Oriëntaalse AIDA cruise

0
9-daagse reis
9-daagse reis

Oriëntaalse cruise

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

766
9 dagen

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen Oriëntaalse AIDA Cruise aan. Houd onze website en/of reisgids 2021 in de gaten voor eventuele nieuwe data.

Hoogtepunten
 • Cruise met het super-de-luxe cruiseschip AIDAprima
 • Retourvlucht met Emirates Airways of van Etihad Airways
 • Bezichtiging van het oude en het nieuwe Dubai onder leiding van een Nederlandstalige gids
 • Entree in het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa
 • Verkenning van Masqat onder leiding van een deskundige gids
 • Abu Dhabi inclusief bezoek aan de Sheikh Zayed moskee en het Formule 1 circuit
 • Entree in het Dubai Museum en bezoek aan de souks (markten)
 • Entree en rondleiding op de EXPO 2020/2021

Een onvoorstelbare reis. Dat is misschien wel de beste samenvatting van deze 9-daagse Oriëntaalse AIDA cruise door de Perzische Golf. Deze buitengewoon bijzondere reis is zeer gevarieerd. Niet alleen in voor wat betreft het programma, maar zeker ook met betrekking tot de manieren waarop gereisd wordt. Te land, ter zee en in de lucht. Op alle mogelijke manieren laat deze reis u kennismaken met bijzondere landen, een fascinerende omgeving, een onvoorstelbare luxe en een verzorging op topniveau. Kenmerken die borg staan voor een onvergetelijke reiservaring.

Data & prijzen

Vertrekdatum Oriëntaalse AIDA cruise door de Perzische Golf

De reissom is inclusief

 • Overnachting in een uitstekend 4-sterrenhotel in Dubai inclusief uitgebreid ontbijtbuffet
 • 7 overnachtingen in een binnencabine aan boord van cruiseschip AIDAprima inclusief uitgebreid ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Tijdens de buffetmaaltijden zijn wijn, bier en frisdrank inclusief
 • Retourvlucht met Emirates óf Etihad Airways naar Dubai
 • Stadstour met een Nederlandse gids door het moderne Dubai inclusief entree voor het uitzichtplatform op de 124e etage van het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khalifa
 • Verkenning van Masqat en omgeving met een Duitse gids
 • Abu Dhabi tour met een Nederlandse gids inclusief bezoek aan de grote moskee van Sheikh Zayed en eiland Yas met haar Formule 1 circuit en Ferrari World
 • Stadstour door het oude Dubai met een Nederlandse gids inclusief bezoek aan het Dubai Museum, de bazaars en souks en overtocht per abra boot over Dubai Creek
 • Entree en Nederlandstalige rondleiding bij de EXPO 2020/2021
 • Alle benodigde touringcarvervoer ter plaatse en naar de luchthavens
 • Continu begeleiding door één van onze ervaren medewerkers (vanaf en tot aan uw opstapplaats in de Twentse regio)

Reissom bij benadering*

 Bij verblijf in een 2-persoonskamer€ 2450,- p.p.
 Toeslag 1-persoonskamer€   721,- p.p.

* De reissom is een benadering omdat de prijs voor de retourvlucht nog niet bekend is. Eind maart 2020 verwachten we de definitieve reissom te kunnen publiceren.

Niet inbegrepen

 • Overige uitgaven, reis- en annuleringsverzekering

Belangrijk om te weten:

 • Bij al onze vliegreizen is sprake van continu begeleiding door een ervaren medewerker van ter Beek Reizen. Vanaf uw opstapplaats tot aan het einde van de reis zal hij/zij u begeleiden.
 • We raden u aan deze reis vóór 15 juni 2020 te boeken. Daarna zijn plaatsen in verband met aflopende opties alléén op aanvraag mogelijk.

N.B.:

Er zijn afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Verzekeringen

Doorlopende annuleringsverzekering en kortlopende reisverzekering

Annuleringsverzekering doorlopend voor 1 jaar:
(Max.reissom € 3000,- p.p. per reis)
 
– voor 2 personen (zelfde huisadres)€ 216,43
– voor 1 persoon€ 128,91
Prijzen doorlopende verzekering inclusief poliskosten 
Kortlopende reisverzekering (alleen deze reis)
(incl. bagage + geneesk. kosten + ongevallen)
 
– Uitgebreide dekking€ 31,05,- p.p.
– Basis dekking (€ 50,- eigen risico bagage) n.v.t.
Prijzen kortlopende verzekering exclusief 1 x € 4,52 poliskosten 

 

Klik hier voor het overzicht van de reis- en annuleringsverzekering.

 • Download hier de PDF gids
  Bekijk deze reis vanuit onze reisgids.
Reisprogramma

1e DagTwente - luchthaven - Dubai

We heten u welkom in onze luxe touringcar op weg naar de luchthaven vanaf waar we vertrekken voor een circa 6,5 uur durende vlucht naar Dubai. Sinds de vondst van de olie, ook wel het “zwarte goud” genoemd, heeft Dubai zich razendsnel ontwikkeld tot een modern en welvarend land. Tijdens de transfer naar ons hotel wordt er enige informatie gegeven door de medewerker van ter Beek Reizen. We overnachten in een uitstekend 4-sterren hotel.

2e DagHet moderne Dubai en de Burj Khalifa

Dubai bestaat uit een oorspronkelijk en gloednieuw stadsdeel. Vandaag leren we tijdens de stadstour het nieuwe, moderne Dubai kennen. De stad telt talloze schitterende bouw- en waterwerken waaronder de kunstmatig aangelegde eilandengroepen voor de kust. We bezoeken het palmeiland Jumeirah. Op onze route hier naar toe passeren we het hoogste, duurste en bekendste hotel ter wereld, het 7-sterren Burj Al Arab. We vervolgen onze weg langs het prachtige Jumeirah strand naar de bekende en sfeervolle wandelboulevard The Walk. Hier wil men gezien worden. De lokale bevolking rijdt er ‘s avonds met haar dure bolides stapvoets langs de volle terrassen. Vervolgens bezoeken we de Burj Khalifa. Met zijn hoogte van liefst 828 meter is dit het hoogste gebouw ter wereld. De glanzende glazen gevel is al op 20 kilometer afstand zichtbaar. We bezoeken het uitzichtplatform op de 124e verdieping. Een razendsnelle lift brengt ons op 400 meter hoogte waar u een adembenemend uitzicht heeft. Direct naast Burj Khalifa ligt de Dubai Mall, het grootste winkelcentrum van de wereld. Bij de naastgelegen Dubai Fountain kunt u genieten van de grootste fonteinenshow ter wereld. Over een lengte van 275 meter en verlicht door duizenden lampen wordt het water op het ritme van de muziek omhoog gespoten. Dit gebeurt met een enorme kracht waarbij soms 83.000 liter water in één keer omhoog gespoten wordt. Om 22.00 uur vanavond vertrekken we per luxueus cruiseschip vanaf Dubai naar Masqat, de hoofdstad van Oman. Aan boord kunt u genieten van een heerlijk dinerbuffet. U overnacht in een comfortabele cabine.

3e DagCruise op de Perzische Golf

Vandaag verblijven we de gehele dag aan boord van ons super-de-luxe cruiseschip. Na het gebruik van het uitgebreide ontbijtbuffet aan boord van de AIDAprima kunt u de hele dag genieten van alle voorzieningen en de dagelijks wisselende programma’s die gepresenteerd worden voor continu vermaak. Er zijn shows, met palmen omzoomde zwembaden, optredens van artiesten en live bands, een scala aan sport- en spelmogelijkheden, fascinerende lasershows, een “zwemmende” ijsbaan, een wandelpromenade, een 45 meter hoge glazen skywalk, vele winkels, bars, restaurants, een Beach Club en nog veel meer. Ronduit bijzonder is de aanwezigheid van een UV doorlatend folie dat nauwelijks met het blote oog te zien is, maar zorgt dat een zomerse strandsfeer met u meevaart. Rond 22.00 uur arriveert de AIDAprima in de haven van Masqat.

4e DagKennismaking met Masqat

Na gebruik van het royale AIDAprima ontbijtbuffet verlaten we het schip en ontmoeten we onze gids voor de verkenning van de prachtige natuur rond Masqat. We maken een panoramarit langs de bekendste highlights van Masqat en rijden langs de Qasr Al Alam, de Portugese forten en het Zubair Museum naar het Nationale Museum van Oman. De rit gaat verder via de buurt Al Bustan en de prachtige stranden richting Al Yiti. Via een mooie bergweg rijden we tot aan de riffen van Bandar Al Khirain. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht op de Golf van Oman. Onderweg wordt een picknick gehouden. Rond 17.00 uur vaart het
schip af. Het diner en de overnachting zijn natuurlijk weer aan boord van de AIDAprima.

5e DagCruise van Oman naar Abu Dhabi

Ook vandaag kunnen we genieten van de eindeloze reeks mogelijkheden voor vermaak aan boord en van de uitgebreide culinaire verrassingen die de AIDAprima voor ons in petto heeft. Om 18.00 uur meert het schip aan in de haven van Abu Dhabi.

6e DagAbu Dhabi

Een grondige kennismaking met Abu Dhabi staat vandaag op het programma. We maken een panoramische rit op de zeedijk van Abu Dhabi langs de indrukwekkende wolkenkrabbers en met zicht op de skyline van het “Manhattan of the Middle East”. U ziet onder andere het presidentiële paleis Qasr Al Wattan en we houden een fotostop bij het luxueuze Emirates Palace Hotel en de Etihad Towers. Laatstgenoemde bezienswaardigheid getuigt van een knap staaltje architectuur. Het complex bestaat uit vijf torens waaronder drie residentiële torens en het 280 meter hoge, vijfsterren Jumeirah at Etihad Towers hotel. Vervolgens bezoeken we de grote moskee van Sheikh Zayed waarna we via de nieuwe snelweg naar het eiland Yas rijden. Op dit eiland met het beroemde Formule 1 circuit, Ferrari World en het grootste shoppingcenter van Abu Dhabi, houden we een pauze. Een bezoek aan “de stad van de toekomst” staat vanmiddag op het programma. Masdar heeft tot doel om de meest duurzame ecostad te worden. Een Arabische windtunnel zorgt voor een koele bries in de straten van de stad waar auto’s verboden zijn. Aan het einde van de middag keren we terug naar de AIDAprima.

7e DagHet oude Dubai, Dubai Museum en Dubai Creek

Nadat het schip na de middag arriveert in de haven van Dubai vertrekken we naar het oude Dubai. We bezoeken de historische buurt A Fahidi met haar traditionele architectuur en windtorens. Daarna brengen we een bezoek aan het Dubai Museum. Een museum over het Dubai van vroeger, nu en straks. Met een traditionele abra boot varen we van Bur Dubai naar Deira voor een wandeling langs de kade van de Dubai Creek. Tenslotte bezoeken we de bazaars en souks van Dubai. Vooral de goudbazaar zal u versteld doen staan. Hier is echt alles wat er blinkt van goud. Opvallend is de geringe mate van beveiliging. Het schijnt voldoende te zijn in het veilige Dubai. Aan het einde van de middag keren we terug naar de haven.

8e DagEXPO 2020/2021

Van 20 oktober 2020 tot 10 april 2021 is Dubai het decor van de EXPO. Vandaag brengen we een bezoek aan deze wereldtentoonstelling. Onder leiding van een Nederlandssprekende gids zien we de mooiste exposities van de EXPO. ‘s Middags keren we terug naar de AIDAprima waar u de rest van de dag op eigen gelegenheid kunt doorbrengen.

9e DagDubai - luchthaven - Twente

Na gebruik van het ontbijtbuffet vertrekken we naar de luchthaven van Dubai voor de terugreis naar Nederland. Na de aankomst treft u de touringcar van ter Beek Reizen en volgt de terugkeer naar uw opstapplaats.

Uw hotel / cruiseschip

Deze reis is voorzien van één hotelovernachting in een 4-sterren hotel in Dubai en 7 overnachtingen aan boord van het super-de-luxe cruiseschip AIDAprima. Aan boord van de AIDAprima verblijft u in een 2-persoons binnencabine. Andere cabinetypen zijn mogelijk, hiervoor geldt een toeslag.

Internet: www.aida.nl

Route

Foto en Video
Boek deze reis

Op dit moment bieden we geen Oriëntaalse AIDA Cruise aan. Houd onze website en/of reisgids 2021 in de gaten voor eventuele nieuwe data.