Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Meyer Werft Papenburg

0
Dagtocht
Dagtocht

Cruiseschip werf Meyer in Papenburg

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

4246

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar de Meyer Werft in Papenburg aan. Voor groepen vanaf 20 personen is deze dagtocht wel beschikbaar. Informeer naar de mogelijkheden bij Ter Beek Reizen.

Details van deze reis

De Meyer Werft Papenburg: een ronduit indrukwekkende dagtocht naar een fascinerend bedrijf. Immense cruiseschepen met voorzieningen als zwembaden, theaters, bioscopen, winkelcentra en meer dan tien restaurants hebben in de loop van de tijd de Meyer Werft verlaten. Het bezoekerscentrum geeft uitleg over cruisen en uiteraard hoe cruiseschepen gebouwd worden. De grootste hal heeft een capaciteit om een cruiseschip te bouwen van 180.000 brutoton. Ruim 2500 medewerkers zijn bij de werkgever in dienst. Een geheel verzorgde dagtocht naar de grootste scheepswerf van Europa.

Dagtocht Meyer Werft met ter Beek Reizen

Vertrekdatum dagtocht Meyer Werft in Papenburg

  • ...

Reissom

Cruise-schip Meyer Werft in Papenburg
Verzorgde dagtocht inclusief:
• koffie met gebak
• uitgebreid lunchbuffet
• presentatie en bezichtiging Meyer Werft Papenburg inclusief bedrijfsfilm
• pauze in het centrum van Papenburg
• uitstekend verzorgd 3-gangendiner
€ ..,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we richting Duitsland waar u in een gezellig plaatsje wordt verwacht voor het gebruik van een kopje koffie met gebak.

Programma

Vervolgens rijden we verder noordwaarts. In de omgeving van Papenburg wordt u bij een sfeervol restaurant verwacht voor het gebruik van een uitgebreid lunchbuffet.

Na genoten te hebben van deze lekkernijen begeven we ons naar Papenburg, een stadje dat bekend is van een zeer bijzonder bedrijf, de Meyer Werft. Op deze scheepswerf houdt men zich bezig met het vervaardigen van onder andere immens grote en luxe cruiseschepen. Binnen de werft kunt u, na een introductie door een deskundige Nederlandssprekende gids, het interieur van een luxe cabine bekijken. Bovendien treft u er een prachtige tentoonstelling aan van de mooiste en modernste “droomschepen” die hier in Papenburg gebouwd zijn.

Na de interessante bezichtiging in de Meyer Werft kunt u gezellig winkelen in het enigszins maritieme centrum van Papenburg, de langste en oudste veenkolonie die Duitsland rijk is. In het kleurrijke centrum ziet u in de grachten oude zeilschepen die midden in het stadje aanwezig zijn.

Terugreis

Aan het einde van de middag verlaten we Papenburg en keren terug naar Twente. Bij een sfeervol restaurant wordt u verwacht voor het gebruik van een goed verzorgd 3-gangen diner, waarna u wordt teruggebracht naar de opstapplaats in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.