Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Middagtocht Klompenkunst

0
Middagtocht
Middagtocht

Klompenkunst

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

809
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen middagtocht klompenkunst aan. Het is wel mogelijk om dit programma te plannen met een eigen groep. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

Klompen maken suf? Echt niet! Treed binnen in de wondere wereld van Dijkman Klompen Atelier. Een wereld waarin ambacht, kunst, humor en avontuur samenkomen. De klompenkunstenaar laat zien hoe de contouren van een klomp tot stand komen. Hakken met een bijl, snijden met een paalmes, uitboren met een lepelboor; u ziet het allemaal. De spaanders vliegen om de oren. Uiteraard krijgt u ook het klompenmozaïek van de Nachtwacht te zien. Martin beschikt bij zijn atelier ook over een winkel met leuke hebbedingetjes. Een gezellige middagtocht waarbij u kennismaakt met een eeuwenoud ambacht.

Vertrekdatum middagtocht Klompenkunst

  • ...

Reissom

Klompenkunst
Volledig verzorgde middagtocht inclusief:

  • koffie met gebak
  • demonstratie en uitleg over de klompenkunst
  • mooie natuurtocht met uitleg van de touringcarchauffeur
  • uitstekend verzorgd 3-gangendiner
€ ,- p.p.

Opstapplaatsen

  • Tubbergen, ter Beek Reizen
  • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
  • Hengelo, hotel van der Valk
  • Oldenzaal, NS Station
  • Enschede, Station Kennispark (voormalig Drienerlo)
Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we via een prachtige route door een Natura 2000 natuurgebied naar het plaatsje Vilsteren. Hier krijgt u een kopje koffie met gebak aangeboden. Vervolgens stappen we weer in de luxe touringcar en rijden opnieuw door de prachtige omgeving om aan te komen in het plaatsje Luttenberg.

Klompenatelier Martin Dijkman

Martin Dijkman heet u welkom in zijn klompenatelier. Terwijl hij met de hand de klomp vervaardigt, vertelt hij over zijn ervaringen, zijn reizen, zijn kijk op de klomp, de geschiedenis van het ambacht en meer, veel meer. Dat alles natuurlijk met de nodige humor.

Uiteraard krijgt u ook het klompenmozaïek van de Nachtwacht te zien. Martin beschikt bij zijn atelier ook over een winkel met leuke hebbedingetjes.

Terugreis

Aan het eind van de middag rijden we nog een schitterende route over de Sallandse Heuvelrug. Nadat we over de Holterberg zijn gereden wordt u bij een sfeervol gelegen restaurant uitgenodigd voor een uitstekend verzorgd 3-gangendiner. Vervolgens brengt onze touringcarchauffeur u weer terug naar uw opstapplaats.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.