Meyer Werft Papenburg

0
Dagtocht
Dagtocht

Cruiseschip werf Meyer in Papenburg

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3524
1 dag
Reisdatum: di.30/8 & wo.21/9
Details van deze reis

De Meyer Werft Papenburg: een ronduit indrukwekkende dagtocht naar een fascinerend bedrijf. Immense cruiseschepen met voorzieningen als zwembaden, theaters, bioscopen, winkelcentra en meer dan tien restaurants hebben in de loop van de tijd de Meyer Werft verlaten. Het bezoekerscentrum geeft uitleg over cruisen en uiteraard hoe cruiseschepen gebouwd worden. De grootste hal heeft een capaciteit om een cruiseschip te bouwen van 180.000 brutoton. Ruim 2500 medewerkers zijn bij de werkgever in dienst. Een geheel verzorgde dagtocht naar de grootste scheepswerf van Europa.

Dagtocht Meyer Werft met ter Beek Reizen

Vertrekdata dagtocht Meyer Werft in Papenburg

  • dinsdag 30 augustus 2022
  • woensdag 21 september 2022

Reissom

Cruise-schip Meyer Werft in Papenburg
Verzorgde dagtocht inclusief:
• koffie met gebak
• uitgebreid lunchbuffet
• presentatie en bezichtiging Meyer Werft Papenburg inclusief bedrijfsfilm
• pauze in het centrum van Papenburg
• uitstekend verzorgd 3-gangendiner
€ 94,- p.p.

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we richting Duitsland waar u in een gezellig plaatsje wordt verwacht voor het gebruik van een kopje koffie met gebak.

Programma

Vervolgens rijden we verder noordwaarts. In de omgeving van Papenburg wordt u bij een sfeervol restaurant verwacht voor het gebruik van een uitgebreid lunchbuffet.

Na genoten te hebben van deze lekkernijen begeven we ons naar Papenburg, een stadje dat bekend is van een zeer bijzonder bedrijf, de Meyer Werft. Op deze scheepswerf houdt men zich bezig met het vervaardigen van onder andere immens grote en luxe cruiseschepen. Binnen de werft kunt u, na een introductie door een deskundige Nederlandssprekende gids, het interieur van een luxe cabine bekijken. Bovendien treft u er een prachtige tentoonstelling aan van de mooiste en modernste “droomschepen” die hier in Papenburg gebouwd zijn.

Na de interessante bezichtiging in de Meyer Werft kunt u gezellig winkelen in het enigszins maritieme centrum van Papenburg, de langste en oudste veenkolonie die Duitsland rijk is. In het kleurrijke centrum ziet u in de grachten oude zeilschepen die midden in het stadje aanwezig zijn.

Terugreis

Aan het einde van de middag verlaten we Papenburg en keren terug naar Twente. Bij een sfeervol restaurant wordt u verwacht voor het gebruik van een goed verzorgd 3-gangen diner, waarna u wordt teruggebracht naar de opstapplaats in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Cruise-schip werf Meyer in Papenburg

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
  • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
  • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
  • VoorlettersAchternaam
  • Vast nummerMobiel nummer
  • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
    Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.