Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Music Show Scotland

0
Dagtocht
Dagtocht

Music Show Scotland

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

3652
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we deze reis aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

De grootste Schotse indoormuziekproductie komt weer naar Oberhausen & Ahoy Rotterdam! Liefhebbers van doedelzakmuziek kunnen zich verheugen op meer dan 200 doedelzakspelers, drummers, zangers, muzikanten & dansers met een showprogramma. Het programma staat garant voor een unieke beleving voor iedere muziekliefhebber. Bezoekers kunnen een reis van drie uur verwachten door de magische wereld van de doedelzak. Een spectaculaire show met meer dan 200 pipers, drummers, muzikanten, zangers en dansers voor een levensgroot kasteeldecor. De show bevat traditionele en moderne Schotse en Ierse muziek in een prachtige (kerst)sfeer. Wereldberoemde melodieën zoals “Highland Cathedral” of een speciale versie van “Hallelujah” van Leonard Cohen of “Game of thrones” zijn slechts een klein deel van het gevarieerde programma en worden aangevuld met wereldberoemde kerstmuziek.”

Boek een busreis inclusief ticket voor de show op zaterdag 4 maart in Ahoy Rotterdam. De combinatie van een waanzinnig decor en uniek showprogramma zorgen op het ene moment voor kippenvel van overweldiging en op het andere moment voor oorverdovende stilte of zelfs een traan van ontroering.

Vertrekdatum Music Show Scotland

  • ...
  • Aankomst één uur voor aanvang van de show.
  • Aanvang show: 19.30 uur, duur van Music Show Scotland circa 3 uur.

Reissom Rotterdam op 4 maart 2023

Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar VOLGEBOEKT! € 108,- p.p.
Zitplaats rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar € 100,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats: v.a. € 6,75 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking
  • Rang 2 zitplaats: v.a. € 6,17 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Rotterdam. We arriveren ongeveer een uur voor aanvang van de voorstelling.

Music Show Scotland

Music Show Scotland toert al ruim 10 jaar met meer dan 200 pipers, drummers, dansers, muzikanten & zangers door Europa. Met als middelpunt een groot Schots kasteel, van 15 meter hoog en 40 meter breed, wanen bezoekers zich echt in ‘the Highlands’.
Een gevarieerde show vult de avond met zowel traditionele als moderne muziek, zang en dans en zorgen keer op keer voor kippenvel. De bijzondere combinatie tussen pipes, drums en daarbij een volledige band met snaar- en blaasinstrumenten klinkt bij jong en oud als muziek in de oren. Denk aan hits als “Highland Cathedral” of “Amazing Grace” maar ook unieke arrangementen met pipes van “Hallelujah” of the theme song van “Game of Thrones”. Ook de solisten zorgen voor kippenvelmomenten met mooie ballads die speciaal voor deze productie zijn gearrangeerd.
De Mainland European Highland Dancers laten Schotse dansen zien in zowel traditionele als moderne choreografieën, begeleid door live muziek van de pipers, drummers en Castleband. Van historische strijd-dansen met een zwaard tot sierlijke moderne choreografieën die speciaal voor deze show zijn ontworpen. De dansers uit verschillende landen laten het publiek kennis maken met alle kanten van “Highland Dancing”.
Ook voor een vrolijke noot wordt uiteraard gezorgd. Harmony Glen is een Extravaganza Folkband die de zaal helemaal op z’n kop zet! Met invloeden vanuit de hele wereld speelt Harmony Glen vrolijke tunes waarmee het tempo flink zal worden opgevoerd: gegarandeerd feest!Music Show Scotland beloofd een 3 uur durend spektakel vol verrassingen.
Laat u meevoeren door deze magische reis en kom naar Music Show Scotland! Kijk voor meer informatie op de website van Music Show Scotland.

Terugreis

Na afloop van het meeslepende concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis