Twentse muzikale middagtocht

0
Dagtocht
Dagtocht

Twentse muzikale middagtocht

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1957
1 middag

Helaas bieden wij deze dagtocht momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen Twentse muzikale middagtocht aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Details van deze reis

Een feestelijke middagtocht met live muziek, koffie met huisgemaakt gebak in een gezellige Oostenrijkse Almhutte, een rondrit door de Twentse natuur en een uitgebreid stamppot diner. Uiteraard zal onze touringcarchauffeur u tijdens de rondrit meenemen naar de mooiste plekken in de Twentse natuur tijdens de herfst. Geniet van de bonte kleurenpracht in de natuur. Muzikant Gert Ekkelboom geeft een ruim twee uur durend live concert tijdens onze koffiestop in de Almhutte. Zijn muziek is gebruikt tijdens onze virtuele dagtochten. Naar aanleiding van de vele positieve reacties op zijn muziek hebben we besloten om nu samen te aan genieten van een live optreden. Ga mee en geniet van zo veel moois en gezelligheid dicht bij huis. 

Vertrekdata Twentse muzikale middagtocht

Reissom

Twentse Muzikale middagtocht
Verzorgde middagtocht inclusief:

• kopje koffie met gebak op een mooie locatie
• muziek van Gert Ekkelboom
een consumptie
prachtige rondrit door Twente
goed verzorgd stamppot diner inclusief een dessert

 € 61,- p.p.

 

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
Reisprogramma

Koffiestop

Van harte welkom in onze luxe touringcar. We nemen u mee naar Lonneker. In de gezellige Oostenrijkse Almhutte bij restaurant Lutscher Alm wordt u verwacht voor het gebruik van een kopje koffie met huisgemaakt gebak.

Live muziek

Entertainer Gert Ekkelboom zorgt voor de muzikale omlijsting. Zoals het spreekwoord zegt; de appel valt niet ver van de boom, is het in dit geval: De ekkel valt niet ver van de boom! Muziek zit de familie Ekkelboom inmiddels al een aantal generaties in het bloed. Het repertoire is veelzijdig, variërend van schlagers, walsen, tango en veleta, tot muziek voor de allerkleinsten en alles wat hier tussenin zit, dus kortom, voor elke generatie wat wils! Tijdens heb optreden wordt er een consumptie geserveerd. Nadat u bent uitgezongen vervolgen we onze weg en rijden we een prachtige route door het mooie Twentse landschap. Geniet van de kleurrijke najaarstinten in de natuur.

Uitgebreid stamppot diner met dessert

De prachtige rondrit eindigt in Weerselo waar u wordt verwacht voor het gebruik van een heerlijk stamppot diner (geserveerd aan tafel), bestaande uit drie soorten stamppot, vier soorten vlees en bijbehoren. Uiteraard sluiten we het diner af met een heerlijk dessert. Na afloop van het diner wordt u teruggebracht naar uw opstapplaats.

Foto/ Video
Boek deze Reis

Twentse muzikale middagtocht

Vult u het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Wij nemen nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen binnen twee werkdagen contact met u op om de reis te bevestigen.
 • Totaal aantal deelnemers inclusief de hoofdboeker.
 • Denk aan eventuele bijzonderheden, diëten enzovoort.
 • VoorlettersAchternaam
 • Vast nummerMobiel nummer
 • Dhr./Mevr.AchternaamOpstapplaats 
  Vul hier de overige deelnemers in. Door te klikken op " + " aan het einde van de regel voegt u extra deelnemers toe.