Nationale Taptoe

0
Dagtocht
Dagtocht

Nationale Taptoe in Ahoy

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

1120
1 dag

Helaas bieden wij dit concert momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht aan naar de Nationale Taptoe. Deze gaat in 2020 door de coronacrisis niet door. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Details van deze reis

De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld. In een show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken militaire orkesten samen met artiesten en groepen uit binnen- en buitenland. De Nationale Taptoe 2020 zal mede in het teken staan van de viering van 75 jaar Bevrijding. Naast de deelname van de Nederlandse militaire orkesten en het Nederlands Politieorkest zal, voor zover bekend, medewerking worden verleend door The Central Band of the Czech Armed Forces (Tsjechië) en The Royal Danish Lifeguards Pipes & Drums (Denemarken). Aan de verdere invulling van het programma wordt thans nog gewerkt. Zie voor actuele informatie www.nationaletaptoe.nl. Boek bij ter Beek Reizen een arrangement inclusief entreeticket en busreis.

Vertrekdatum De Nationale Taptoe

 • Aankomst in Rotterdam om ± 13.00 uur.
 • Aanvang van De Nationale Taptoe: 14.00 uur, duur van de show circa 2,5 uur.

Reissom

 Zitplaats rang 1 inclusief vervoer per luxe touringcar € 73,- p.p.
 Zitplaats rang 2 inclusief vervoer per luxe touringcar € 65,- p.p.

 

 • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

 • Rang 1 zitplaats: € 4,96 + € 4,25 poliskosten per boeking
 • Rang 2 zitplaats: € 4,41 + € 4,25 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

 • Tubbergen, ter Beek Reizen
 • Oldenzaal, NS Station
 • Enschede, Molenstraat 5 (tegenover 't Bölke)
 • Hengelo, hotel van der Valk
 • Almelo, NS Station t.o. Javatoren, zijde P-garage
 • Holten, AC Restaurant
 • Deventer, carpoolplaats Deventerweg langs de snelweg A1
Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Rotterdam.

De voorstelling

Vanmiddag bent u te gast bij De Nationale Taptoe in Ahoy Rotterdam. De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe’s in de wereld. In een avondvullende show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.
In 2020 vieren we ’75 jaar bevrijding van Nederland’. Het zal dan ook niemand verbazen dat juist dit thema centraal zal staan in de 66e editie van de Nationale Taptoe.

Terugreis

Na afloop van de indrukwekkende show rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Op dit moment bieden we geen dagtocht aan naar de Nationale Taptoe. Deze gaat in 2020 door de coronacrisis niet door. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe data.