Heb je al een ticket, boek dan een busreis per luxe touringcar vanuit de opstapplaatsen in Twente.

Terugreis

De geplande eindtijd van het concert is 22.45 uur. Waarna we per touringcar terugkeren  naar Twente. Kijk voor meer informatie op de website van Marco Borsato.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis