Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Nieuwjaarsconcert André Rieu

0
Dagtocht concert
Dagtocht concert

Nieuwjaarsconcert André Rieu

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

5154
1 dag
Reisdatum: za.06/01
Details van deze reis

André Rieu is één van de best verkopende en succesvolste artiesten ter wereld en één van Nederlands grootste muzikanten. Ook 2024 wordt feestelijk ingeluid met André Rieu, het Johann Strauss Orkest, vele solisten, een gospelkoor en 100 dansparen. Op zaterdag 6 januari 2024 geeft de ‘Koning van de Wals’ een Nieuwjaarsconcert in Ziggo Dome Amsterdam. Geniet van de unieke optredens van André Rieu, het Johann Strauss orkest, koor en alle internationale solisten. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten. Laat u meeslepen door de meest romantische melodieën of deins mee op één van de aanstekelijke walsen. Een avond vol humor, ontroering en herkenning voor jong en oud.

Vertrekdatum Nieuwjaarsconcert André Rieu

  • zaterdag 6 januari 2024 - VOL (boeking op wachtlijst)
  • Aankomst in Amsterdam om ± 18.00 uur.
  • Aanvang concert: 19.00 uur, duur van het concert circa 2,5 uur.

Reissom

 Zitplaats rang 1 (vak A) inclusief vervoer per luxe touringcar€ 170,- p.p.

 

  • LET OP: wij berekenen géén reserveringskosten!

Annuleringsvoorwaarden

 In geval van annulering gelden voor deze reis afwijkende bepalingen! Wanneer u op welk moment dan ook deze reis annuleert, dan zijn wij genoodzaakt de kosten van het entreebewijs en de reserveringskosten aan u door te berekenen. Eventueel kunt u hiervoor een annuleringsverzekering afsluiten.

  • Rang 1 zitplaats: € 12,74 per persoon + € 4,52 poliskosten per boeking

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Vanaf de laatste opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Ziggo Dome in Amsterdam. Naar verwachting zijn we ruim een uur voor aanvang van het concert aanwezig.

Nieuwjaarsconcert

Op zaterdagavond 6 januari luidt de Maastrichtse violist een nieuw muzikaal jaar in op de bühne van de Ziggo Dome. Het traditionele, feestelijke Nieuwjaarsconcert is het begin van André Rieu’s nieuwe wereldtournee. Om 19.00 uur start het Nieuwjaarsconcert.
André Léon Marie Nicolas Rieu is geboren op 1 oktober 1949 in Maastricht. De violist en orkestleider brengt populair klassieke werken in uitvoering van onder andere Johann Strauss. Rieu geniet veel bekendheid bij het grote publiek. Samen met zijn orkest, dat inmiddels uit bijna 60 personen bestaat weet hij keer op keer het publiek te enthousiasmeren.

Geniet van de unieke optredens van André Rieu, het Johann Strauss orkest, koor en alle internationale solisten. Feest mee en geniet van de meeslepende walsen, klassieke muziek, operette en musical… een avond om niet te vergeten.

Beleef de magie van André Rieu tijdens een feestelijke, onvergetelijke avond en ervaar zelf waarom André Rieu al jaren één van de populairste live acts ter wereld is!

Terugreis

Na afloop van het meeslepende concert rijden we rechtstreeks terug naar de opstapplaatsen in de regio Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis