Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Birth Date*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step

Already a member?

Login

Paleis Soestdijk – Spirit of Winter

0
Dagtocht
Dagtocht

Spirit of Winter

Deze reis is leuk!

Adding item to wishlist requires an account

119
1 dag

Helaas bieden wij deze reis momenteel niet aan

Op dit moment bieden we geen dagtocht naar de Spirit of Winter op Paleis Soestdijk aan. Houd onze website in de gaten voor eventuele nieuwe toekomstige vertrekdata.

Details van deze reis

De 15e editie van Spirit of Winter zal plaatsvinden op het magische & betoverende Paleis Soestdijk! Kom heerlijk flaneren langs mooie stands, bezoek Paleis Soestdijk en geniet van een warm drankje in de Oranjerie. En wat dacht je van ‘shop till you drop’ bij ruim honderd smaakmakers, sfeermakers en trendsetters, die u het beste tonen van wat ze in huis hebben… en dat allemaal pal voor het prachtig verlichte Paleis Soestdijk!
Tijdens het verblijf is entree van Paleis Soestdijk inclusief. Er is een prachtige tentoonstelling in het Paleis; ‘De vrouwen van Soestdijk’ én Paleis Soestdijk opent deuren die voorheen gesloten waren.

Vertrekdata Spirit of Winter op Paleis Soestdijk

  • ...

Reissom

Spirit of Winter Paleis Soestdijk
Verzorgde dagtocht inclusief:
• entree Spirit of Winter
• warm drankje in de Oranjerie
• entree Paleis Soestdijk

 

Opstapplaatsen

Reisprogramma

Heenreis

Na vertrek vanaf de opstapplaats rijden we via een snelle route richting Baarn naar Paleis Soestdijk. Verwachtte aankomsttijd is 13.30 uur.

Spirit of Winter - Paleis Soestdijk

Heerlijk Wintershoppen op de Warmste WinterFair van ‘t Land!
De warmste Winterfair van het land is dit jaar op Paleis Soestdijk. Genieten van winterse warme gezelligheid in de fascinerende omgeving van dit prachtige paleis en haar tuinen. Laat u verrassen door ruim honderd deelnemende bedrijven en bedrijfjes die het beste tonen van wat ze in huis hebben. Dit allemaal aangevuld met gezellige muziek en een lekker warm drankje in de Oranjerie. Kortom, een heerlijke dag uit naar Spirit of Winter.

Paleis Soestdijk opent haar deuren!
Tijdens het verblijf kunt u Paleis Soestdijk bezoeken. Er is een prachtige tentoonstelling in het Paleis; ‘De vrouwen van Soestdijk’ én Paleis Soestdijk opent deuren die voorheen gesloten waren. ‘De schoonheid van Paleis Soestdijk zit met name in onvermoede details. Heel bijzonder dat er ruimtes zijn die tijdens deze tentoonstelling voor het eerst toegankelijk zijn voor publiek.’ aldus Nicole Uniquole.

Terugreis

Aan het eind van de middag (18.30 uur) rijden we weer terug richting Twente.

Route

Foto/ Video
Boek deze Reis

Oeps! We konden je formulier niet vinden.